Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Στα αγγλοσαξωνικα χωριά αυτό το λένε "buyers remorse"

Στα ελληνικά χωριά το λένε "του βρίσκω κουσούρι γιατί άλλαξα γνώμη και δεν έχω τα @@ να το παραδεχτώ"

ΥΣ. Μπορείς να το επιστρέψεις, αλλά από την στιγμή που είναι με δόσεις, κάτι θα πληρώσεις (γτ ουσιαστικά έχεις πάρει δάνειο από τράπεζα)

• Απαντ. 65
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

επίσης το μεγαλο κακο ειναι οτι αμα το δεχτουν ως δια μαγειας το προιον θα συσκευαστει και θα πωληθει ως καινουριο στον επομενο. οποτε καποιος θα παρει το επομενο λαπτοπ του μεταχειρισμενο επειδη ο πρωτος δεν το ηθελε.και καπως ετσι καταληγουμε μετα να βρίζουμε οτι πηραμε κατι και ηταν ανοιγμενο.

• Like 3
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
16 λεπτά πριν, papapontikas είπε

Στα αγγλοσαξωνικα χωριά αυτό το λένε "buyers remorse"

Στα ελληνικά χωριά το λένε "του βρίσκω κουσούρι γιατί άλλαξα γνώμη και δεν έχω τα @@ να το παραδεχτώ"

ΥΣ. Μπορείς να το επιστρέψεις, αλλά από την στιγμή που είναι με δόσεις, κάτι θα πληρώσεις (γτ ουσιαστικά έχεις πάρει δάνειο από τράπεζα)

Δεν μπορεί να το επιστρέψει με την έννοια ότι δεν προβλέπεται επειδή άλλαξε γνώμη ή δεν του αρέσει η οθόνη του λαπτοπ (απο την στιγμή που δεν ειναι ελαττωματική ) και το άνοιξε και το χρησιμοποίησε, έχει 14 μέρες δικαίωμα επιστροφής αν το επιστρέψει όπως το παρέλαβε (σφραγισμένο/καινούργιο) και η παραγγελία έχει γίνει πχ μέσω του ηλεκτρονικού καταστήματος ή μέσω τηλεφώνου γενικά εξ αποστάσεως στην συγκεκριμένη περίπτωση αγόρασε μέσα στο μαγαζί

άλλο αν τώρα  πάει στον Κωτσόβολο και τα βρούνε, θα γίνει κάτι τέτοιο με την διακριτική ευχέρεια του Κωτσόβουλου ή αυτουνού που έχει το συγκεκριμένο κατάστημα που πήγε και αγόρασε το λαπτοπ όχι λόγω κάποιας υποχρέωσης. 

Σε αυτή την περίπτωση το πιο πιθανό ειναι ακόμη και αν τελικα το δεχτούν να μην του δώσουν όλα τα χρήματα πίσω γιατί το λαπτοπ το δώσανε καινούργιο σφραγισμένο και πήραν πίσω μεταχειρισμένο. Αλλά πάλι ειναι στην την διακριτική ευχέρεια του καταστηματάρχη αυτό αν και το βλέπω χλωμό προσωπικά να πάρει πίσω όλα τα λεφτά ποτέ δεν ξέρεις. 

Αν είχε δικαίωμα επιστροφής το ότι αγόρασε με δόσεις δεν παίζει κανένα ρόλο απολύτως δεν χρεώνεται τίποτα. 

10 λεπτά πριν, poulinos είπε

επίσης το μεγαλο κακο ειναι οτι αμα το δεχτουν ως δια μαγειας το προιον θα συσκευαστει και θα πωληθει ως καινουριο στον επομενο. οποτε καποιος θα παρει το επομενο λαπτοπ του μεταχειρισμενο επειδη ο πρωτος δεν το ηθελε.και καπως ετσι καταληγουμε μετα να βρίζουμε οτι πηραμε κατι και ηταν ανοιγμενο.

Νομίζω θα μεταπωληθεί ως "ευκαιρία" και στα ψιλά γράμματα σαν refurbished ή εκθεσιακό προϊόν. Δεν ξέρω τώρα αν ο Κωτσόβολος κάνει μπινιές με τα λάπτοπ αλλά το σωστό/σύνηθες αυτό ειναι. 

Επεξ/σία από Dr_Pepper
Δημοσ.
8 minutes ago, Dr_Pepper said:

Νομίζω θα μεταπωληθεί ως "ευκαιρία" και στα ψιλά γράμματα σαν refurbished ή εκθεσιακό προϊόν. Δεν ξέρω τώρα αν ο Κωτσόβολος κάνει μπινιές με τα λάπτοπ αλλά το σωστό/σύνηθες αυτό ειναι. 

δυστυχως πολλα καταστηματα τα δινουν ως καινουρια. δεν θα αναφερω το καταστημα αλλα εχει τυχει να παρω tp link modem router και μεσα είχε περασμένα στοιχεία που σημαινει οτι ουτε ο πελάτης ουτε καν το καταστημα μπηκαν στην διαδικασια να το κανουν Hard reset. Αν ο αλλος μπορει να το πακεταρει και να φαινεται καινουριο πιστευω οτι θα το κανει ειδικα αν δεν εχει γινει Reduction στην τιμη οταν το επεστρεψε ο αλλος.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, unforgiven είπε

Το κυριότερο: Δεν σε κουράζει η οθόνη. Ή είναι αυθυποβολή, ή έχεις κάποιο γενικότερο θέμα στην όρασή σου. Μια επίσκεψη στον οφθαλμίατρο θα ήταν διαφωτιστική. 

Το "με κουράζει η οθόνη" είναι κατάλοιπο από τις CRT.  Το ότι δεν σε κουράζουν οι υπόλοιπες οθόνες του σπιτιού που, πιθανόν, είναι σε μεγαλύτερη απόσταση από αυτή του laptop δεν σημαίνει κάτι.

Το κυριότερο αυτό είναι αν σε κουράζουν τα μάτια σου κάτι άλλο συμβαίνει όχι ότι είναι ΤΝ η οθόνη. Καλύτερα να πας ένα οφθαλμίατρο κάτι έχεις και σε πειράζει ο φωτισμός/απόσταση/ανάλυση.

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.

Φίλε μου εδώ για να πάρουμε μια απλή οθόνη ας πούμε, μπαίνουμε στην σελίδα του κατασκευαστή για να δούμε χαρακτηριστικά, ψάχνουμε και διαβάζουμε reviews και γενικά ρωτάμε και εδώ στο insomnia μήπως και έχει κάποιος άλλος το ίδιο προιόν. Εσύ για ολόκληρο laptop που δεν ξέρω και πόσο το πλήρωσες, βασίστηκες μόνο στην σελίδα του Κώτσου; Όπως είπε και κάποιος φίλος παραπάνω, το TN panel δεν είναι κατώτερο ποιοτικά από τα άλλα. Απλά έχει άλλα χαρακτηριστικά.

Εγώ που έχω μυωπία και κερατόκωνο και άλλαξα πρόσφατα από TN 10ετίας+ σε IPS δεν είδα πάντως καμιά διαφορά προς το καλύτερο λόγω του IPS.

Τώρα αν είναι υποχρεωμένος ο Κώτσος να στο αλλάξει, δεν το νομίζω αφου το αγόρασες από φυσικό κατάστημα. Και να στο αλλάξει, ο επόμενος δηλαδή που θα αγοράσει το laptop σαν καινούριο πως θα το καταπιεί; Δεν θα το πάει πίσω στον Κώτσο σαν μεταχειρισμένο;

• Like 1
Δημοσ.
20 λεπτά πριν, Dr_Pepper είπε

Αν είχε δικαίωμα επιστροφής το ότι αγόρασε με δόσεις δεν παίζει κανένα ρόλο απολύτως δεν χρεώνεται τίποτα. 

Να προσθέσω ότι ακόμα και στην απίθανη περίπτωση να το δεχτούν πίσω και να του επιτρέψουν τα χρήματα τότε θα επιστραφούν κάθε μήνα σε ίσο ποσό με αυτό της δόσης. Δεν τα παίρνει δηλαδή μετρητά ούτε γίνεται εφάπαξ επιστροφή του ποσού στην κάρτα.

Από αυτά που ξέρω, δεν νομίζω να έχει αλλάξει κάτι

Δημοσ.
3 ώρες πριν, airtrelomike13 είπε

Και το αρνητικό είναι ότι " άντε πες ότι δέχονται ολο αυτό και μου λένε να το αλλάξω με ένα άλλο".

Εγώ το λαπτοπ, το αγόρασα τώρα με τις εκπτώσεις, οι οποίες λήγουν σήμερα 15/5. Το λαπτοπ που θα δεχτούν να μου αλλάξουν λογικά δεν θα είναι με τη τιμή των εκπτώσεων αλλά με την αρχική τιμή που επιστρέφει από αύριο.

Προφανως και θα γινει ετσι. Αν ηταν θα αγοραζαμε στις εκπτωσεις, για αν επιστρεψουμε το προιον πισω μετα για να παρουμε κατι καλυτερο στα ιδια χρηματα. 

Αν κανεις ωστοσο την διαδικασια μεσα στις εκπτωσεις, θα μαθεις κιολας αν αρχικα εχουν την επιθυμια να το αλλαξουν, και ποσο θα πληρωσεις για το αλλο

Δημοσ.

Παιδιά καταρχάς το λαπτοπ εγώ το πήρα με δόσεις.

Σε περίπτωση που το δεχτούν, δεν έχω την απαίτηση να μη δεν το αλλάξω με κάποιο άλλο , και ας πληρώσω κάτι παραπάνω για το άλλο

Έχω πάει σε οφθαλμίατρο και δεν μου βρήκε κάτι. Οι βαθμοί της μυωπίας μου είναι σταθεροί.

Έχω το Dell Ε6520 στο σπίτι, και δεν με έχει ενοχλήσει ΟΥΔΕΠΟΤΕ στα μάτια. Αυτό εδώ που αγόρασα με ενοχλεί αφάνταστα, δηλαδή κουράζονται τα μάτια μου και σε κάποιο σημείο το ένα έτρεξε κιόλας. Ε δεν γίνεται να είναι η ιδέα μου.

Εγώ πάντως να σας ευχαριστήσω όλους, αλλά θα κάνω τη προσπαθειά μου, και ας πέσει στο κενό

1 ώρα πριν, argimeg είπε

Φίλε μου εδώ για να πάρουμε μια απλή οθόνη ας πούμε, μπαίνουμε στην σελίδα του κατασκευαστή για να δούμε χαρακτηριστικά, ψάχνουμε και διαβάζουμε reviews και γενικά ρωτάμε και εδώ στο insomnia μήπως και έχει κάποιος άλλος το ίδιο προιόν. Εσύ για ολόκληρο laptop που δεν ξέρω και πόσο το πλήρωσες, βασίστηκες μόνο στην σελίδα του Κώτσου; Όπως είπε και κάποιος φίλος παραπάνω, το TN panel δεν είναι κατώτερο ποιοτικά από τα άλλα. Απλά έχει άλλα χαρακτηριστικά.

Εγώ που έχω μυωπία και κερατόκωνο και άλλαξα πρόσφατα από TN 10ετίας+ σε IPS δεν είδα πάντως καμιά διαφορά προς το καλύτερο λόγω του IPS.

Τώρα αν είναι υποχρεωμένος ο Κώτσος να στο αλλάξει, δεν το νομίζω αφου το αγόρασες από φυσικό κατάστημα. Και να στο αλλάξει, ο επόμενος δηλαδή που θα αγοράσει το laptop σαν καινούριο πως θα το καταπιεί; Δεν θα το πάει πίσω στον Κώτσο σαν μεταχειρισμένο;

άμα μου συγκρίνεις ΤΝ με IPS θα μας πετάνε ντομάτες.

Διάβασε οι ΤΝ που είναι παλιάς κατασκευής, πόσα προβλήματα προκαλούν στα ματια

• Confused 2
Δημοσ.
1 ώρα πριν, airtrelomike13 είπε

άμα μου συγκρίνεις ΤΝ με IPS θα μας πετάνε ντομάτες.

Διάβασε οι ΤΝ που είναι παλιάς κατασκευής, πόσα προβλήματα προκαλούν στα ματια

Περιμένω από σένα που το έχεις ψάξει να μου δώσεις πηγή-ες που το διάβασες αυτό.

Δημοσ.
12 λεπτά πριν, argimeg είπε

Περιμένω από σένα που το έχεις ψάξει να μου δώσεις πηγή-ες που το διάβασες αυτό.

εγω φιλε μου εχω το Dell latittude E6520, το χρησιμοποιώ πάρα πολλές ώρες την ημερα και δεν με έχει ενοχλήσει ποτέ στα μάτια

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, airtrelomike13 είπε

εγω φιλε μου εχω το Dell latittude E6520, το χρησιμοποιώ πάρα πολλές ώρες την ημερα και δεν με έχει ενοχλήσει ποτέ στα μάτια

Άλλο σε ρώτησα. Αν σου πω εγώ λόγω επαγγέλματος πόσα laptops και οθόνες έχουν δει τα μάτια μου δεν θα τελειώσουμε.

Τέσπα δες και στα Hz μήπως έχει κάτσει τίποτα στα 59Hz. Το έχω δει και αυτό. 

Πάντως αυτό που λες για το TN δεν ισχύει. Άλλο να μου πεις ότι το μάτι σου έχει συνηθίσει στις γωνίες θέασης του IPS επειδή το laptop το παίρνεις αγκαλιά και άλλο ότι το TN σου δημιουργεί πρόβλημα.

• Like 1
  • Super Moderators
Δημοσ.
8 minutes ago, airtrelomike13 said:

Είναι σίγουρο ότι δεν έχει TN? Διότι στα specs του δεν βλέπω να γράφει ότι είναι IPS.

Λεπτομέρειες του Dell Latitude E6520 | Dell Ελλάδα

Dell Latitude E6520 i7/FHD - Notebookcheck.net External Reviews

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, argimeg είπε

Άλλο σε ρώτησα. Αν σου πω εγώ λόγω επαγγέλματος πόσα laptops και οθόνες έχουν δει τα μάτια μου δεν θα τελειώσουμε.

Τέσπα δες και στα Hz μήπως έχει κάτσει τίποτα στα 59Hz. Το έχω δει και αυτό. 

Πάντως αυτό που λες για το TN δεν ισχύει. Άλλο να μου πεις ότι το μάτι σου έχει συνηθίσει στις γωνίες θέασης του IPS επειδή το laptop το παίρνεις αγκαλιά και άλλο ότι το TN σου δημιουργεί πρόβλημα.

Θα το ψάξω αλλά έχω διαβάσει στο διαδίκτυο ότι μερικοί κουράζονται όταν χρησιμοποιούν ΤΝ.

Μπορεί να παίζει ρόλο και η μετάβαση από το ένα λαπτοπ στο άλλο

3 λεπτά πριν, Thresh είπε

Είναι σίγουρο ότι δεν έχει TN? Διότι στα specs του δεν βλέπω να γράφει ότι είναι IPS.

Λεπτομέρειες του Dell Latitude E6520 | Dell Ελλάδα

Dell Latitude E6520 i7/FHD - Notebookcheck.net External Reviews

Εντάξει δεν σημαίνει ότι είναι ΤΝ. Υπάρχουν και άλλες μορφές. Όπως και VA. Εγώ πάντως στο Dell, δεν έχω τη παραμικρή κούραση

• Super Moderators
Δημοσ.
3 minutes ago, airtrelomike13 said:

ντάξει δεν σημαίνει ότι είναι ΤΝ. Υπάρχουν και άλλες μορφές. Όπως και VA.

Πολύ σπάνια να μπει VA σε laptops. Ειδικά σε τόσο παλιό μοντέλο ήταν σχεδόν απίθανο.

Μήπως το Dell έχει ανάλυση 1366x768 και το καινούριο με 1920Χ1080 είναι πιο κουραστικό (στις ίδιες ίντσες) επειδή τα πάντα είναι πιο μικρά?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...