Προς το περιεχόμενο

Ερωτηση για rsync Jetson Nano Ubuntu linux


georgekasa

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπέρα σας,

Καταρχάς δεν ξέρω αν είναι το σωστό Forum, άλλα επειδή είναι για Linux έγραψα εδώ. Έχω αγοράσει πρόσφατα το jetson nano Nvidia, επειδή αυτό που πηρά δυστυχώς είναι με eMMC έχει πολύ μικρό χώρο, έτσι αποφάσισα να πάρω έναν ssd εξωτερικό. Με βοήθησε ένας από το forum της NVIDIA εικόνα 1, με την εντολή rsync μου είπε να κάνω το user/local/ mount ston ssd. Όπου νομίζω τα κατάφερα σωστά (εικόνες 2-3) . Η ερώτηση μου είναι η εξής τώρα πως μπορώ να κάνω download αρχεία/προγράμματα στον SSD ή να τρέξω προγράμματα πχ python με τον SSD.

 

https://imgur.com/a/bCwTelt

Ευχαριστώ πολύ

viber_image_2022-05-12_15-47-11-419.jpg

viber_image_2022-05-14_10-23-59-015.jpg

viber_image_2022-05-14_10-20-49-807.jpg

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Το rsync ειναι μονο για να εισαι σιγουρος 100% πως τα περιεχομενα του /usr/local (ή του οποιουδηποτε φακελου) μεταφερθηκαν σωστα στο νεο τους προορισμο. Και με cp πχ θα μπορουσες να κανεις το ιδιο, αλλα εκει θα επρεπε να δεις αν μετα πηρανε τα σωστα permissions.

Αυτη τη στιγμη, εχεις ενα partition στην emmc του jetson που εχει μεσα τα παντα, ακομα και το /home σου, και ενα ακομα partition στον ssd που εχει τα περιεχομενα του /usr/local/ μονο. Αν αυτα που θες να τρεξεις ειναι μεσα στο home σου, θα χρειαστει να κανεις ακομα ενα partition στο ssd και να κανεις την αντιστοιχη διαδικασια ωστε να μεταφερεις τα πραγματα σου εκει.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • 3 εβδομάδες αργότερα...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...