volman Δημοσ. 16 Μαΐου 2022 Δημοσ. 16 Μαΐου 2022 4 ώρες πριν, washcloud είπε ...και στις 2 περιπτώσεις (δικό σου σπίτι/ενοικιαστής), αν δεν θυμάμαι κάτι λάθος, από περιπτώσεις σε σχετικά θρεντ του φόρουμ, τον τελευταίο εξοφημένο (και χωρίς ληξιπρόθεσμο να τρέχει) τον ζητάνε "πάντα" από την ΔΕΗ (γυρνάνε κόσμο πίσω, να προμηθευτεί τα χαρτιά κτλ). Είναι δηλαδή η στάνταρ διαδικασία, και εάν δεν υπάρχει, δεν προχωράνε σε σύναψη σύμβασης, Επίσης για 2 προσωπικές περιπτώσεις, αν δεν εξοφλούταν πρώτα χρέος "επί της παροχής", η ΔΕΗ έχει αρνηθεί σύναψη σύμβασης (χρέη στην 1η περίπτωση, στην ουσία στο όνομα του ιδιοκτήτη - αν και άλλος στην ουσία τα έκανε - ύψους κοντά στα 10 χιλιάρικα, και στην 2η περίπτωση, χρέη γύρω στα 3 χιλιάρικα, και ήταν παλιότερος ενοικιαστής). Και στις 2 περιπτώσεις (η πρώτη προ 5ετίας και η 2η πέρσι το καλοκαίρι, η λύση ήταν αίτηση σε εναλλακτικό). Στις δικές σου περιπτώσεις, θεωρώ ότι ήσουν "τυχερός" και δέχτηκαν την αλλαγή. Επειδή έχουμε ανύπαρκτο feedback από τους συγκεκριμένους, τί έχεις κατά τ' άλλα να μας πεις γι' αυτούς; Ευχαριστημένος; Όχι; Και τί έκανες τελικά; Πλήρωσες τα 950; Ή εννοείς ότι αυτό είναι πρόσφατο κι ακόμη δεν πήρες απάντηση; Δεν πλήρωσα γιατί έστειλα την ίδια μέρα που έλαβα τον λογαριασμό email ζητώντας εξηγήσεις. Δεν απάντησαν, αλλά μάλλον γιατί οι περισσότεροι πελάτες της θα είχαν το ίδιο ή παρόμοιο πρόβλημα. Ευχαριστημένος δεν μπορώ να πω με σιγουριά, μια και η σύνδεση είναι νέα και ήρθα τον Νοέμβριο του 2021, αλλά στα συν είναι ότι δέχτηκαν το κοινωνικό τιμολόγιο. Δεν γράφει πουθενά στον ιστότοπό τους ότι γίνεται κάτι τέτοιο. Έχω ήδη πληρώσει έναν εκκαθαριστικό λογαριασμό αλλά περιμένω έναν δεύτερο ή ακόμα καλύτερα έναν τρίτο για να πω με σιγουριά και η γνώμη μου να έχει βαρύτητα. Σημείωση: Πρόλαβα το πρόγραμμα με την σταθερή τιμή ρεύματος και προς το παρόν δεν το έχουν καταργήσει (ακόμα ένα συν). Αν ενδιαφέρεσε για την εταιρία αυτή, στείλε μου πμ σε κάνα μήνα που θα έρθει ο δεύτερος εκκαθαριστικό και θα έχω ακόμα καλύτερη άποψη.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα