Miatakias Δημοσ. 5 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2022 (επεξεργασμένο) Στις 2/3/22 εκανα μια παραγγελια ηλεκτρονικα στο καταστημα smart sale με εδρα την Γλυφαδα/Αθηνα , συγκεκριμενα 3 συσκευασιες εσπρεσσο καφεδες με συνολικη αξια 9,78ε. Μετα απο 10 ημερες παρηγγειλα αλλον εναν καφε με αξια 5,84ε δηλαδη συνολο 15,64ε . Ειχα ηδη εμπειρια με το συγκεκριμενο καταστημα μια φορα το καλοκαιρι του 21' και δεν αντιμετωπισα καποιο προβλημα , παλι για αγορα καφε , προπληρωσα ηλεκτρονικα με πιστωτικη , ειδοποιηθηκα με email οτι η παραγγελια ειναι ετοιμη μετα απο περιπου 14 μερες (λογικος χρονος καθως τα προιοντα δεν ηταν αμεσα διαθεσιμα αλλα καποτιν παραγγελιας..) και πηγα και παρελαβα απο την εδρα τους χωρις κανενα προβλημα.. Περνουσε ο καιρος και δεν ελαβα ειδοποιηση για να παω να παραλαβω τα προιοντα και στις 5/4/22 τους στελνω : εχω κανει μια παραγγελια απο τις 2/3/22 με αριθμο 9113 και ενω ελεγε διαθεσιμοτητα απο 4-10 ημερες δεν εχει ερθει ακομα , παιρνω τηλεφωνο καθε μερα στο τηλεφωνο που αναγραφεται στην σελιδα σας και δεν το σηκωνει κανενας , επισης εχω στηλει ηδη ενα email μεσω τις σελιδας σας πριν καποιες μερες και δεν εχω παρει απαντηαση.. και μου απαντουν: Δυστυχώς δε μπορούμε να σας εξυπηρετήσουμε Αναμένεται επιστροφή ποσού της παραγγελίας 9113 και 9118 Λεω οκ , περιμενω την επιστροφη των χρηματων στην καρτα.. Εν το μεταξυ τους ειχα παρει πολλα τηλεφωνα και δεν το σηκωνε κανενας. Μια μερα ειχα μια δουλεια εκει κοντα στην εδρα τους και περναω να μιλησουμε απο κοντα και τι να δω , το μαγαζι κλειστο , εγκαταλελημενο και αδειο (δεν ειναι μεγαλο μαγαζι με βιτρινες κτλ , ειναι απο αυτα τα ηλεκτρονικα μαγαζια που παραγγελνεις και στα στελνουν ειτε στο σπιτι ειτε στην εδρα τους για να παραλαβεις απο κει) , το καταστημα λεγεται Smart sale εχει απο ειδη κομπιουτερ , gaming , ηλεκτρονικες συσκευες , καφεδες και γενικα οτι να'ναι. .εδω https://smartsale.gr/ Η σελιδα τους εμφανιζεται να λειτουργει ακομα και μαλιστα με αυξομιωσεις στις τιμες δυνοντας την εντυπωση οτι το καταστημα ειναι ενεργο , αλλα δεν ειναι! Περασε ο καιρος ουτε φωνη ουτε ακροαση ουτε και λεφτα πισω στην καρτα και στις 28/5/22 τους στελνω: Εχουν περασει σχεδον 3 μηνες απο την πρωτη παραγγελια και πανω απο εναμιση μηνας (5/4) απο τοτε που μου ειπατε οτι θα επιστραφουν τα λεφτα τωv παραγγελιων αλλα ακομα δεν εχουν επιστραφει! Παρακαλω επιστρεψτε τα λεφτα εντος 5 ημερων αλλιως θα αναγκαστω να προχωρησω σε καταγγελια ! Επικοινωνηστε μαζι μου αμεσα! Τιποτα , καμια απαντηση! στο ιντερνετ βρηκα οτι σε αξιολογιση που εχει κανει καποιος γραφει ακριβως το ιδιο που επαθα κι εγω , εδω: https://www.google.com/search?q=smart+sale&sxsrf=ALiCzsak7NGhfqU_EF6540DVI8XAxDFwow%3A1654436278798&ei=trGcYvajMI6Ixc8PlK2FyAw&ved=0ahUKEwj21s21t5b4AhUORPEDHZRWAckQ4dUDCA0&uact=5&oq=smart+sale&gs_lcp=Cgdnd3Mtd2l6EAMyBAgjECcyCgguEMcBEK8BECcyBAgjECcyBQgAEMsBMgUIABDLATIFCAAQgAQyBQgAEIAEMgoIABCABBCHAhAUMgUIABCRAjIFCAAQgAQ6BwgjELADECc6BwgAEEcQsAM6CggAEEcQsAMQyQNKBAhBGABKBAhGGABQtwNYtwNgnwVoAXABeACAAcgBiAHIAZIBAzItMZgBAKABAcgBBsABAQ&sclient=gws-wiz#lrd=0x14a19572505d257d:0xb02ebde85b285400,1,,, Λοιπον εψαξα στο ιντερνετ και βρηκα την σελιδα του συνηγορου του καταναλοτη οπου μπορεις να κανεις καταγγελια ηλεκτρονικα και να την στειλεις με email.. Αυτο σκευτομαι να κανω... Εχω αποδειξεις πληρωμων σταλμενες στο email μου , αποδειξεις απο τον παροχο καρτας (viva wallet card) στην σελιδα τους με τον αριθμο συναλλαγης κτλ. και σκοπευω να τα στειλω ολα αυτα στο συνηγορο του πολιτη. Ειχε κανενας ποτε αναλογη εμπειρια? Υπαρχει περιπτωση να βρω καμια ακρη και να παρω πισω τα λεφτα ? Ευτηχως το ποσο ειναι μικρο , τουλαχιστον πηρα ενα μαθημα να μην προπληρωνεις ποτε στο ιντερνετ αν δεν παραλαβεις τα προιοντα.. Επεξ/σία 6 Ιουνίου 2022 από Miatakias 1
GrKata Δημοσ. 5 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2022 Συνηγορο του πολιτη μονο αν ειναι να βγαλεις ακρη.
ifaist Δημοσ. 5 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2022 14 λεπτά πριν, Miatakias είπε Ευτηχως το ποσο ειναι μικρο , τουλαχιστον πηρα ενα μαθημα να μην προπληρωνεις ποτε στο ιντερνετ αν δεν παραλαβεις τα προιοντα.. To μαθημα που πρεπει να παρεις ειναι να μην εμπιστευεσαι καθε μικρο μαγαζακι που εχει μια σελιδα... Στην περιπτωση που πρεπει σωνει κ καλα να αγορασεις απο εκει (it happens) τοτε αντικαταβολη και στην περιπτωση που δε γινεται ουτε αυτο , να ειναι μικρο το ποσο, οπως στην περιπτωση σου. Στις 100αδες παραγγελιες που εχω κανει, ειχα μονο μια φορα προβλημα με ενα ελληνικο μαγαζι.. Ηταν μεσο paypal και τελιωσε σχετικα γρηγορα. Μασκες ηταν στην περιοδο που κοστιζαν χρυσαφι κ δεν εβρισκες. Τις αγορασα με νορμαλ τιμη η παραγγελια καθυστερησε κ 3πλασιασαν την τιμη τους. Δεν τις εστελναν και υποπτευομαι τον παραπανω λογο, αισχροκερδια. Αλλα γενικα αν κ προτιμω το paypal οπου μπορω δεν ειχα ποτε θεμα , ουτε με κινεζομαγαζα που μου εχουν επιστρεψει λεφτα 3 φορες ως τωρα ειτε γτ δεν ηρθε το πακετο , ειτε γτ ακυρωσα εγω. ..και κανε την καταγγελια στον συνογορο του πολιτη. 2
NikosKallithea Δημοσ. 5 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2022 Ή πανε αυτα ή κανεις αμφισβήτηση στην τράπεζα και παίρνεις τα χρήματα σου πίσω 3 1
Miatakias Δημοσ. 5 Ιουνίου 2022 Μέλος Δημοσ. 5 Ιουνίου 2022 (επεξεργασμένο) 10 λεπτά πριν, ifaist είπε To μαθημα που πρεπει να παρεις ειναι να μην εμπιστευεσαι καθε μικρο μαγαζακι που εχει μια σελιδα... Στην περιπτωση που πρεπει σωνει κ καλα να αγορασεις απο εκει (it happens) τοτε αντικαταβολη και στην περιπτωση που δε γινεται ουτε αυτο , να ειναι μικρο το ποσο, οπως στην περιπτωση σου. Στις 100αδες παραγγελιες που εχω κανει, ειχα μονο μια φορα προβλημα με ενα ελληνικο μαγαζι.. Ηταν μεσο paypal και τελιωσε σχετικα γρηγορα. Μασκες ηταν στην περιοδο που κοστιζαν χρυσαφι κ δεν εβρισκες. Τις αγορασα με νορμαλ τιμη η παραγγελια καθυστερησε κ 3πλασιασαν την τιμη τους. Δεν τις εστελναν και υποπτευομαι τον παραπανω λογο, αισχροκερδια. Αλλα γενικα αν κ προτιμω το paypal οπου μπορω δεν ειχα ποτε θεμα , ουτε με κινεζομαγαζα που μου εχουν επιστρεψει λεφτα 3 φορες ως τωρα ειτε γτ δεν ηρθε το πακετο , ειτε γτ ακυρωσα εγω. ..και κανε την καταγγελια στον συνογορο του πολιτη. Πρωτη φορα μου συμβαινει κι εμενα , κι εγω αγοραζω απο κινεζομαγαζα στο aliexpress (παντα με master card) και δεν ειχα ποτε κανενα προβλημα , ακομα και επιστροφες χρηματων του ποσου των 10 σεντς ειχα λογο ελλειψης προιοντος η κατι αλλο.. Θα προχωτησω σε καταγγελια! 2 λεπτά πριν, NikosKallithea είπε Ή πανε αυτα ή κανεις αμφισβήτηση στην τράπεζα και παίρνεις τα χρήματα σου πίσω Η mastercard ειναι την viva wallet οχι τραπεζας.. Επεξ/σία 5 Ιουνίου 2022 από Miatakias
NikosKallithea Δημοσ. 5 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2022 3 λεπτά πριν, Miatakias είπε Η mastercard ειναι την viva wallet οχι τραπεζας.. Χαιρετίσματα 4 λεπτά πριν, Miatakias είπε Πρωτη φορα μου συμβαινει κι εμενα , κι εγω αγοραζω απο κινεζομαγαζα στο aliexpress (παντα με master card) και δεν ειχα ποτε κανενα προβλημα , ακομα και επιστροφες χρηματων του ποσου των 10 σεντς ειχα λογο ελλειψης προιοντος η κατι αλλο.. Το Αλι που αναφέρεις ειναι εγγύηση και δεν εχει καμία σχέση με τους διάφορους απατεώνες 1
Bitbit Δημοσ. 5 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2022 52 λεπτά πριν, Miatakias είπε Ευτηχως το ποσο ειναι μικρο , τουλαχιστον πηρα ενα μαθημα να μην προπληρωνεις ποτε στο ιντερνετ αν δεν παραλαβεις τα προιοντα.. αυτό τώρα δεν είναι λογική. Κι εγώ είχα ατύχημα με αυτοκίνητο και με μηχανή. Τι σημαίνει αυτό ότι δε θα ξανα οδηγήσω; Πονάει χέρι, κόβει χέρι; 1
Miatakias Δημοσ. 5 Ιουνίου 2022 Μέλος Δημοσ. 5 Ιουνίου 2022 (επεξεργασμένο) 32 λεπτά πριν, Bitbit είπε αυτό τώρα δεν είναι λογική. Κι εγώ είχα ατύχημα με αυτοκίνητο και με μηχανή. Τι σημαίνει αυτό ότι δε θα ξανα οδηγήσω; Πονάει χέρι, κόβει χέρι; Oχι αλλα δεν θα εμπιστευομαι τοσο ευκολα μικρα μαγαζια (δεν μιλαω για πιο επονυμα) στο να προπληρωσω αλλα θα προτιμησω αντικαταβολη η πληρωμη στο καταστημα κτλ.. Να σημειωθει βεβαια οτι το συγκεκριμενο μαγαζι δεν ειχε μεθοδο πληρωμης με μετρητα στο καταστημα με την παραλαβη (κατι που προτιμαω στα καταστηματα που σου δινουν αυτην την δυνατοτητα) αλλα μονο προπληρωμη για να μπορεις να παραγγειλεις τα προιοντα και το προτιμησα για τις πολυ χαμηλες τιμες που ειχε...(ειναι και κοντα στο σπιτι μου) Επεξ/σία 5 Ιουνίου 2022 από Miatakias
ekrepali Δημοσ. 5 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2022 1 ώρα πριν, Miatakias είπε Εχω αποδειξεις πληρωμων σταλμενες στο email μου , αποδειξεις απο τον παροχο καρτας (viva wallet card) στην σελιδα τους με τον αριθμο συναλλαγης κτλ. 1 ώρα πριν, NikosKallithea είπε Ή πανε αυτα ή κανεις αμφισβήτηση στην τράπεζα και παίρνεις τα χρήματα σου πίσω Όταν πληρώνεις σε περιβάλλον viva, έχεις μόνο 15 μέρες περιθώριο να κάνεις dispute. Eγώ ακόμα και σε σοβαρό κατάστημα, αν έχει πληρωμή με viva δεν παραγγέλνω.
ppaio Δημοσ. 5 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2022 1 ώρα πριν, NikosKallithea είπε Χαιρετίσματα Το Αλι που αναφέρεις ειναι εγγύηση και δεν εχει καμία σχέση με τους διάφορους απατεώνες Γιατι χαιρετισματα...? 2
Pokemon640 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2022 Θα πήγαινα και αστυνομία να δηλώσω κλοπή, με όλα τα στοιχεία του, εφόσον δεν ανταποκρίνεται. Θα κάνει ωραίο πανηγυράκι μόλις του έρθει χαρτί σπιτάκι του και θα πρέπει να παρουσιαστεί στο τμήμα
Dantε Δημοσ. 5 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2022 Και μετα αναρωτιεται ο μεσος καταστηματαρχης γιατι απαντες στις ονλαιν αγορες ,παιρνουν με αντικαταβολη... 7 2
czarjuly Δημοσ. 5 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2022 Παρόμοιο πράγμα είχα πάθει κι εγώ προχωρά σε καταγγελία στο υπουργείο ανάπτυξης και κάνε αμφισβήτηση συναλλαγής στην τράπεζα με την οποία συνεργαζεσαι
Miatakias Δημοσ. 5 Ιουνίου 2022 Μέλος Δημοσ. 5 Ιουνίου 2022 52 λεπτά πριν, ekrepali είπε Όταν πληρώνεις σε περιβάλλον viva, έχεις μόνο 15 μέρες περιθώριο να κάνεις dispute. Eγώ ακόμα και σε σοβαρό κατάστημα, αν έχει πληρωμή με viva δεν παραγγέλνω. Δεν το ηξερα αυτο , παντως ειναι με viva wallet mastercard και οχι απο viva app/λογαριασμο αν λεει κατι αυτο... 10 λεπτά πριν, czarjuly είπε Παρόμοιο πράγμα είχα πάθει κι εγώ προχωρά σε καταγγελία στο υπουργείο ανάπτυξης και κάνε αμφισβήτηση συναλλαγής στην τράπεζα με την οποία συνεργαζεσαι Ειναι με viva wallet mastercard πληρωμενο Οκ θα προχωρησω σε καταγγελια στον συνηγορο του πολιτη αρχικα ..
ekrepali Δημοσ. 5 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2022 7 λεπτά πριν, Miatakias είπε Δεν το ηξερα αυτο , παντως ειναι με viva wallet mastercard και οχι απο viva app/λογαριασμο αν λεει κατι αυτο... Άκυρο αυτό που είπα, είχα να διαβάσω τους όρους από πρόπερσι... βλέπω ότι έχουν αλλάξει τα πάντα. Κάνε αμφισβήτηση κανονικά... 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα