Προς το περιεχόμενο

mp3 player αυτοκινίτου.


pcexpert2

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπέρα σας , δεν ξέρω αν το θέμα ειναι στην σωστή κατηγορία του forum , κανω εικασία πως ίσως και να βρήσκεται . Λοιπών έχω μια εργοστασιακή πηγή philips ολα δουλευουν κανονικά , μόλις τοποθετήσω το cd στην υποδοχη ακούγετε κατι σαν κροταλισμα , το τραβαει κανονικα στην θέση του αλλά δέν ξεκιναει να το γυριζει να κάνει την ανάγνωση κανει ενα παραξενο ηχο και μου πεταει error και σταματάει , αν το δοκιμασω αρκετες φορες καποια στιγμη θα ξεκινιση το διαβασμα και θα πεξει για 5 δευτερολεπτα και συτερα κανει πάλι αυτων των ήχο , μηπως ξέρει καποιος γνώστης σε τί οφείλετε αυτο , εχω καθαρισει τους οδηγους τα γραναζια αλλα δεν ξερω που να επικεντροθώ αλλού  . 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Καλησπέρα φίλε μου το πιθανότερο είναι να έχει χαλάσει ο μηχανισμός της κεφαλής του λέιζερ  . Το καλύτερο κατά τη γνώμη μου που έχεις να κάνεις είναι να απευθυνθείς σε κάποιο τεχνικό και αν το κόστος είναι μεγάλο να το αντικαταστήσεις με ένα μεταχειρισμένο εργοστασιακό.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

@micos000 οχι γιατι φοβήθηκα να αρχiσω να το λυνο εντελώς μην κανω καμία βλακεία πάντως ακούγετε κατι σαν γρανάζι γκρρρρ ήχος να σημειωσο οτι δεν γυρίζει το cd μονο αν ξεκινήσει για λιγο να το γυρίζει θα πέξει , Υ..Γ δεν με πείραζέ να αλλάξω πηγή αλλα είναι και τα κουμπία στο τιμόνι και ο δορυφόρος που βολεύει φουλ . 

Επεξ/σία από pcexpert2
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Οχι δυστηχώς δέν πέρνει , το ανοιξά μεχρι ενα σημείο αλλα μόλις ειδα οτι για να βγαλεις την κεφαλή πρεπει να βγαλεις πλακέτες καλωδιοταινίες κολοσα εν μέρη και το εκλεισα εχωντας ελπιδα πως θα ηταν καποιος οδηγως , σκεφτηκα αν το ριξω λιγο σπρέι ηλεκτρικών επαφών  θα κανω τιποτα ; η τζαμπα πραγμα ; 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

12 ώρες πριν, pcexpert2 είπε

σκεφτηκα αν το ριξω λιγο σπρέι ηλεκτρικών επαφών  θα κανω τιποτα ;

ΌΧΙ! ΜΗ! Τα γρανάζια και η ράγα που κινείται η κεφαλή λιπαίνονται με άσπρο γράσο που μπορείς να βρεις σε είδη μοντελισμού και στην κεφαλή δεν μπορείς να βάλεις κάτι τέτοιο.

Αν θέλεις ρώτα σε κανά δισκοπωλείο για cd καθαρισμού κεφαλών. Παλιά κυκλοφορούσαν, δεν ξέρω πλέον αλλά αν ρωτήσεις σε κανένα παλιό κατάστημα θα έχει κανένα καβάντζα αλλιώς skroytz.

 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Πρίν λιγο που χάζευα ειδακάτι transmitter που μπαινουν στην υποδοχη του αναπτηρα και κανουν αναπαραγωγη λεει usb στο ηχοσυστημα και ειναι σχετικα φθηνό , εχει κανεις καμια ιδεα τι γινεται με αυτό ;εαν δουλευει ; για να μην ασχοληθω με το cd driver 

 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δουλεύουν. Βάζεις το usb και αναμεταδίδουν σε ραδιοφωνική συχνότητα. Θα πρέπει να βρεις μια που να είναι καθαρή, συνήθως χαμηλά στους 88.

Η ποιότητα του ήχου δεν με ενθουσίασε και θα την έβαζα στην κατηγορία της κασέτας.

Επίσης είναι δύσκολο να επιλέξεις τραγούδι καθώς θα πρέπει να κατεβάσεις τα μάτια και αυτό είναι λίγο επικίνδυνο.

Τέλος, αν ο αναπτήρας σου είναι κοντός όπως στο δικό μου αμάξι, μπορεί να σου πετάει έξω τον αντάπτορα σε λακκούβες.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...