Προς το περιεχόμενο

Πρόβλημα με powerlines


savvassfa

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπέρα, έχω ένα πρόβλημα το οποίο δημιουργήθηκε όταν ο ΟΤΕ αναβάθμισε την γραμμή μου από 50 σε 100 mbps.

Έχω ένα PS4 το οποίο λόγω απόστασης από το router χρησιμοποιούσα για χρόνια powerlines(https://www.skroutz.gr/s/13662664/TP-LINK-TL-PA8030P-KIT-v2-Powerline-Διπλό-για-Ενσύρματη-Σύνδεση-με-Passthrough-Πρίζα-και-3-Θύρες-Gigabit-Ethernet.html?from=catspan)

Δεν είχα ποτέ αποσυνδέσεις κανένα πρόβλημα με τα power lines αλλά ούτε και με το ίντερνετ,  από προχθές όμως που έγινε η  αναβάθμιση σε εκατοστάρα στο router εμφανίζονται συνεχώς χιλιάδες σφάλματα, μόλις αφαιρέσω τα power lines τα σφάλματα μηδενίζονται, πριν την αναβάθμιση σφάλματα το router(fritz 7530) δεν είχε κι αν είχε ήταν ελάχιστα.

Γενικά αυτές τις δύο μέρες αποσύνδεση στο router δεν έχω, συμβαίνει όμως το εξής κάθε φορά που ανοίγω το PS4 και ξεκινά να κατεβάσει κάποιο παιχνίδι η κάποια ενημέρωση απευθείας κάνει αποσύνδεση το router βγάζοντας τα powerline και χρησιμοποιώντας  το wifi για να κατεβάσω κάποια ενημέρωση στο PS4 η γραμμή είναι σταθερή χρησιμοποιώντας κι άλλα powerline που έχω για δοκιμή συμβαίνει ακριβώς το ίδιο γεγονός ρίχνει την σύνδεση.

Αν το PS4 είναι ανοιχτό και δεν κατεβάζει ακόμα και αν παίζει κάποιος online παιχνίδι με τις πρίζες  δεν πέφτει η σύνδεση θα ανέβουν όμως τα σφάλματα κατα χιλιάδες κάθε λεπτό.

Και ρωτάω εγώ τι μπορεί να προκαλεί τέτοια παρεμβολή στο router και αξίζει να πάω σε κάτι τέτοιο https://www.skroutz.gr/s/20830257/Devolo-Magic-2-LAN-triple-Powerline-Διπλού-Kit-για-Ενσύρματη-Σύνδεση-με-Passthrough-Πρίζα-και-3-Θύρες-Gigabit-Ethernet.html?from=manufacturer λόγω νέας τεχνολογίας η να μην το δοκιμάσω καν ?

Ευχαριστώ.

 

 

Στιγμιότυπο 2022-05-11, 15.23.03.png

Στιγμιότυπο 2022-05-11, 15.22.54.png

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • 2 εβδομάδες αργότερα...

Για δες το παρακάτω και δοκίμασε εγώ έτσι έλυσα το δικό μου πρόβλημα 

Κάτι πρέπει να συμβαίνει με το compatibility mode που φαίνεται και στην εικόνα αν και το έχω στο auto. Το θέμα είναι ότι δεν ξέρω τι θα πρέπει να αλλάξω αλλά γενικά σε vdsl συνδέσεις έχω διαβάσει ότι δημιουργείται θέμα κάποιες φορές 
 

 
    Λοιπόν φαίνεται να έφτιαξε. Έβαλα τα powerline να παίζουν σε siso με vdsl 35b και φαίνεται πλέον ότι δεν κάνει αποσυνδέσεις. Θα το δοκιμάσω και θα πω για να ξέρουν και αυτοί που έχουν vdsl 
 
https://www.insomnia.gr/forums/topic/785787-devolo-wifi-next-2-θεμα/?do=findComment&comment=59042750

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...