korakios Δημοσ. 15 Μαΐου 2022 Δημοσ. 15 Μαΐου 2022 Μόλις τώρα, Dr_Pepper είπε Για το ΕΚΠΟΙΖΩ δεν πληρώνεις κάτι ~40€ συμμετοχή ανα έτος , έχω στείλει διάφορα δεν ασχολούνται (δεν είμαι μέλος) 1 λεπτό πριν, Dr_Pepper είπε Είναι ξεχωριστές αγωγές ΙΝΚΑ και ΕΚΠΟΙΖΩ ναι το ξέρω
Dr_Pepper Δημοσ. 15 Μαΐου 2022 Δημοσ. 15 Μαΐου 2022 Μόλις τώρα, korakios είπε ~40€ συμμετοχή ανα έτος , έχω στείλει διάφορα δεν ασχολούνται (δεν είμαι μέλος) 2 λεπτά πριν, Dr_Pepper είπε Ναι για να γίνεις μέλος αλλά όσο αφορά την συγκεκριμένη αγωγή που κάνει δεν χρειάζεται να είσαι μέλος του γίνεται για όλους του Έλληνες. Μου τα είπε η ίδια η δικηγόρος (δεν θυμάμαι τώρα το όνομα της) που ανέλαβε την υπόθεση. 4 λεπτά πριν, washcloud είπε ...ένα-ένα τα λες....Αν δεν έχει λήξει, φύγε για άλλο πάροχο και άσε την ΔΕΗ να ψάχνει την γιαγιά για να τους ξοφλήσει. Και εμένα ειναι παρόμοια φάση με την αποθήκη αλλά δεν νομίζω να γίνεται αυτό (γιαυτό και δεν άλλαξα τιμολόγιο όταν ρωτούσα εδώ στο σχετικό θέμα) είναι πολύ χαρτούρα πχ πρώτα πιστοποιητικό θανάτου για να αλλάξει το όνομα στην ΔΕΗ μαζί με χαρτια για το ποιος κληρονόμησε το ακίνητο (για πάει στον ίδιο ή να βγει χαρτί ότι το νοικιάζει σε άλλον για να πάει στο όνομα του κτλ) και θα πρέπει να μην υπάρχουν χρέη στον λογαριασμό και ας ειναι σε άλλο όνομα (έτσι μου είχε πει ένας απο την nrg τουλαχιστον που δόξα τον θεό δεν πήγα εκει )
Ukforthemoment Δημοσ. 15 Μαΐου 2022 Δημοσ. 15 Μαΐου 2022 1 ώρα πριν, vagelis2019 είπε Διακανονισμό σγουρά θα θέλουν τα μισά μπροστά για να γίνει. Αν στο κόψουν μπορείς να το ενώσεις και μόνο σου για να μην μείνεις χωρίς ρεύμα λογικά θα βγάζουν τις ασφάλειες σε πρώτη φάση είναι εύκολο.. ΑΛΛΆ ΑΝ ΔΕΝ ΓΝΩΡΕΙΖΕΙΣ ΤΠΤ ΑΠΌ ΡΕΎΜΑΤΑ ΜΗΝ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ. Και δεν κλέβεις ρεύμα έτσι κανονικά θα γράφει το ρολόι.. Μπορείς να αφήσεις και ένα γραπτό σημείωμα στην χελώνα και ίσως ο τεχνικος που θα έρθει ευαισθητοποιηθεί και δεν το κόψει.. Λένε τον Ιούνιο θα δώσουν κάποιο επίδομα 60% πάντως άντε να δούμε.. τι λες;;;;;;;;φυσικά και είσαι παράνομος γιατί κάνεις παράνομη επανασύδεση για τα 950€ ειναι 10% προκαταβολή και 8 δόσεις Υπολογισμός προκαταβολής και δόσεων Οφειλή Ποσοστό προκαταβολής Αριθμός μηνιαίων δόσεων Έως 500€ 10% 5 Από 500€ έως 1.000€ 10% 8 Από 1.000€ έως 2.000€ 15% 12 Από 2.000€ έως 3.000€ 20% 18 Άνω των 3.000€ 1η εναλλακτική: 20% 18 2η εναλλακτική: 30% 24 30 λεπτά πριν, johnyb98 είπε Μία ερώτηση ακόμη εδώ, για να μην ανοίγω άλλο θέμα. Ο λογαριασμός είναι στο όνομα της αποθανούσας γιαγιάς. α. Τί χρειάζεται για να μπει σε άλλο όνομα; β. Πώς μπορεί να γίνει:τηλεφωνικά, πρέπει να πάμε σε ΔΕΗ, μέσω web, κάπως αλλιώς; είναι το ακίνητο στο ονομα σου; 28 λεπτά πριν, Dr_Pepper είπε Ναι αλλά ποντάρω σε αυτό που είπες χιλιάδες εντολές... λίγοι υπάλληλοι ΔΕΔΔΗΕ πότε να προλάβουν + ότι η αποθήκη ειναι σε χωριό και ο ΔΕΔΔΗΕ δεν ξέρει την κατάσταση (ποιος χρωστάει πόσα χρωστάει κτλ έχει απλά την εντολή) θα σου πει ο άλλος "θα πάμε τώρα Χ χιλιόμετρα να κόψουμε το ρεύμα στην γιαγιάκα στο χωριό;" μην νομίζεις ότι θα είσαι μονος σου.Θα το κόψουν και απο άλλους οποτε θα βγει δρομολόγιο. 1
washcloud Δημοσ. 15 Μαΐου 2022 Δημοσ. 15 Μαΐου 2022 42 λεπτά πριν, Dr_Pepper είπε Και εμένα ειναι παρόμοια φάση με την αποθήκη αλλά δεν νομίζω να γίνεται αυτό (γιαυτό και δεν άλλαξα τιμολόγιο όταν ρωτούσα εδώ στο σχετικό θέμα) είναι πολύ χαρτούρα πχ πρώτα πιστοποιητικό θανάτου για να αλλάξει το όνομα στην ΔΕΗ μαζί με χαρτια για το ποιος κληρονόμησε το ακίνητο (για πάει στον ίδιο ή να βγει χαρτί ότι το νοικιάζει σε άλλον για να πάει στο όνομα του κτλ) και θα πρέπει να μην υπάρχουν χρέη στον λογαριασμό και ας ειναι σε άλλο όνομα (έτσι μου είχε πει ένας απο την nrg τουλαχιστον που δόξα τον θεό δεν πήγα εκει ) Μια χαρά γίνεται και δεν χρειάζεται ούτε πιστοποιητικά ούτε θανάτους (;ρ) : δεν μιλάμε για ΔΕΗ (αυτή την στιγμή δεν χρειάζεται σώνει και καλά άλλωστε να είναι στην ΔΕΗ), αλλά να πάει σε άλλον πάροχο, αρκεί φυσικά να έχουν διευθετηθεί ήδη τα κληρονομικά και να του ανήκει το σπίτι, ζητώντας να πάρει το ρεύμα πάνω του. Αν δεν έχε ΛΗΞΕΙ ο λογαριασμός της ΔΕΗ, ο νέος πάροχος δεν απαιτεί τον τελευταίο που έχει εκδοθεί, εξοφλημένο, αρκεί κι ο προηγούμενος (μόνο να μην έχει μέσα προηγούμενο χρέος κι εκείνος). Είναι ένα μικρό παράθυρο κανονικής πιστολιάς αυτό, αφού δεν μεταβιβάζονται τυχόν χρέη σε κληρονόμους (όσο δεν είναι δημόσιου χαρακτήρα το χρέος). Το μόνο κακό είναι ότι αν δεν εξοφληθεί, δεν θα μπορέσει (αν χρειαστεί μια μέρα) να ξαναγυρίσει ΔΕΗ (θα τα ζητήσουν από αυτόν και από οποιονδήποτε θελήσει την παροχή). Στην χειρότερη, ΑΝ το θέλει, τα πληρώνει με το πάσο του (όχι 1-2-3 μήνες διακανονισμό, αλλά,,,1-2-3 χρόνια ξερωγώ). Για να μπορεί και να επιστρέψει ΔΕΗ μια μέρα.
Dr_Pepper Δημοσ. 15 Μαΐου 2022 Δημοσ. 15 Μαΐου 2022 13 λεπτά πριν, washcloud είπε Μια χαρά γίνεται και δεν χρειάζεται ούτε πιστοποιητικά ούτε θανάτους (;ρ) : δεν μιλάμε για ΔΕΗ (αυτή την στιγμή δεν χρειάζεται σώνει και καλά άλλωστε να είναι στην ΔΕΗ), αλλά να πάει σε άλλον πάροχο, αρκεί φυσικά να έχουν διευθετηθεί ήδη τα κληρονομικά και να του ανήκει το σπίτι, ζητώντας να πάρει το ρεύμα πάνω του. Αν δεν έχε ΛΗΞΕΙ ο λογαριασμός της ΔΕΗ, ο νέος πάροχος δεν απαιτεί τον τελευταίο που έχει εκδοθεί, εξοφλημένο, αρκεί κι ο προηγούμενος (μόνο να μην έχει μέσα προηγούμενο χρέος κι εκείνος). Είναι ένα μικρό παράθυρο κανονικής πιστολιάς αυτό, αφού δεν μεταβιβάζονται τυχόν χρέη σε κληρονόμους (όσο δεν είναι δημόσιου χαρακτήρα το χρέος). Το μόνο κακό είναι ότι αν δεν εξοφληθεί, δεν θα μπορέσει (αν χρειαστεί μια μέρα) να ξαναγυρίσει ΔΕΗ (θα τα ζητήσουν από αυτόν και από οποιονδήποτε θελήσει την παροχή). Στην χειρότερη, ΑΝ το θέλει, τα πληρώνει με το πάσο του (όχι 1-2-3 μήνες διακανονισμό, αλλά,,,1-2-3 χρόνια ξερωγώ). Για να μπορεί και να επιστρέψει ΔΕΗ μια μέρα. Καλά περάσανε μήνες τώρα οπότε δεν τα έχω καθαρά στο μυαλό μου αλλά θυμάμαι αυτός απο την NRG να λέει πως (μεταξύ άλλων) θέλει φωτογραφία του ρολογιού λογαριασμό ΔΕΗ για αυτό το ρολόι και ταυτότητα (που να ειναι ίδια τα στοιχεία με αυτά του λογαριασμού ΔΕΗ) αν έχει πεθάνει το πρόσωπο που φαίνεται στον λογαριασμό δεν δέχονται πιστοποιητικό θανάτου και ταυτότητα κάποιου που έχει πληρεξούσιο για το αποθανόν μέλος. Θα πρέπει μου είπε να αλλάξει το όνομα πρώτα στην ΔΕΗ και να φανεί το νέο όνομα στον επόμενο λογαριασμό και με αυτόν να γίνει η αλλαγή σε nrg με την ταυτότητα του "νέου χρήστη". Για να γίνει αυτό στην ΔΕΗ θέλει πιστοποιητικό θανάτου και πιστοποιητικό απο τον δημο για το ακίνητο και ε9 του κληρονόμου με το χαρτί ότι ειναι κληρονόμος (και στην περίπτωση κληρονόμοι ειναι κοντινοί συγγενείς μου και δεν ειναι ένας αλλά περισσότεροι και δεν τα έχουν ξεχωρίσει απλά κάνανε αποδοχή κληρονομιάς) και θα μπει μετά το ρολόι στο όνομα τους. Εναλλακτικά για να μπει στο δικό μου θα πρέπει να φαίνεται ότι νοικιάζω απο αυτούς την αποθήκη (και τα απο πάνω βήματα θα πρέπει να γίνουν πρώτα έτσι και αλλιώς)
washcloud Δημοσ. 15 Μαΐου 2022 Δημοσ. 15 Μαΐου 2022 (επεξεργασμένο) ...ό,τι και να σου είπε ο Ένερτζης τότε (την "σωστή" δηλαδή διαδικασία - σιγά μη σου εξηγούσε πώς να πιστολιάσεις νομίμως), εσύ εννοείται δεν πρέπει να τους πεις περί θανάτων. Να βγάλεις δηλαδή τα μάτια σου μόνος σου; Αν το σπίτι είναι πια στο όνομά σου, δεν σου ζητάνε,,,πιστοποιητικό διαβίωσης του τρέχοντος "δικαιούχου" της παροχής. Ε9 δικό σου θα σου ζητήσουν και ό,τι άλλο σχετικό (ταυτότητες κτλ). Και τον τελευταίο πληρωμένο (μη ληξιπρόθεσμο) λογαριασμό. Πράγμα που σημαίνει ότι έχεις σχετικά μικρό χρονικό περιθώριο για το συγκεκριμένο είδος πιστολιάς. Επεξ/σία 15 Μαΐου 2022 από washcloud
geo9419 Δημοσ. 15 Μαΐου 2022 Δημοσ. 15 Μαΐου 2022 Από οτι κατάλαβα καταναλώνεις νυχτερινό ρεύμα για θέρμανση. Αυτο ειναι απόλυτη ηλιθιοτητα λογω οτι πλέον το ρευμα εγινε χρυσάφι και δεν συμφερει για θερμανση συν το οτι δεν επιδοτειται όπως το φυσικό αεριο ή το πετρέλαιο για ευπαθή νοικοκυρια. Αυτό που πρεπει να κάνεις ειναι να πας να κάνεις διακανονισμό με τη ΔΕΗ και να περιμένεις τον επόμενο μήνα να ανοιξει η εφαρμογή της κυβέρνησης για την επιδότηση μεχρι 60% της ρήτρας αναπροσαρμογής. 1
Dr_Pepper Δημοσ. 15 Μαΐου 2022 Δημοσ. 15 Μαΐου 2022 1 ώρα πριν, geo9419 είπε για την επιδότηση μεχρι 60% της ρήτρας αναπροσαρμογής. αναδρομικά απο τον δεκέμβριο του 2021 (καλό αυτό) αλλά έως 600 ευρώ (σύνολο όχι ανα λογαριασμό) που ήδη ειναι 820 ευρώ στον TS για τον συγκεκριμένο λογαριασμό και όταν θα γίνει αυτό θα έρθει και ο άλλος... Και του TS του ήρθε χαμηλά... άλλοι που έχουν πχ 1500 εκκαθαριστικό + ότι έκαψαν πριν τον εκκαθαριστικό... + ο έναντι που θα έρθει... μια τρύπα στο νερό Καλά για επιχειρήσεις επαγγελματίες κτλ δεν το συζητάμε... ούτε ανακούφιση δεν θα ειναι αυτή η επαχθής (γιατί απο την τσέπη μας σαν φορολογούμενοι θα την πληρώσουμε ) επιδότηση σκέψου πχ κάποιο εργαστήριο να έχει 4000 κανονικά (πριν μπουν οι ρήτρες) και τώρα για την ίδια κατανάλωση να τους ήρθε 8000... καλημέρα -600 πάμε στα 7400 παλι 3400 πάνω απο το κανονικό ή με άλλα λόγια σχεδόν διπλό κόστος...
teot Δημοσ. 16 Μαΐου 2022 Δημοσ. 16 Μαΐου 2022 (επεξεργασμένο) 11 ώρες πριν, washcloud είπε ...ό,τι και να σου είπε ο Ένερτζης τότε (την "σωστή" δηλαδή διαδικασία - σιγά μη σου εξηγούσε πώς να πιστολιάσεις νομίμως), εσύ εννοείται δεν πρέπει να τους πεις περί θανάτων. Να βγάλεις δηλαδή τα μάτια σου μόνος σου; Αν το σπίτι είναι πια στο όνομά σου, δεν σου ζητάνε,,,πιστοποιητικό διαβίωσης του τρέχοντος "δικαιούχου" της παροχής. Ε9 δικό σου θα σου ζητήσουν και ό,τι άλλο σχετικό (ταυτότητες κτλ). Και τον τελευταίο πληρωμένο (μη ληξιπρόθεσμο) λογαριασμό. Πράγμα που σημαίνει ότι έχεις σχετικά μικρό χρονικό περιθώριο για το συγκεκριμένο είδος πιστολιάς. Επειδή έχω κάνει το τελευταίο 3μηνο αλλαγή ονόματος σε δύο παροχές Αν είναι ιδιοκτησία σου (η ΔΕΗ ήταν στο όνομα του μακαρίτη του πατέρα μου) θέλει Ε9 η συμβόλαιο και ταυτότητα. Εξοφλημένος λογαριασμός δεν ζητήθηκε αλλά μαζί με την σύμβαση (η διαδικασία έγινε μέσω econtract και εκανε 1,5 μήνα να προχωρήσει ) στείλανε και υπεύθυνη δήλωση ότι αναλαμβάνω τα χρέη της παροχής που δεν την υπέγραψα και η διαδικασία προχώρησε κανονικά. Αν είσαι ενοικιαστής θέλει την δήλωση στην εφορία της ενοικίασης και ταυτότητα. Εδώ (έγινε σε κατάστημα ΔΕΗ και ολοκληρώθηκε σε 3 ημέρες) δεν ζητήθηκε ούτε τελευταίος λογαριασμός ούτε υπεύθυνη δήλωση. Επεξ/σία 16 Μαΐου 2022 από teot
volman Δημοσ. 16 Μαΐου 2022 Δημοσ. 16 Μαΐου 2022 Ίσως είναι άσχετο με το θέμα και δεν απαντάω άμεσα στον φίλο που έχει το πρόβλημα, αλλά να ξέρετε ότι και σε εμένα ήρθε 950 λογαριασμός έναντι. Με χρεώνουν έναντι 4000 κιλοβατώρες. Φυσικά και δεν πλήρωσα και έστειλα email απαιτώντας εξηγήσεις. WeEnergy ο πάροχος. Για παρόμοιο πρόβλημα λάθους λογαριασμού με είχαν ενημερώσει ότι έχουν πρόβλημα με το λογισμικό τιμολόγησης και προχωράνε σε αναβάθμισή του. Αυτό έγινε τον Ιανουάριο και από ότι βλέπω πολύς χρόνος παίρνει αυτή η αναβάθμιση. Ίσως και ο φίλος έχει παρόμοιο πρόβλημα.
washcloud Δημοσ. 16 Μαΐου 2022 Δημοσ. 16 Μαΐου 2022 8 ώρες πριν, teot είπε Επειδή έχω κάνει το τελευταίο 3μηνο αλλαγή ονόματος σε δύο παροχές Αν είναι ιδιοκτησία σου (η ΔΕΗ ήταν στο όνομα του μακαρίτη του πατέρα μου) θέλει Ε9 η συμβόλαιο και ταυτότητα. Εξοφλημένος λογαριασμός δεν ζητήθηκε αλλά μαζί με την σύμβαση (η διαδικασία έγινε μέσω econtract και εκανε 1,5 μήνα να προχωρήσει ) στείλανε και υπεύθυνη δήλωση ότι αναλαμβάνω τα χρέη της παροχής που δεν την υπέγραψα και η διαδικασία προχώρησε κανονικά. Αν είσαι ενοικιαστής θέλει την δήλωση στην εφορία της ενοικίασης και ταυτότητα. Εδώ (έγινε σε κατάστημα ΔΕΗ και ολοκληρώθηκε σε 3 ημέρες) δεν ζητήθηκε ούτε τελευταίος λογαριασμός ούτε υπεύθυνη δήλωση. ...και στις 2 περιπτώσεις (δικό σου σπίτι/ενοικιαστής), αν δεν θυμάμαι κάτι λάθος, από περιπτώσεις σε σχετικά θρεντ του φόρουμ, τον τελευταίο εξοφημένο (και χωρίς ληξιπρόθεσμο να τρέχει) τον ζητάνε "πάντα" από την ΔΕΗ (γυρνάνε κόσμο πίσω, να προμηθευτεί τα χαρτιά κτλ). Είναι δηλαδή η στάνταρ διαδικασία, και εάν δεν υπάρχει, δεν προχωράνε σε σύναψη σύμβασης, Επίσης για 2 προσωπικές περιπτώσεις, αν δεν εξοφλούταν πρώτα χρέος "επί της παροχής", η ΔΕΗ έχει αρνηθεί σύναψη σύμβασης (χρέη στην 1η περίπτωση, στην ουσία στο όνομα του ιδιοκτήτη - αν και άλλος στην ουσία τα έκανε - ύψους κοντά στα 10 χιλιάρικα, και στην 2η περίπτωση, χρέη γύρω στα 3 χιλιάρικα, και ήταν παλιότερος ενοικιαστής). Και στις 2 περιπτώσεις (η πρώτη προ 5ετίας και η 2η πέρσι το καλοκαίρι, η λύση ήταν αίτηση σε εναλλακτικό). Στις δικές σου περιπτώσεις, θεωρώ ότι ήσουν "τυχερός" και δέχτηκαν την αλλαγή. 7 ώρες πριν, volman είπε WeEnergy ο πάροχος. Επειδή έχουμε ανύπαρκτο feedback από τους συγκεκριμένους, τί έχεις κατά τ' άλλα να μας πεις γι' αυτούς; Ευχαριστημένος; Όχι; Και τί έκανες τελικά; Πλήρωσες τα 950; Ή εννοείς ότι αυτό είναι πρόσφατο κι ακόμη δεν πήρες απάντηση;
teot Δημοσ. 16 Μαΐου 2022 Δημοσ. 16 Μαΐου 2022 34 λεπτά πριν, washcloud είπε ...και στις 2 περιπτώσεις (δικό σου σπίτι/ενοικιαστής), αν δεν θυμάμαι κάτι λάθος, από περιπτώσεις σε σχετικά θρεντ του φόρουμ, τον τελευταίο εξοφημένο (και χωρίς ληξιπρόθεσμο να τρέχει) τον ζητάνε "πάντα" από την ΔΕΗ (γυρνάνε κόσμο πίσω, να προμηθευτεί τα χαρτιά κτλ). Είναι δηλαδή η στάνταρ διαδικασία, και εάν δεν υπάρχει, δεν προχωράνε σε σύναψη σύμβασης, Επίσης για 2 προσωπικές περιπτώσεις, αν δεν εξοφλούταν πρώτα χρέος "επί της παροχής", η ΔΕΗ έχει αρνηθεί σύναψη σύμβασης (χρέη στην 1η περίπτωση, στην ουσία στο όνομα του ιδιοκτήτη - αν και άλλος στην ουσία τα έκανε - ύψους κοντά στα 10 χιλιάρικα, και στην 2η περίπτωση, χρέη γύρω στα 3 χιλιάρικα, και ήταν παλιότερος ενοικιαστής). Και στις 2 περιπτώσεις (η πρώτη προ 5ετίας και η 2η πέρσι το καλοκαίρι, η λύση ήταν αίτηση σε εναλλακτικό). Στις δικές σου περιπτώσεις, θεωρώ ότι ήσουν "τυχερός" και δέχτηκαν την αλλαγή. Και στις δύο παροχές υπήρχε ληξιπρόθεσμη οφειλή. Στην μεν περίπτωση ιδιοκτησίας μου είχα αφήσει ανεξόφλητο τον τελευταίο λογαριασμό (όχι μεγάλο ποσό) για να συμψηφιστεί με την εγγύηση για να μην μπλέξω με την διαδικασία επιστροφή εγγύησης .... βέβαια με τον 1,5 μήνα που έκαναν να στείλουν την σύμβαση παραλίγο θα έβγαινε και άλλος λογαριασμός..... και στην περίπτωση ενοικίασης με ενημέρωσαν ότι υπήρχε ληξιπρόθεσμη οφειλή από τον προηγούμενο ενοικιαστή (δεν μου είπε ποσό) αλλά ότι δεν μας αφορά γιατί όπως φαινόταν απο το μισθωτήριο μόλις είχε νοικιάσει το σπίτι ο γιός μου.
washcloud Δημοσ. 16 Μαΐου 2022 Δημοσ. 16 Μαΐου 2022 ^...ξαναλέω πάντως, από όσα εγώ ξέρω για την ΔΕΗ (και την στάνταρ αντιμετώπισή τους πάνω στα συγκεκριμένα ζητήματα), έπεσες σε περίπτωση - "ήσουν τυχερός" ("θέμα υπαλληλου" τέλος πάντων) ...Εκτός κι αν αυτά σου γίνανε πολύ πρόσφατα, κι έκτοτε έχουν αλλάξει πολιτική...; (Πράγμα δεν το νομίζω καν πάντως...)
teot Δημοσ. 16 Μαΐου 2022 Δημοσ. 16 Μαΐου 2022 (επεξεργασμένο) 33 λεπτά πριν, washcloud είπε ^...ξαναλέω πάντως, από όσα εγώ ξέρω για την ΔΕΗ (και την στάνταρ αντιμετώπισή τους πάνω στα συγκεκριμένα ζητήματα), έπεσες σε περίπτωση - "ήσουν τυχερός" ("θέμα υπαλληλου" τέλος πάντων) ...Εκτός κι αν αυτά σου γίνανε πολύ πρόσφατα, κι έκτοτε έχουν αλλάξει πολιτική...; (Πράγμα δεν το νομίζω καν πάντως...) 7/1 αίτηση στο econtract και μου έστειλαν την σύμβαση 17/2 και στην δεύτερη περίπτωση 31/3 σε κατάστημα ΔΕΗ Ίσως και να έπαιξε ρόλο στην πρώτη περίπτωση ότι η ληξιπρόθεσμη οφειλή ήταν μικρή και καλύπτονταν από την εγγύηση...στην δεύτερη περίπτωση δεν ξέρω καν πόσο ήταν η οφειλή.... δεν ξέρω απλα την εμπειρία μου αναφέρω..... Επεξ/σία 16 Μαΐου 2022 από teot
washcloud Δημοσ. 16 Μαΐου 2022 Δημοσ. 16 Μαΐου 2022 ^ ...ναι το κατάλαβα κι απ' την αρχή που το έγραψες ότι ήταν διαφορετικές περιπτώσεις, πράγμα που σε κάνει,,,διπλά τυχερό. Όπως επίσης κατάλαβα ότι απλά "καταθέτεις την εμπειρία σου" (και καλά κάνεις - η εμπειρία είναι εμπειρία κι έχει την αξία της). Το ίδιο ισχύει και για 'μένα - δεν λέω ότι τα έχω δει κάπου γραμμένα και "μόνο έτσι πάει". Απλά όσοι τα διαβάζουν ας τα έχουν υπ' όψη.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα