liakinen Δημοσ. 14 Απριλίου 2023 Δημοσ. 14 Απριλίου 2023 Δεν βλέπω κάτι ουσιαστικό για τους φτωχούς 😟 1
icenex Δημοσ. 14 Απριλίου 2023 Δημοσ. 14 Απριλίου 2023 (επεξεργασμένο) 18 λεπτά πριν, liakinen είπε Δεν βλέπω κάτι ουσιαστικό για τους φτωχούς 😟 Να πας να παρεις 4070 τσαμπα ειναι γυρω στο 700αρι θες Spoiler Μην παρεξηγηθεις το λεω και για την παρτη μου... Επεξ/σία 14 Απριλίου 2023 από icenex
liakinen Δημοσ. 14 Απριλίου 2023 Δημοσ. 14 Απριλίου 2023 Μόλις τώρα, icenex είπε Να πας να παρεις 4070 τσαμπα ειναι γυρω στο 700αρι θες Και μετά η γυναίκα θα μου πει πάρε το μαξιλάρι και πάνε κοιμήσου στο παγκάκι στο πάρκο απέναντι από το σπίτι 😉
comfuzio Δημοσ. 14 Απριλίου 2023 Δημοσ. 14 Απριλίου 2023 (επεξεργασμένο) Στο SteamDeck τώρα που το έκανα update και το άνοιξα κάνει πολύ πιο γρήγορο shader compile, περί τα 5 λεπτά για να τελειώσει αν και δεν κατάλαβα γιατί κάνει compile αφού τα κατεβάζει σε κάθε boot. Θα το δω τώρα πως πάει και στο main pc, εδώ μόνο στο αρχικό release ήταν μπαμ το compile...μετά σε κάθε patch ανέβαινε ο χρόνος του compile συνέχεια. Edit: Στο main pc με την 3080 ti πήρε 30 λεπτά ακριβώς για να τελειώσει το shader compile. Τρελή διαφορά ανάμεσα στο desktop με το steamdeck! Επεξ/σία 14 Απριλίου 2023 από comfuzio
TEOKOS Δημοσ. 14 Απριλίου 2023 Δημοσ. 14 Απριλίου 2023 Για 10 λεπτά που έπαιξα με το καινούργιο patch δεν είδα διαφορά στα visuals παρά μόνο παραπάνω fps. Δοκίμασα εκεί στα χιόνια που τρέχεις με το άλογο και μετά στην μάχη στις καλύβες
icenex Δημοσ. 14 Απριλίου 2023 Δημοσ. 14 Απριλίου 2023 (επεξεργασμένο) 12 ώρες πριν, liakinen είπε Και μετά η γυναίκα θα μου πει πάρε το μαξιλάρι και πάνε κοιμήσου στο παγκάκι στο πάρκο απέναντι από το σπίτι 😉 Και εσύ τέτοια γυναίκα πήρες;Ατυχησαμε φίλος εδώ μερικοί παντρεύτηκαν γυναίκες που τους κάνουν δώρο κάρτες γραφικών και μάλιστα από το πάνω ράφι κ εμας ούτε καν από το μεσαίο ράφι δεν μας παίρνουν αλλά τα ακούμε κ από πάνω αν κανουμε κανα αστειο να παρουμε μια 😭😭🤣😅😂 Επεξ/σία 15 Απριλίου 2023 από icenex
naruto14 Δημοσ. 14 Απριλίου 2023 Δημοσ. 14 Απριλίου 2023 Το να στρώσει το performance σε τόσο μικρό διάστημα είναι όνειρο μακρινό. Αν ποτέ φτιαχτεί, θα πάρει σίγουρα αρκετό καιρο. Και ελπίζω να φτιαχτεί για να γίνει σωστό port σε tlou part 2 και στο multiplayer. Εκπλήσσομαι βλέποντας τα patch notes με το ποσα προβλήματα υπάρχουν. Και μιλάμε για παιχνίδι naughty dog, που στις κονσόλες παίρνουν ελάχιστα updates καθώς είναι τέρμα polished από πρώτη μέρα.
Arkin Δημοσ. 14 Απριλίου 2023 Δημοσ. 14 Απριλίου 2023 5 λεπτά πριν, naruto14 είπε Το να στρώσει το performance σε τόσο μικρό διάστημα είναι όνειρο μακρινό. Αν ποτέ φτιαχτεί, θα πάρει σίγουρα αρκετό καιρο. Και ελπίζω να φτιαχτεί για να γίνει σωστό port σε tlou part 2 και στο multiplayer. Εκπλήσσομαι βλέποντας τα patch notes με το ποσα προβλήματα υπάρχουν. Και μιλάμε για παιχνίδι naughty dog, που στις κονσόλες παίρνουν ελάχιστα updates καθώς είναι τέρμα polished από πρώτη μέρα. Και στο PS5 βλεπω περνει κατι βαρβατα patches με απειρα fixes. Δεν ξερω τι στο καλο εκαναν με αυτο το remake. Ειμαστε σε 20 μερες και 6ο patch αυτο δεν εχει ξανα γινει. 1
tommybertsen Δημοσ. 14 Απριλίου 2023 Δημοσ. 14 Απριλίου 2023 37 λεπτά πριν, icenex είπε Και εσύ τέτοια γυναίκα πήρες;Ατυχησαμε φίλος εδώ μερικοί παντρεύτηκαν γυναίκες που τους κάνουν δώρο κάρτες γραφικών και μάλιστα από το πάνω ράφι κ εμας ούτε καν από το μεσαίο ράφι δεν μας παίρνουν αλλά τα ακούμε κ από πάνω. 😭😭🤣😅😂 Πήρα 4080 και η γυναίκα με ευχαρίστησε που στο PC της, της έβαλα την προηγούμενη κάρτα μου (1080 Ti). Τι να πω, είναι τα τυχερά αυτά 😛 Στα της ουσίας, ουσιαστική διαφορά δε βλέπω με αυτό το Patch (από το changelog τουλάχιστον) 5
7nisiotis Δημοσ. 15 Απριλίου 2023 Δημοσ. 15 Απριλίου 2023 Ή σήμερα για καμια ωρίτσα το μεσημεράκι (after work) είτε αύριο θα -δοκιμαστεί- Περάστηκε και το τελευταιο patch Χρόνος shaders (μενού): ~20λ
akoinonitos Δημοσ. 15 Απριλίου 2023 Δημοσ. 15 Απριλίου 2023 (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, 7nisiotis είπε Ή σήμερα για καμια ωρίτσα το μεσημεράκι (after work) είτε αύριο θα -δοκιμαστεί- Περάστηκε και το τελευταιο patch Χρόνος shaders (μενού): ~20λ ποσο? εμενα το εκανε σχετικα γρηγορα, σε μερικα λεπτα. Επεξ/σία 15 Απριλίου 2023 από akoinonitos 1
Apostol. Δημοσ. 15 Απριλίου 2023 Δημοσ. 15 Απριλίου 2023 Παιδια ειμαι μακρια απο το pc, τι γινεται με το τελευταιο patch? Καμια διαφορα? Εκει στην αποθηκη που συζητουσαμε σε προηγουμενα ποστ ριχνει ακομα fps?Πεφτει ακομα η gpu στο 60%? Βλεπω steam κατι για broken dlss και degraded textures. Παρατηρησε κανεις τιποτα?
tommybertsen Δημοσ. 15 Απριλίου 2023 Δημοσ. 15 Απριλίου 2023 (επεξεργασμένο) Είμαι σε κάτι σαν αποθήκη με τον Joel+Henry κλπ όπου βλέπω κάτι αδιανόητες πτώσεις του gpu usage, αλλά γενικά αυτό το παρατηρώ indoors. Μόλις "ξημερώσει" και βγω κάπου έξω , θα κοιτάξω και τα textures για να δω αν υπάρχει κάτι ύποπτο. Βλέπω λιγότερο micro stutter πάντως προς το παρόν. Η RAM ξεκίνησε από 24GB και κατέληξε στα 18. Δεν ξέρω τι πινουν, αλήθεια. Επεξ/σία 15 Απριλίου 2023 από tommybertsen 1
ultraex2003 Δημοσ. 15 Απριλίου 2023 Δημοσ. 15 Απριλίου 2023 5 ώρες πριν, akoinonitos είπε ποσο? εμενα το εκανε σχετικα γρηγορα, σε μερικα λεπτα. Και σε μένα σχετικά γρήγορα το κάνε μετα και το τελευταίο patch η μνήμη μου παίζει του συστήματος γύρω στα 14-15 giga από 32 της 6700xt γύρω στα 10-11 παίζω settings σε high 2κ με fsr 2 quality cap στα 60. Αλλά δεν είμαι smooth επίσης πεφτω αρκετά ειδικά σε κλειστό χώρο πέφτει και στα 25 fps 1
7nisiotis Δημοσ. 15 Απριλίου 2023 Δημοσ. 15 Απριλίου 2023 6 hours ago, akoinonitos said: ποσο? εμενα το εκανε σχετικα γρηγορα, σε μερικα λεπτα. Δε το μέτρησα ακριβώς αλλά ήταν κανα 15λεπτο άνετα οπότε έγραψα 20λεπτο να είμαι πιο κοντά. 7:26 νομίζω πάτησα το κλικ 7:4Χκατι να τελείωσε ; Το ξαναπέρασα όλο από την αρχή καθώς δεν είχε φέρει ο θείος το τελευταίο πατς από τον ίδιο "φούρναρη" και "κρύωσε" οπότε άκυρο και το ξεκίνησα από το μηδέν
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα