marinax1 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2022 Την Δευτέρα 30/5 είχα κάνει μια παραγγελία από Hawkers. Επέλεξα τον φθηνό τρόπο παράδοσης. Μέχρι τώρα (1 εβδομάδα) δεν μου έχουν στείλει mail ότι η παραγγελία μου στάλθηκε. Μήπως αργούν λίγο ή γενικά αργεί το κατάστημα; Στο mail επιβεβαίωσης γράοφυν ότι θα με ενημερώσουν. Εκτός αν στάλθηκε και ξεχάσανε την ενημέρωση
kostasbm Δημοσ. 5 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2022 μεχρι τωρα δεν εχει ακουστει τιποτα αρνητικο στελνουν παντα συνηθως 10-20 μερες αναλογα με αργιες
TheoAlex50 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2022 Σε περίπου ένα μήνα θα παραλάβεις. Έχω παραγγείλει 2 φορές από εκεί ποτέ δεν είχα θέμα.
marinax1 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2022 Μέλος Δημοσ. 6 Ιουνίου 2022 ας ελπίσουμε ότι έχετε δίκιο και είναι οκ. Με paypal πλήρωσα εξάλλου οπότε φαντάζομαι έστω και αργά θα βρω λύση.
marinax1 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2022 Μέλος Δημοσ. 12 Ιουνίου 2022 τελικά χθες 12/6 ήρθε το πακέτο με acs. δε το λες και κακό απλά θα μπορούσαν τουλάχιστον να ενημερώσουν και αυτοί ότι το στείλανε και να δώσουν το τρακ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα