Super Moderators Thresh Δημοσ. 15 Μαΐου 2022 Super Moderators Δημοσ. 15 Μαΐου 2022 1 minute ago, airtrelomike13 said: Λοιπον στο καινούριο λαπτοπ έκανα αλλαγή ανάλυσης όπως την έχω στo dell, και έκανα και cleartype text. Μπορώ να πω ότι ήδη νιώθω καλύτερα και σας ευχαριστώ που με βοηθήσατε Δοκίμασε να βάλεις πάλι 1920Χ1080 αλλά να αλλάξεις ποσοστό scaling and layout, πχ αντί για 100% να το πας 125 ή 150%.
airtrelomike13 Δημοσ. 15 Μαΐου 2022 Μέλος Δημοσ. 15 Μαΐου 2022 7 λεπτά πριν, Thresh είπε Δοκίμασε να βάλεις πάλι 1920Χ1080 αλλά να αλλάξεις ποσοστό scaling and layout, πχ αντί για 100% να το πας 125 ή 150%. το εκανα οπως μου ειπες. να πειραξω και απο το clearly text τιποτα ή οχι?
Super Moderators Thresh Δημοσ. 15 Μαΐου 2022 Super Moderators Δημοσ. 15 Μαΐου 2022 4 minutes ago, airtrelomike13 said: το εκανα οπως μου ειπες. να πειραξω και απο το clearly text τιποτα ή οχι? Αν θες ξανακάνε το "calibration".
airtrelomike13 Δημοσ. 15 Μαΐου 2022 Μέλος Δημοσ. 15 Μαΐου 2022 3 λεπτά πριν, Thresh είπε Αν θες ξανακάνε το "calibration". τι εννοείς?
Super Moderators Thresh Δημοσ. 15 Μαΐου 2022 Super Moderators Δημοσ. 15 Μαΐου 2022 Just now, airtrelomike13 said: τι εννοείς? Νομιζα ότι εννοούσες το ClearType Text. Αυτό το ρυθμίζεις μόνος σου με το "μάτι".
hoback Δημοσ. 15 Μαΐου 2022 Δημοσ. 15 Μαΐου 2022 φίλε μου πηγεναι στον κοτσωβολο βρες ενα ανδρα προισταμενο μιλησε του ανοικτα για το θεμα σου και το πιθανοτερο να σου κανει την αλλαγη.
airtrelomike13 Δημοσ. 15 Μαΐου 2022 Μέλος Δημοσ. 15 Μαΐου 2022 (επεξεργασμένο) 8 λεπτά πριν, hoback είπε φίλε μου πηγεναι στον κοτσωβολο βρες ενα ανδρα προισταμενο μιλησε του ανοικτα για το θεμα σου και το πιθανοτερο να σου κανει την αλλαγη. Κοίτα θα κάνω τη προσπαθειά μου, αλλά να λεμε και την αληθεια τα παιδιά έχουν δίκιο. Οι πιθανότητες δεν είναι με το μέρος μου Επεξ/σία 15 Μαΐου 2022 από airtrelomike13
hoback Δημοσ. 15 Μαΐου 2022 Δημοσ. 15 Μαΐου 2022 Μόλις τώρα, airtrelomike13 είπε Κοίτα θα κάνω τη προσπαθειά μου, αλλά να λενε και την αληθεια τα παιδιά έχουν δίκιο. Οι πιθανότητες δεν είναι με το μέρος μου εχω κανει αρκετες αλλαγες πας με την θετικη σου σκεψη και βλεπεις ,σου ευχομαι καλη επιτυχια.
airtrelomike13 Δημοσ. 15 Μαΐου 2022 Μέλος Δημοσ. 15 Μαΐου 2022 Μόλις τώρα, hoback είπε εχω κανει αρκετες αλλαγες πας με την θετικη σου σκεψη και βλεπεις ,σου ευχομαι καλη επιτυχια. σ ευχαριστώ πολύ. Κοίτα αν είναι αλλαγές του τύπου, μικρο-προιοντα οκ. Εδώ μιλάμε για λαπτοπ, που ανοιχτηκε, που εβαλα email και θα πρέπει να το δεχτουν πίσω, να το κάνουν format, να το στειλουν πισω .
hoback Δημοσ. 15 Μαΐου 2022 Δημοσ. 15 Μαΐου 2022 Μόλις τώρα, airtrelomike13 είπε σ ευχαριστώ πολύ. Κοίτα αν είναι αλλαγές του τύπου, μικρο-προιοντα οκ. Εδώ μιλάμε για λαπτοπ, που ανοιχτηκε, που εβαλα email και θα πρέπει να το δεχτουν πίσω, να το κάνουν format, να το στειλουν πισω . υπαρχει τροπος επαναφορας τον windows ξερει το service.
savvas15 Δημοσ. 15 Μαΐου 2022 Δημοσ. 15 Μαΐου 2022 Επειδή πολλοί γραφουν με σιγουριά ότι δεν θα στο δεχτεί πίσω ο κωτσόβολος. Προσωπικά έχω επιστρέψει τηλεόραση μετά από δέκα ημερες, δέκα μέρες την είχα σπίτι έβλεπα k τελικά την επέστρεψα, k ηχόμπαρα μετά από 3-4 μέρες. k οι αγορές είχαν γίνει από κατάστημα όχι εξ αποστάσεως. Μου τα δέχτηκαν πίσω χωρίς δεύτερη κουβέντα. Απλά τους είπα δε μου κανουν και θα πάρω κάτι άλλο. θα σου πρότεινα να το βάλεις στο κουτί k να το γυρίσεις πίσω, πες απλά δεν μου κάνει θα πάρω κάτι άλλο 1
hoback Δημοσ. 15 Μαΐου 2022 Δημοσ. 15 Μαΐου 2022 19 λεπτά πριν, savvas15 είπε Επειδή πολλοί γραφουν με σιγουριά ότι δεν θα στο δεχτεί πίσω ο κωτσόβολος. Προσωπικά έχω επιστρέψει τηλεόραση μετά από δέκα ημερες, δέκα μέρες την είχα σπίτι έβλεπα k τελικά την επέστρεψα, k ηχόμπαρα μετά από 3-4 μέρες. k οι αγορές είχαν γίνει από κατάστημα όχι εξ αποστάσεως. Μου τα δέχτηκαν πίσω χωρίς δεύτερη κουβέντα. Απλά τους είπα δε μου κανουν και θα πάρω κάτι άλλο. θα σου πρότεινα να το βάλεις στο κουτί k να το γυρίσεις πίσω, πες απλά δεν μου κάνει θα πάρω κάτι άλλο Έτσι όπως τα λέει ο φίλος είναι.
RTW4ever Δημοσ. 16 Μαΐου 2022 Δημοσ. 16 Μαΐου 2022 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, airtrelomike13 είπε σ ευχαριστώ πολύ. Κοίτα αν είναι αλλαγές του τύπου, μικρο-προιοντα οκ. Εδώ μιλάμε για λαπτοπ, που ανοιχτηκε, που εβαλα email και θα πρέπει να το δεχτουν πίσω, να το κάνουν format, να το στειλουν πισω . Τα dell και οι οθόνες dell γενικότερα φημίζονται για την flicker free ιδιότητα τους. Για αυτό το dell που λες δε σε ενοχλεί. Έχω dell οθόνες και λαπτοπ εδώ και 10 χρόνια και κάθομαι και πάνω από 12 ώρες συνεχόμενα κάποιες φορές χωρίς ποτέ κανένα πρόβλημα. Αν δεν ξέρεις τι είναι το flicker, Google. Αυτό είναι που κουράζει τα μάτια σου και δακρύζουν. Με τα μάτια μας δεν παίζουμε, τα σκάμε χοντρά για οθόνες και για λάπτοπ με καλή οθόνη, flicker free. Η οθόνη είναι το πιο σημαντικό στοιχείο σε ένα λάπτοπ, το πρώτο που ψάχνεις. Επεξ/σία 16 Μαΐου 2022 από RTW4ever
airtrelomike13 Δημοσ. 16 Μαΐου 2022 Μέλος Δημοσ. 16 Μαΐου 2022 44 λεπτά πριν, RTW4ever είπε Τα dell και οι οθόνες dell γενικότερα φημίζονται για την flicker free ιδιότητα τους. Για αυτό το dell που λες δε σε ενοχλεί. Έχω dell οθόνες και λαπτοπ εδώ και 10 χρόνια και κάθομαι και πάνω από 12 ώρες συνεχόμενα κάποιες φορές χωρίς ποτέ κανένα πρόβλημα. Αν δεν ξέρεις τι είναι το flicker, Google. Αυτό είναι που κουράζει τα μάτια σου και δακρύζουν. Με τα μάτια μας δεν παίζουμε, τα σκάμε χοντρά για οθόνες και για λάπτοπ με καλή οθόνη, flicker free. Η οθόνη είναι το πιο σημαντικό στοιχείο σε ένα λάπτοπ, το πρώτο που ψάχνεις. Kοίτα αν δεχτούν να μου το αλλάξουν, βρήκα αυτό εδώ με καλή οθόνη: https://www.kotsovolos.gr/computing/laptop-tablet-ipad/notebook-macbook-ultrabook/234697-nb-huawei-matebook-d15-i3-1005g1-8-256?#ins_sr=eyJwcm9kdWN0SWQiOiIyMzQ2OTcifQ== 2 ώρες πριν, savvas15 είπε Επειδή πολλοί γραφουν με σιγουριά ότι δεν θα στο δεχτεί πίσω ο κωτσόβολος. Προσωπικά έχω επιστρέψει τηλεόραση μετά από δέκα ημερες, δέκα μέρες την είχα σπίτι έβλεπα k τελικά την επέστρεψα, k ηχόμπαρα μετά από 3-4 μέρες. k οι αγορές είχαν γίνει από κατάστημα όχι εξ αποστάσεως. Μου τα δέχτηκαν πίσω χωρίς δεύτερη κουβέντα. Απλά τους είπα δε μου κανουν και θα πάρω κάτι άλλο. θα σου πρότεινα να το βάλεις στο κουτί k να το γυρίσεις πίσω, πες απλά δεν μου κάνει θα πάρω κάτι άλλο Σάββα σ ευχαριστώ. Το θέμα ξέρεις ποιο είναι. Ότι εγώ πήρα το λαπτοπ τώρα που ήταν οι εκπτώσεις, και αυτές σταματάνε από σήμερα. Αν δεχτούν να μου το αλλάξουν, αυτό που θα πάρω δεν θα είναι στη τιμή των εκπτώσεων αλλά στη τιμή των υπάρχοντων τιμών
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα