4saken Δημοσ. 19 Μαΐου 2022 Δημοσ. 19 Μαΐου 2022 Πριν μερικες μερες δεχτηκα πληρωμη με πιστωτικη καρτα, τα χρηματα μπηκαν κανονικα, δεν ειμαι ομως σιγουρος αν εκοψα παραλληλα αποδειξη (μιλαμε για 3ψηφιο ποσο και γενικα θελω να ειμαι τυπικοτατος, καθε φορα μαλιστα που κοβω αποδειξη κοβω και ενα αντιγραφο ωστε να ξερω οτι εκοψα ).Εστειλα email στον λογιστη που θα μπορουσε να τσεκαρει τα Ζ, οι πελατες φευγουν αυριο και θα θελα να τους δωσω την αποδειξη μαζι με αυτη του POS (οχι οτι θα την ζητησουν αλλα...).Υπαρχει καποιος τροπος να δω ακριβως τι ποσα εκοψα συγκεκριμενες μερες?
Skrobo Δημοσ. 19 Μαΐου 2022 Δημοσ. 19 Μαΐου 2022 Ολες οι φορολογικές ταμιακές μηχανές κρατάνε αντιγραφο, πλέον συνήθως ηλεκτρονικό σε μια SD card. Διάβασε το manual για να δείς πως έχεις πρόσβαση σε αυτήν / πως συνδέεις με PC. Αν θυμάσαι ακριβώς τι άλλο έχεις κόψεις τις προηγούμενες μέρες, μπορείς να δείς και εσυ τα Ζ (φαντάζομαι δεν ερχεται ο λογιστής κάθε μέρα να τα πάρει). 1
4saken Δημοσ. 19 Μαΐου 2022 Μέλος Δημοσ. 19 Μαΐου 2022 Οχι τα παω εγω στον λογιστη, και των επιμαχων ημερων τα εχει αυτος...Θα το κοιταξω ευχαριστω!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα