Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ΠΑΡΕΛΑΒΑ!!!

43 περίπου εργάσιμες μετά την εξόφληση της παραγγελίας (26/01/2024)

Μου έστειλαν iPhone 15 256GB αντί για 128GB

Βέβαια έχω στα χέρια μου ακόμα το Τιμολόγιο-Δελτίο Αποστολής που με είχαν στείλε με λάθος ΙΜΕΙ, ελπίζω να ξεμπερδεύω και με αυτό σύντομα.

Θα επανέλθω με λεπτομέριες το βράδυ απ το σπίτι

• Haha 3
  • Απαντ. 1,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Παραγγελία κινητού και συγκεκριμένα το Redmi Note 13 Pro 5G (256gb) στις 23 Φεβρουαρίου 2024 κόστος 239 ευρώ με τα μεταφορικά. Σύμφωνα με όλες αυτές τις αρνητικές κριτικές, περίμενα να συμπληρωθούν οι 30 εργάσιμες ημέρες, ώστε να κάνω και εγώ όλες τις νόμιμες ενέργειες και αμφισβήτηση συναλλαγής για επιστροφή χρημάτων. Τελικά μετά από e-mail που έστειλα, επικοινώνησε μαζί μου ο Κος Περηφάνης με μήνυμα που μου έστειλε και εδώ στο Forum (είναι μέλος) και τηλεφωνικά και με διαβεβαίωσε ότι το κινητό μου είναι έτοιμο προς αποστολή. Σήμερα μόλις το παρέλαβα κανονικά με απόδειξη και με ΙΜΕΙ. Τελικά όλα καλά με εμένα και μέσα στα πλαίσια του χρόνου παράδοσης που είχε η παραγγελία μου.     

• Haha 2
Δημοσ.

Έτσι συμβαίνει σε όλες τις πυραμίδες, αναγκαστικά κάποια μικροποσά θα τα γυρίσουν πίσω για να θολώσουν τα μάτια ότι όλα πάνε καλά. Προσωπικά, δεν μου κάνει εντύπωση, τα ίδια έκανε και η Windmedia και μια άλλη αντίστοιχη πριν σκάσουν οι μεγάλες φούσκες. 

• Like 8
Δημοσ.
17 minutes ago, Giwrgosml said:

Έτσι συμβαίνει σε όλες τις πυραμίδες, αναγκαστικά κάποια μικροποσά θα τα γυρίσουν πίσω για να θολώσουν τα μάτια ότι όλα πάνε καλά. Προσωπικά, δεν μου κάνει εντύπωση, τα ίδια έκανε και η Windmedia και μια άλλη αντίστοιχη πριν σκάσουν οι μεγάλες φούσκες. 

Ακριβώς

Δημοσ.

Πάντως εγώ τους έχω δώσει προθεσμία μέχρι αύριο, αν δεν έχω απάντηση στα email που τους έχω στείλει, ακύρωση, και αμφισβήτηση στην τράπεζα. Πλέον είμαι στις 33 μέρες και δεν μπορώ να περιμένω παραπάνω.

Δημοσ.

πόσα να εχει μαζεψει μεχρι τωρα διχως να εχει στειλει τιποτα?

Να τα εχει κανει αναλυψη?

Νομιζω για ποσά 1Κ ανα περιπτωση δεν εχει και ιδιαιτερες επιπτωσεις.... 

Δημοσ.

Μάλλον ολοι αυτοι λενε 30 μέρες για να χάσουν οσο περισσοτεροι πελάτες γινεται, το δικαίωμα να αμφισβήτησαν τη συναλλαγή.  

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, sattack είπε

Μάλλον ολοι αυτοι λενε 30 μέρες για να χάσουν οσο περισσοτεροι πελάτες γινεται, το δικαίωμα να αμφισβήτησαν τη συναλλαγή.  

Μα η αμφισβήτηση ισχύει περίπου 6 μήνες η έναν χρόνο;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Όπως έλεγα λοιπόν και σε προηγούμενο πόστ ήμουν σίγουρος ότι βλέπει...  Έκοβα το χέρι μου ότι είναι εδώ και  παρακολουθεί ΕΑΝ  λοιπόν παρέλαβαν κάποιοι είναι εξαιτίας του φόρουμ  ΕΑΝ λέω γιατί είναι σχεδόν όλοι καινούρια προφίλ όσοι παρελαβαν.... Ωστόσο Επιμένω να πάτε εκεί και να πάρετε τα κινητά  η τα χρήματα σας και μην περιμένετε άλλο αρκετά κράτησε το θέατρο του παραλόγου

Επεξ/σία από Ducatista
  • Like 8
Δημοσ.

Τους έστειλα να με πάρουν τηλεφωνο κ μου κάνει να το τσεκάρει..

IMG_7244.jpeg

Τώρα τι ακριβώς να τσεκάρει σε μια παραγγελία από 27 Φεβρουαρίου κ ενώ μου είπε η κοπέλα από την προηγούμενη εβδομάδα ότι θα μου στείλει το tracking number του κουριερ που θα το στείλουν μέχρι 27 Μαρτίου δηλαδή 1 μήνας που λέει κ το όριο (15-30 μέρες)

• Haha 1
Δημοσ.

η πιο απογοητευτική εμπειρία που έχω βιώσει σε κάθε online αγορά. Περιμένω πάνω απο 3 μήνες για την παραγγελία μου (Αριθμός Παραγγελίας: #52513), έλαβα μια ενημέρωση πριν 2 εβδομάδες πως θα μου την εστελναν εντος βδομάδας, κάτι που δεν έγινε ποτέ... για να δουμε θα παραλάβουμε ποτέ?

Δημοσ.
1 ώρα πριν, mel154 είπε

Παραγγελία κινητού και συγκεκριμένα το Redmi Note 13 Pro 5G (256gb) στις 23 Φεβρουαρίου 2024 κόστος 239 ευρώ με τα μεταφορικά. Σύμφωνα με όλες αυτές τις αρνητικές κριτικές, περίμενα να συμπληρωθούν οι 30 εργάσιμες ημέρες, ώστε να κάνω και εγώ όλες τις νόμιμες ενέργειες και αμφισβήτηση συναλλαγής για επιστροφή χρημάτων. Τελικά μετά από e-mail που έστειλα, επικοινώνησε μαζί μου ο Κος Περηφάνης με μήνυμα που μου έστειλε και εδώ στο Forum (είναι μέλος) και τηλεφωνικά και με διαβεβαίωσε ότι το κινητό μου είναι έτοιμο προς αποστολή. Σήμερα μόλις το παρέλαβα κανονικά με απόδειξη και με ΙΜΕΙ. Τελικά όλα καλά με εμένα και μέσα στα πλαίσια του χρόνου παράδοσης που είχε η παραγγελία μου.     

Άλλος ενας ευχαριστημένος πελάτης του Perishop που τυγχάνει να ειναι και ΝΕΟ μέλος στο φόρουμ ( δημιουργία λογαριασμού στις 6 Μαρτίου).

Πήρες την δωροεπιταγή των 50€ για την επόμενη αγορά?

• Like 8
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Προσωπικά έχω προχωρήσει σε καταγγελία στον Συνήγορο Καταναλωτή, στο Υπουργείο Ανάπτυξης, καθώς και στην Περιφέρεια Θεσσαλίας. Όσοι περισσότεροι διαμαρτυρηθούμε, τόσο το καλύτερο.

Επεξ/σία από katsyr
Δημοσ.

Ο τύπος το παίζει θεος με τα λεφτά μας..επιλέγει ποιον θα εξυπηρετήσει και ποιον όχι. Οι υπόλοιποι ειμαστε απλα χορηγοί των sponsored διαφημισεων του στο google και των κουπονιών που μοιράζει για τις θετικές αξιολογήσεις..

• Like 2
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...