Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εγώ δεν μπορώ να καταλάβω για ποιο λόγο λένε μερικοί ότι προσπαθεί και ότι νοιάζεται και ότι δεν θα χάσουμε τα λεφτά μας. Ότι όχι μόνο αυτός αλλά και όλο του το προσωπικό δεν έχουν τη στοιχειώδη αξιοπρέπεια να πουν "ξέρεις κάτι ρε φιλε, δεν έχω το κινητό σου και το περιμένω σε δύο βδομάδες να μου έρθει από την Χ χώρα. Θες να περιμένεις ή δεν θες;". Αν ήταν έτσι, δεν θα είχε κανένας λόγο να παραπονιέται γιατί θα ήξερε τι παίζει εξ αρχής. Αλλά αντ' αυτού, προτιμάνε να σε κοροϊδεύουν και οριακά να προσβάλλουν την νοημοσύνη σου με "μέχρι το τέλος της εβδομάδας θα το έχετε, μαξ αρχές της επόμενης", να χρησιμοποιούν τεχνάσματα με ACS μπας και καθησυχάσουν κανέναν και πάρουν παράταση καμία βδομάδα ακόμα, και κενές ελπίδες και υποσχέσεις. Δεν έχω ξανασυναντησει τόσο άθλια εμπειρία αγοράς ποτέ στη ζωή μου με το χέρι στην καρδιά. Για γαμ@@να εταιρικά κινητά που στο τέλος της ημέρας ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ να τα έχω για να κάνω τη δουλειά μου, πράγμα που δεν σέβεται στο ελάχιστο (για άλλη μια φορά).

Δεν πειράζει όμως, για όλους έχει ο Θεός. Σε τελική ανάλυση, τα 200-300 ευρώ που γλύτωσα θα πάνε αύριο στον δικηγόρο μου για να το πάμε έτσι. Εκτιμώ μέσα στην εβδομάδα, και αφού του δώσω όλα τα στοιχεία που έχω σχετικά με το Περισοπ και τον κ. Περηφάνη, θα έχει έτοιμη μια αγωγή, ενώ παράλληλα θα ακολουθήσω και τα βήματα που είπατε πριν περί καταγγελίας στον συνήγορο του καταναλωτή. Ως εδώ παιδιά, είπαμε να στηρίξουμε, να καταλάβουμε, αλλά όταν έχεις τον άνθρωπο που στηρίζει γραμμένο στα @@ σου, αυτά θα πάρεις και στο τέλος. 

• Like 5
Δημοσ.

Παιδιά καλησπέρα,

Έχω update, σήμερα μόλις επέστρεψαν τα χρήματα μου (από 15/11/23).

Προηγήθηκε αρνητική αξιολόγηση στο google, στον xo, καταγγελία στον συνήγορο του καταναλωτή και στο υπουργείο ανάπτυξης και επενδύσεων. Επικοινώνησε μια κυρία μαζί μου την Παρασκευή και μου είπε ότι θα γίνει η επιστροφή και αν και αρχικά δεν την πίστεψα, σήμερα όντως έγινε. Ελπίζω να επιστρέψαν στην κανονικότητα και να λυθεί το θέμα για όλους σας. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Egypt Pyramid GIF by Hey Duggee

Την πυραμίδα του Χέοπα έπρεπε να έχει για λογότυπο ο κύριος γιατί περί αυτού πρόκειται . Για αυτό πασχίζει να μην κλείσει και επιστρέφει λεφτά σε κάποιους για να διατηρήσει το σύστημα . Αλλιως θα είχε βαρέσει το κανόνι και θα τα έτρωγε ήδη εκεί σε τρίτο δεύτερα μαγαζιά και μπουζούκια της Λάρισας 

IMG_1727.jpeg

Επεξ/σία από Pitoo
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, Χρήστος Κοβ. είπε

Άμα θέλετε να μιλήσετε για κοροϊδία, πήρα τώρα και μου λένε -ακούστε εδω- ότι έχει έρθει μόνο η μία συσκευή, και περιμένουν τη δεύτερη για να τις στείλουν πακέτο. 

Χαχαχαχαχα το τερματισαν. Σε πιο τηλεφωνο πηρες. Δεν το σηκωνουν με τιποτα 10 φορες πηρα. Εστειλα παλι αιτημα ακυρωσης. Τρελο δουλεμα μας κοροιδευουν μεσα στα ματια μας.

Δημοσ.
16 ώρες πριν, Χρήστος Κοβ. είπε

Αλλά αντ' αυτού, προτιμάνε να σε κοροϊδεύουν και οριακά να προσβάλλουν την νοημοσύνη σου με "μέχρι το τέλος της εβδομάδας θα το έχετε, μαξ αρχές της επόμενης", να χρησιμοποιούν τεχνάσματα με ACS μπας και καθησυχάσουν κανέναν και πάρουν παράταση καμία βδομάδα ακόμα, και κενές ελπίδες και υποσχέσεις. Δεν έχω ξανασυναντησει τόσο άθλια εμπειρία αγοράς ποτέ στη ζωή μου με το χέρι στην καρδιά. Για γαμ@@να εταιρικά κινητά που στο τέλος της ημέρας ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ να τα έχω για να κάνω τη δουλειά μου, πράγμα που δεν σέβεται στο ελάχιστο (για άλλη μια φορά).

Ποια νοημοσύνη ρε παιδιά??? Είμαστε σε χώρα με 24% ΦΠΑ.

Είναι δυνατόν να βλέπει κάποιος τέτοια τεράστια διαφορά τιμών και να μην είναι καχύποπτος??

300ευρώ διαφορά μεταξύ skroutz και bestprice και ορισμένοι για να την δικαιολογήσουν, έλεγαν ότι φταίει το skroutz που ζητάει περισσότερα.

1100ευρω πχ έχει στο Γερμανικό amazon σε έκπτωση.

image.png.cebc0be02b3f64d75e443a60a645226b.png

image.png.35fb88d9ea77ba930dd3b2fa042ab6e6.png

Δημοσ.

Καλησπέρα. Είμαι και εγώ παθών. 

Έχω κάνει μια παραγγελία από το συγκεκριμένο κατάστημα τον Δεκέμβριο του 2023 και 2 μήνες μετά δεν έχω παραλάβει τίποτα. Η διαθεσιμότητα στη σελίδα του προϊόντος παραμένει μέχρι και σήμερα: Παράδοση σε 1-3 ημέρες. 

Έχω στείλει πολλά email αλλά δεν μου απάντησαν ποτέ.
Πριν 20 ημέρες κατάφερα να μιλήσω τηλεφωνικά με μια κοπέλα, η οποία μου είπε οτι για να μου επιστρέψουν τα χρήματα θα πρέπει να συμπληρώσω μια φόρμα στο site τους. Την συμπλήρωσα αλλά τα χρήματα δεν επιστράφηκαν ποτέ.

Σήμερα προχώρησα σε αμφισβήτηση συναλλαγής στην τράπεζα και καταγγελία.

Έκανα και αρνητική κριτική στο Google αλλά δεν δημοσιεύθηκε. Μου εμφανίζει το μήνυμα "Δεν απαιτείται καμία ενέργεια από εσάς. Η δημοσίευση ενδέχεται να ενεργοποιηθεί ξανά αργότερα."

Η τελευταία κριτική που υπάρχει είναι πριν 6 ημέρες, οπότε υποθέτω ότι λόγω των πολλών αρνητικών κριτικών η Google έχει κλειδώσει προσωρινά τις δημοσιεύσεις:

Αναφορά σε κείμενο

Short-term restrictions

Posting may be turned off for a particular place for a short period of time to help protect the place or area from a spike in irrelevant or offensive content (for example, during a real-world event that attracts off-topic commentary on a particular place). We monitor the place and when we see the abuse attempts and the risk of policy-violating content subside, we lift the restrictions.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πηρα σημερα τα χρηματα μου πισω ακριβως οσα εβαλα οποτε τελος καλα ολα καλα που λεμε. 

Επεξ/σία από Arkin
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

ΜΑΚΡΙΑ- ΜΑΚΡΙΑ !!!  ΟΙ ΤΥΠΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ !!!

ΑΠΟ 28-11-2023 ΕΧΩ ΠΑΡΑΓΓΕΛΕΙ ΕΝΑ ΚΙΝΗΤΟ S23 ΑΞΙΑΣ 861 ΕΥΡΩ ΜΕ ΑΠΟΦΟΡΟΛΟΓΗΣΗ. ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΔΕΝ ΜΟΥ ΕΔΩΣΑΝ ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΠΕΣΤΡΕΨΑΝ ΚΑΙ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ. ΤΟΥΣ ΕΧΩ ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΕΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΟΥ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ, ΣΤΗΝ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΕΜΠΟΡΙΟΥ ΚΑΙ ΕΧΩ ΔΩΣΕΙ ΕΝΤΟΛΗ ΣΤΟΝ ΔΙΚΗΓΟΡΟ ΜΟΥ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΜΗΝΥΣΗ !!!! 

Επεξ/σία από george_plat
Δημοσ.
9 ώρες πριν, Arkin είπε

Πηρα σημερα τα χρηματα μου πισω ακριβως οσα εβαλα οποτε τελος καλα ολα καλα που λεμε. 

Αν είναι να περνάει κάποιος από 40 κύματα για τα αυτονόητα άστα να πάνε φίλε.

• Like 1
Δημοσ.

Και εγώ τα πήρα μετά τρις μήνες και μου είχε πει να σβήσω τα αρνητικά και θα μου έστελνε αντικαταβολή 400€το s23ultra που είχα κάνει παραγγελία και δεν ήρθε ποτέ αλλά και αυτό μουφα ήταν 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...