Gingerbread Δημοσ. 15 Μαΐου 2022 Δημοσ. 15 Μαΐου 2022 Έστω ότι κάποιος έχει γιορτή/γενέθλια κτλ και θέλει να πάει κεράσματα σε γραφείο. Τι προτιμάτε και τι σας ξενερώνουν; Προσωπικά μαρέσουν τα τυλιχτά με σοκολάτα (όχι με φρούτα) γιατί θεωρώ ότι δεν σε λερώνουν, δεν αφήνουν σιρόπια κτλ. Αλμυρά; Δεν τα προτιμώ. 1
SabotazNic Δημοσ. 15 Μαΐου 2022 Δημοσ. 15 Μαΐου 2022 Οχι οτι μου εχει τυχει, αλλα safe θα θεωρουσα 2 σακουλακια μικρα lacta/kit kat και σε ενα μπολ μαζι. Αλλα γενικα κατι σε σοκολατα, που λογικα θα το προτιμησουν οι περισσοτεροι. 1
Lilith19 Δημοσ. 15 Μαΐου 2022 Δημοσ. 15 Μαΐου 2022 Τελείως υποκειμενικό, δεν μπορείς να καλύψεις τις προτιμήσεις όλων. Αρχικά αποφεύγεις κάτι που ξέρεις ότι κάποιος έχει αλλεργία σε αυτό, μετά το αν μπορεί να διατηρηθεί και να φτάσει σε νορμάλ κατάσταση. Εγώ συνήθως διαλέγω ποικιλία από τυλιχτα σοκολατάκια από ζαχαροπλαστείο που εμπιστεύομαι και ψωνίζω γενικά.
MauroPaltoudias Δημοσ. 15 Μαΐου 2022 Δημοσ. 15 Μαΐου 2022 (επεξεργασμένο) 1. low budget - all time classic - : εργολάβοι (πιο καλτ γλυκό νομίζω δεν υπάρχει). 2. low budget : Μια σακούλα του κιλού ντόνατς από Νανούρη, αποψυγμένα αποβραδίς (πολύ καλτ και αυτό), παραμάσχαλα με ένα πακέτο χαρτοπετσέτες 3. Βουτήματα (αυτά τα κλασσικά, που είναι σαν σκαντζόχοιροι γεμιστοί με μαρμελάδα / πτι φουρ θαρρώ πως τα λένε) - επίσης φτηνή επιλογή. 4. Καριόκες (δεν συστήνω) : φτηνή επιλογή αλλά ένας φίλος ζαχαροπλάστης μου είχε πει κάποτε ότι είναι προϊόν υλικών, που έχουν ξεμείνει από αλλά γλυκά. Μένει να αποδειχθεί αν ο ίδιος ήταν βρωμιάρης ή αν όντως είναι γενικός κανόνας. Επεξ/σία 15 Μαΐου 2022 από MauroPaltoudias 1
Aris_ Δημοσ. 15 Μαΐου 2022 Δημοσ. 15 Μαΐου 2022 εκλερακια, ούτε φτηνα ουτε πολύ ακριβά, τα καλά είναι λιγότερο γλυκά και αρέσουν σε όλους
vaggos231 Δημοσ. 15 Μαΐου 2022 Δημοσ. 15 Μαΐου 2022 εγω παντα παιρνω πουρακια, ειναι το πιο σειφ, και στις ποικιλιες ολοι αυτα ψαχνουν, οποτε αντι να εχω γκρινια "α αυτο εχει πορτοκαλι, αυτο εχει αμυγδαλα" παρτε ολοι το ιδιο να τελειωνουμε. ετσι και αλλιως απο υποχρεωση το κανω, και σεις απο υποχρεωση θα το κανετε
MauroPaltoudias Δημοσ. 15 Μαΐου 2022 Δημοσ. 15 Μαΐου 2022 4 λεπτά πριν, vaggos231 είπε ετσι και αλλιως απο υποχρεωση το κανω, και σεις απο υποχρεωση θα το κανετε Κύριε Βαγγέλη, μας κακομαθαίνετε. 1
Gingerbread Δημοσ. 15 Μαΐου 2022 Μέλος Δημοσ. 15 Μαΐου 2022 Για καλοκαίρι μαρέσουν παγωτίνια και μακαρόν Για χειμώνα ίσως δεκτώ κοκάκια (παπαριάζει όμως το χαρτάκι και δεν μαρέσει) Σοκολατάκιια μαρέσουν.
tasoe Δημοσ. 16 Μαΐου 2022 Δημοσ. 16 Μαΐου 2022 Δουλειά γραφείου πρωινή = αλμυρό κέρασμα. Νόμος. Σφολιατάκια, κρουασανάκια, τυροπιτάκια, σαντουιτσάκια κλπ κλπ. Στη χειρότερη, νανού ντόνατς που είπε κάποιος από πάνω, αλλά να έχει και αλμυρά μέσα, νομίζω έχουν κάτι πιροσκάκια.
Επισκέπτης Δημοσ. 16 Μαΐου 2022 Δημοσ. 16 Μαΐου 2022 13 ώρες πριν, Aris_ είπε εκλερακια, ούτε φτηνα ουτε πολύ ακριβά, τα καλά είναι λιγότερο γλυκά και αρέσουν σε όλους Δεν τους πηγαίνεις γλυκά γιατί τα γλυκά παχαινουνε.
Speculoos Δημοσ. 16 Μαΐου 2022 Δημοσ. 16 Μαΐου 2022 1 ώρα πριν, Ukforthemoment είπε ταρτάκια με φρούτα 1988 likes this post 😆 Παρακολουθώ το θέμα για το νοσταλγικό του πράματος. Μνήμες και εμπειρία από άτομα που έφερναν κουτιά με γλυκά λόγω γιορτής/γενεθλίων έχω μόνο από το σχολείο. Στο πρακτικό του νήματος και μην ξέροντας τη νοοτροπία του ελληνικού εργασιακού χώρου θα πήγαινα κάτι που θα είχε να κάνει με το μπάτζετ μου, το χώρο και τη φύση εργασίας, τον αριθμό των εργαζομένων, την καθημερινότητα όσων δουλεύουν εκεί. Αν το πρωί πχ πίνετε όλοι καφέ θα έφερνα κάτι σε πιο μπισκότο/γλυκό πρωινού/σφολιατοειδές, αν η ομάδα ήταν μικρή ίσως πήγαινα κάτι για το μεσημεριανό, από αλμυρό σνακ μέχρι παγωτίνι, αν υπάρχει η δυνατότητα να το λήξετε μισή ώρα νωρίτερα θα έφερνα και 5 μπύρες. 2
QuantumWanderer Δημοσ. 16 Μαΐου 2022 Δημοσ. 16 Μαΐου 2022 Υπάρχουν πολλές ιδέες, φαντασία να έχει κανείς. Για παράδειγμα: - αν δουλεύει κανείς σε υγιές περιβάλλον εργασίας, μπορεί να πάει σοκολατάκια γεμισμένα με λικέρ, - αν δουλεύει κανείς σε τοξικό περιβάλλον εργασίας, μπορεί να πάει σοκολατάκια γεμισμένα με ξύδι. 😂
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα