Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας το σπίτι είναι 20 χρόνων....από εργολαβικά άστα να πάνε....πολλές μπριζες και διακόπτες έχουν σπάσει....είμαι ανάμεσα στην αγορά φθηνών μπριζων sneider την απλή σειρά(φθηνή) η legrand niloe...εσείς τι προτείνετε.....έχετε κάποιες άλλες γνώμες για σχετικά φθηνό και οσο "γίνετε" αξιόπιστο υλικο

Δημοσ.

πολλες εταιριες στις φθηνες και ακριβες σειρες εχουν ακριβως το ιδιο μηχανισμο. αλλαζει μονο το "πλακάκι" απέξω. Μονο με τους κωδικους των μηχανισμων ξερεις αν παιρνεις κατι πιο καλο. legrand δεν θα ξαναέβαζα αλλα εξαρτάται και απο τα χρηματα που εχεις. 

Δημοσ.

Έχω βάλει και φτηνούς διακόπτες και ακριβούς. Ο χρόνος ζωής είναι ίδιος, το μόνο που αλλάζει είναι η "μόστρα". Αν δεν σε ενδιαφέρει η αισθητική αλλά μόνο η λειτουργικότητα, πάνε στους φτηνούς.

Δημοσ.

Όλα ίδια είναι ρε φίλε .. ότι σου αρέσει στο μάτι.. μια χαρά είναι τα sneider τα φθηνά εμένα μου αρέσουν 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

και εγω Schneider εχω βάλει μια χαρά είναι.

Επεξ/σία από The_Judas
  • Like 1
  • Super Moderators
Δημοσ.
4 hours ago, basilis_k6 said:

πολλες εταιριες στις φθηνες και ακριβες σειρες εχουν ακριβως το ιδιο μηχανισμο. αλλαζει μονο το "πλακάκι" απέξω. Μονο με τους κωδικους των μηχανισμων ξερεις αν παιρνεις κατι πιο καλο. legrand δεν θα ξαναέβαζα αλλα εξαρτάται και απο τα χρηματα που εχεις. 

Παλιότερα πάντως στους Legrand Galea είχε καλύτερο μηχανισμό από ότι πχ στους Valena.

Δημοσ.

Πλέον, ότι και να βάλεις το ίδιο είναι. 

Ίδιος χρόνος ζωής. 

5 λεπτά πριν, Thresh είπε

Παλιότερα πάντως στους Legrand Galea είχε καλύτερο μηχανισμό από ότι πχ στους Valena.

Οι Legrand είχαν φοβερή ποιότητα αλλά παλαιότερες εποχές. Στο σπίτι μου έχω διακόπτες και πρίζες Legrand από το 50. Το 1/3 έχει σπάσει και έχει αντικατασταθεί. 

Δημοσ.
11 λεπτά πριν, Thresh είπε

ναι γιαυτο λεω πρεπει να δεις πισω απο τη σειρα ποιους μηχανισμους βαζουν. εγω εχω legrand celiane και οι μηχανισμοι ειναι χειροτεροι απο τους peha 30ετιας και vimar 40+ ετων που εβγαλα. Βέβαια καμια σχεση η τιμη. για να παρω κατι σχετικα ομορφο σαν τα celiane σε peha,vimar ακομα και hager ηθελα περισσοτερα λεφτα.

• Like 1
Δημοσ.

Εγώ έβαλα Legrand Allure (σε άσπρο) είναι πιο ακριβοί αλλά πολύ όμορφοι.

Για δες και την απλή σειρά της ABB.

Δημοσ.
19 ώρες πριν, e1995kati είπε

Γεια σας το σπίτι είναι 20 χρόνων....από εργολαβικά άστα να πάνε....πολλές μπριζες και διακόπτες έχουν σπάσει....είμαι ανάμεσα στην αγορά φθηνών μπριζων sneider την απλή σειρά(φθηνή) η legrand niloe...εσείς τι προτείνετε.....έχετε κάποιες άλλες γνώμες για σχετικά φθηνό και οσο "γίνετε" αξιόπιστο υλικο

*πρίζες

*πριζών

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

legrand niloe με 2,5€ το κομμάτι. Έχω βάλει τουλάχιστον 100 κομμάτια. Κάποια στιγμή δοκίμασα κ πιο φθηνές και μαρτύρησα την ωρα και τη στιγμή. Σου έβγαζαν την πίστη να τις εγκαταστήσεις να περάσεις τα καλώδια και στο τέλος το αποτέλεσμα ήταν πάντα κατώτατο της όποιας προσδοκίας.

Ενώ με τις legrand, τι βγάζεις, τις πλένεις αν θες (τα καπάκια) και αν σπάσει κάτι υπάρχουν άπειρα πανφθηνα ανταλλακτικα 

Επεξ/σία από sphinxgr
  • Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...