Προς το περιεχόμενο

Aliexpress disputes και ΕΛΤΑ


tripaloski07

Προτεινόμενες αναρτήσεις

9 Απριλιου εκανα παραγγελια απο aliexpress 4 προιοντα απο το ιδιο μαγαζι και λιγες μερες μετα το μαγαζι εξαφανιστηκε, και τοτε καταλαβα πως μαλλον προκειται για απατη. Μου ειχαν δωσει εναν αριθμο αποστολης που αφορα ενα δεμα απο Κινα προς Ελλαδα αλλα απο οτι καταλαβαινω δεν ειναι για το δικο μου δεμα. Εχθες τελειωσε η περιοδος που συμφωνα με το aliexpress μπορουσα να παραλαβω την παραγγελια και τωρα μου λεει αν κατι εγινε λαθος να ανοιξω dispute. Εγω σημερα μιλησα με τα ελτα για να δω τι συμβαινει με εκεινη την αποστολη και μου λενε στο τηλεφωνο οτι η αποστολη ειναι στο τελωνειο και θα παραδοθει σε ΤΚ που ανηκει στην Κηφισια (Μενω στην Πατρα). Τωρα που ειμαι σιγουρος οτι προκειται για απατη και οτι ο κωδικος δεν αφορα δικη μου αποστολη στελνω email στα ελτα για να εχω γραπτη αποδειξη οτι το δεμα δεν ερχεται σε εμενα και μου απαντανε με αυτο:

"Εν συνεχεία σας αναφέρουμε ότι τα ταχυδρομικά αντικείμενα προωθούνται σύμφωνα με τα αναγραφόμενα στοιχεία διεύθυνσης που φέρει το περικάλυμμα του αντικειμένου. Σε κάθε περίπτωση σας γνωρίζουμε ότι πληροφορίες σχετικά με κάποιο ταχυδρομικό αντικείμενο, δικαιούται μόνο ο αποστολέας έπειτα από υποβολή αίτησης αναζήτησης (CN08), εντός 6 μηνών από την ημερομηνία κατάθεσης του αντικειμένου."

Υπαρχει αλλος τροπος να αποδειξω στο aliexpress πως το δεμα δεν θα ερθει στην διευθυνση μου? Τι αλλα στοιχεια μπορω να χρησιμοποιησω?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Εφόσον λήγει ο χρόνος παράδοσης της παραγγελίας και δεν έχεις λάβει κάτι, κάνεις dispute κανονικά. Αν θες ως έξτρα πληροφορία να γράψεις σ' ένα σχόλιο στο dispute ότι επιπλέον πάει σε άλλον το δέμα και ότι ο πωλητής είναι απάτη, μόνο για καλό θα είναι.

  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ανοιγεις dispute οπως σε ειπε και ο φιλος , παιρνεις τα χρηματα σου πισω και ερθει δεν ερθει το δεμα σε σενα μετα δεν σε καιγεται καρφι  , αν ερθει εχεις παρει τα λεφτα και παραλαμβανεις και το δεμα ως δωρο

  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ανοιξα dispute σε ενα απο τα προιοντα της παραγγελιας και χωρις καν να απαντησει ο πωλητης προχωρησε κανονικα και σε λιγοτερο απο 24ωρο "νικησα" το dispute και περιμενω να επιστραφουν τα χρηματα. Θα κανω το ιδιο για την υπολοιπη παραγγελια ελπιζοντας να υπαρχει το ιδιο αποτελεσμα.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...