sazistas Δημοσ. 5 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2022 Έχει κανείς παρόμοιο πρόβλημα? Εχω βάλει στο κινητό μια φυσική sim της wind και μια e-sim cosmote για 5G unlimited. Οταν παω να κατεβάσω αρχεία είτε απο το κινητό ειτε απο τον υπολογιστη μεσω hotspot, ενω κατεβάζει με παρα πολύ καλες ταχυτητες ξαφνικά μετα απο 30-40 δευτερόλεπτα το κινητό χανει και τα δυο δικτυα, κλεινει και το hotspot και μετα απο λιγο τα ξαναβρίσκει και συνεχίζει. Αυτό γίνεται συνεχώς χωρις σταματημό, για όσο κατεβάζω κάποιο αρχείο, η ακόμα και εφαρμογές απο το appstore, με αποτέλεσμα η χρηση internet να ειναι πρακτικά αδύνατη για οποιαδηποτε εφαρμογή περαν του σερφαρίσματος. Σε απλό σερφαρισμα δεν το κάνει. Εχω αναβαθμιστεί στο τελευταίο ios 15.5 αλλα δεν εστρωσε. Ξαναπέρασα και το λειτουργικό απο itunes χωρις επαναφορα backup αλλά συνεχίζει τα ίδια. Ξέρει κανείς τι μπορεί να φταίει?
tsoukalasKaminia Δημοσ. 5 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2022 Τσέκαρε εαν στο κάνει μόνο με την sim της Wind (την φυσική δηλαδή)
sazistas Δημοσ. 5 Ιουνίου 2022 Μέλος Δημοσ. 5 Ιουνίου 2022 15 λεπτά πριν, tsoukalasKaminia είπε Τσέκαρε εαν στο κάνει μόνο με την sim της Wind (την φυσική δηλαδή) Δυστυχώς το κάνει και με τις δύο. Δηλαδή δοκίμασα να απενεργοποιησω την e-sim και να δουλεψει με τα δεδομένα της φυσικής (wind) και παλι μετα απο μερικα δευτερόλεπτα downloading εχασε το σημα.
tsoukalasKaminia Δημοσ. 5 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2022 Μόλις τώρα, sazistas είπε Δυστυχώς το κάνει και με τις δύο. Δηλαδή δοκίμασα να απενεργοποιησω την e-sim και να δουλεψει με τα δεδομένα της φυσικής (wind) και παλι μετα απο μερικα δευτερόλεπτα downloading εχασε το σημα. Δοκίμασες να βγάλεις τελείως την φυσική sim από το tray και να το ξανά τσεκάρεις με την e-sim ?
sazistas Δημοσ. 5 Ιουνίου 2022 Μέλος Δημοσ. 5 Ιουνίου 2022 3 λεπτά πριν, tsoukalasKaminia είπε Δοκίμασες να βγάλεις τελείως την φυσική sim από το tray και να το ξανά τσεκάρεις με την e-sim ? Ναι το έκανα και αυτό, δοκίμασα και σκετη την e-sim κανει παλι το ίδιο.
tsoukalasKaminia Δημοσ. 5 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2022 Συγνώμη που είμαι αδιάκριτος αλλά πόσα GB χρήσης κατέβασες περίπου πριν στο κάνει αυτό; Η στο κάνει από την αρχή ;
sazistas Δημοσ. 5 Ιουνίου 2022 Μέλος Δημοσ. 5 Ιουνίου 2022 (επεξεργασμένο) Γενικά δεν έχω κατεβάσει πολλά με αυτό το κινητό ο μετρητης λεει 200GB περίπου μεσω hotspot, αλλα ειναι απο τότε που το πηρα πριν κανα χρόνο. Δεν μου το έκανε απο την αρχή, τωρα τελευταία δηλαδη κανα διμηνο εχει που το παρατήρησα Επεξ/σία 5 Ιουνίου 2022 από sazistas
tsoukalasKaminia Δημοσ. 5 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2022 Πραγματικα πολυ κουφο προβλημα δεν το εχω ξανακουσει. Εισαι μεσα στην εγγυηση για να πας να στο τσεκαρουνε?
sazistas Δημοσ. 6 Ιουνίου 2022 Μέλος Δημοσ. 6 Ιουνίου 2022 16 ώρες πριν, tsoukalasKaminia είπε Πραγματικα πολυ κουφο προβλημα δεν το εχω ξανακουσει. Εισαι μεσα στην εγγυηση για να πας να στο τσεκαρουνε? Ευτυχώς έχω ενα χρόνο εγγύηση ακόμα, θα παω να το δουνε. Μήπως τυχον επειδη το είχα κάνει jailbreak με το ios 14.5.1 σε καποια φάση να εμεινε κανα καταλοιπο μεσα και να κανει τετοια περιεργα? το εχω κανει ομως full restore και με DFU, βεβαια την e-sim δεν την εχασε οποτε σιγουρα καποια αρχεια τα κρατάει.
taslikos Δημοσ. 6 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2022 Κάνε φουλ καθαρό restore χωρίς να επαναφέρεις τίποτα ούτε μέσω iCloud. Και δοκίμασε για 1-2 μέρες. Αναγκαστικά θα πρέπει να βγει νέα σιμ. Διαφορετικά το πας για σέρβις.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα