ΒουρΝ Δημοσ. 19 Ιουνίου 2022 Μέλος Δημοσ. 19 Ιουνίου 2022 2 ώρες πριν, Black Demis είπε λευκό χρώμα και γενικός ανοιχτά παιζει να σου σώσουν ζωή να ξέρεις (μαυρο ειναι θέρετρο με ρόδες ότι αφορα την μηχανή ) Θα τον πάρω ένα τηλέφωνο αύριο ,έκανα editing κάτι γράμματα να σπάει το λευκό και φαίνεται πολύ καλό έτσι Μια χαρα δεν θα με σταματανε κιολας οι μπατσοι θα με περνανε για συναδελφο
dimixakis Δημοσ. 20 Μαϊου Δημοσ. 20 Μαϊου Στις 10/6/2022 στις 9:40 ΠΜ, g_mateo είπε 80-100.000 για μηχανάκια 125 κε που κινούνται κυρίως μέσα στην πόλη είναι πάρα πολλά... Κατά την άποψή μου, αν έχεις τη δυνατότητα ανέβασε το μπάτζετ στα 1500€ και ψάξε για cbf125 το πολύ 7-8 χρόνων... Θα βρεις σίγουρα κάποιο καλοσυντηρημένο... Και εννοείται μακριά από εμπόρους... Ο μάστοράς μου έχει ένα ίδιο με εμένα, ένα Kymco 350i downtown. Εγώ έχω 50.650 χλμ. και ο μάστοράς μου 120.000(!) και δουλεύουν σαν ελβετικό ρολόι. Εμένα μικροβλάβες, δηλ. μπαταρίες και ένα βραχυκύκλωμα στο κοντέρ. Όμως, τα προσέχουμε με θρησκευτική ευλάβια. Τα σωστά service και ήρεμη οδήγηση.
lector Δημοσ. 20 Μαϊου Δημοσ. 20 Μαϊου Ουτε πολλα ουτε λιγα. Εχει να κανει με τη συντηρηση. 2 μηχανακια εχουν περασει απο μενα που εχουν μηδενισει τα κοντερ τους και συνεχιζουν.
11osmikrosmhtsos Δημοσ. 20 Μαϊου Δημοσ. 20 Μαϊου το ταουμει του φιλου μου εχει 150k απλως καιει 1:1 λαδι βενζινα
phanispal Δημοσ. 20 Μαϊου Δημοσ. 20 Μαϊου Γατάκια, είναι ένας με Kaze R που το ξεπατώνει στο delivery, έχει γράψει πάνω από 700.000 με 3 επισκευές μοτέρ και συνεχίζει.
Black Demis Δημοσ. 21 Μαϊου Δημοσ. 21 Μαϊου από την χρήση εξαρτάτε.... πχ στα χέρια μου ένα καινουργιο μηχανακι στα 30 35 χιλιάδες και 2 χρονια αν δεν φύγει θα το παρω στα χέρια (όπως εχω πάθει και ουκ ολίγες φορές) σε κάποιον άλλον ίδια μηχανη θα ζήσει μεχρι να την λιώσει ο ήλιο ειναι και θεμα χρηστη (οχι μονο service αντοχής κλπ)
11osmikrosmhtsos Δημοσ. 21 Μαϊου Δημοσ. 21 Μαϊου 12 ώρες πριν, phanispal είπε έχει γράψει πάνω από 700.000 με 3 επισκευές μοτέρ και συνεχίζει. o bro ειναι γλυκοχερης
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα