Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα και καλή εβδομάδα

Καταρχάς να σας ευχαριστήσω όλους.

Πήγα στο Κωτσόβολο και με ευγενικό τρόπο τους είπα, αυτά που είπα σε εσάς συν αυτά που με συμβουλέψατε και μου δέχτηκαν την αλλαγή.

Πήρα το λαπτοπ https://www.kotsovolos.gr/computing/laptop-tablet-ipad/notebook-macbook-ultrabook/234697-nb-huawei-matebook-d15-i3-1005g1-8-256

Όπου έχει και IPS και επιπλέον η οθόνη του είναι πιστοποιημένη και πολύ ξεκούραστη για τα μάτια μου.

Η αλήθεια είναι ότι ήθελα να πάρω αυτό εδώ https://www.kotsovolos.gr/computing/laptop-tablet-ipad/notebook-macbook-ultrabook/240271-nb-dell-vostro-3515-r5-3450u-8-256-w10po αλλά δεν ήθελα να το ρισκάρω, διότι δεν μου έδινε τις εγγυήσεις από τη περιγραφή και τα χαρακτηριστικά όπως το Huawei. 

Επιπλέον το dell είχε Ryzen και εγώ ήθελα Intel.

Οπότε κατέληξα στον Intel.

Μου την είπε λίγο, αλλά κατάλαβε ότι έχω δίκιο, όταν άνοιξε να δει τα χαρακτηριστικά στο σαιτ τους και παρατήρησε ότι δεν ανέφερε κάτι για το τύπο της οθόνης, οπότε από μόνος του, μου έκανε την αλλαγή. Εγώ πάντως του είπα αν θέλει να τον πληρώσω κάτι παραπάνω και μου είπε όχι είμαστε οκ.

499 ευρώ πήρα το προηγούμενο, 499 έκανε και το Huawei

• Like 3
  • Απαντ. 65
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Εγώ προσωπικά για το δικό μου μπήκα στο eBay παραγγελία μια σούπερ IPS με 80 ευρώ (τιμές ποικίλουν ανάλογα το μοντέλο) έδωσα και 20 ευρω να μου τη βάλουν και voila. Από TN HD σε IPS FHD. Καλή συνεργασία με τον.προ.ηθευτη προσοχή στις διαστάσεις και καλή τύχη. 

Όσον αφορά στον Κωτσόβολο εκτός της πολιτικής της Εταιρείας υπάρχει και η πολιτική του καταστήματος. Δε χάνεις τίποτε λοιπόν με μια επίσκεψη ευγενική στο διευθυντή του. 

3 λεπτά πριν, koukoumelis είπε

Εγώ προσωπικά για το δικό μου μπήκα στο eBay παραγγελία μια σούπερ IPS με 80 ευρώ (τιμές ποικίλουν ανάλογα το μοντέλο) έδωσα και 20 ευρω να μου τη βάλουν και voila. Από TN HD σε IPS FHD. Καλή συνεργασία με τον.προ.ηθευτη προσοχή στις διαστάσεις και καλή τύχη. 

Δημοσ.
14 λεπτά πριν, koukoumelis είπε

Δε χάνεις τίποτε λοιπόν με μια επίσκεψη ευγενική στο διευθυντή του. 

🤔

1 ώρα πριν, airtrelomike13 είπε

Πήγα στο Κωτσόβολο και με ευγενικό τρόπο τους είπα, αυτά που είπα σε εσάς συν αυτά που με συμβουλέψατε και μου δέχτηκαν την αλλαγή.

Δημοσ.
14 λεπτά πριν, Nabuko είπε

🤔

αυτό ακριβώς έκανα με τη μόνη διαφορά ότι δεν είχε διευθυντή, αλλά υπεύθυνο-προιστάμενου του υποκαταστήματος. Ήμουν ειλικρινής και ίσως γι αυτό το εκτίμησε και δέχτηκε την αλλαγή

Δημοσ.
1 ώρα πριν, airtrelomike13 είπε

αυτό ακριβώς έκανα με τη μόνη διαφορά ότι δεν είχε διευθυντή, αλλά υπεύθυνο-προιστάμενου του υποκαταστήματος. Ήμουν ειλικρινής και ίσως γι αυτό το εκτίμησε και δέχτηκε την αλλαγή

με την ειλικρίνεια δεν έχασε κανείς... μπράβο φίλε μου καλορίζικο σου εύχομαι να το χαρείς!!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...