Arkin Δημοσ. 3 Αυγούστου 2024 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2024 1 λεπτό πριν, NoDsl είπε Παίζει κάποια καλύτερη προσφορά από αυτά τα δύο αυτή τη στιγμή; Έχει παίξει ιστορικά; Το deluxe απ' οτι διαβάζω δεν αξίζει τη διαφορά. https://www.cdkeys.com/pc/the-last-of-us-part-i-pc-steam https://gameseal.com/the-last-of-us-part-i-pc-steam-key-global Η φώκια ειναι ok ή θα έχω πρόβλημα κάποια στιγμή με το κλειδί; Έχει ψωνίσει κανείς απο εκεί; Ευχαριστώ για τις απαντήσεις. Κομπλε η φωκια ναι. Βαλε και τον κωδικο SEAL5GG για 5% ακομα εκπτωση βγαινει 25 και κατι. 1
bebius Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2024 Late to the party... Σε σημεία με μάχες, stealth sequences κλπ. μπαίνει 60gps lock; Γιατί γενικά το έχω ξεκλείδωτο και πιάνω 110 και βάλε.
bebius Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2024 10 ώρες πριν, 7nisiotis είπε κλείδωσε το με msi afterburner Μα δε θέλω να το κλειδώσω. Το παιχνίδι φαίνεται να το κλειδώνεις σε συγκεκριμένες φάσεις.
just_a_dude Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2024 Εγώ δεν είδα κάποιο fps lock στις μάχες πάντως. Κανονικά έπαιζε. Ποια έκδοση είναι; 1
Arkin Δημοσ. 24 Ιανουαρίου Δημοσ. 24 Ιανουαρίου (επεξεργασμένο) Ποιος θα το περιμενε. Ενα μπραβο το αξιζουν μετα τα χαλια του release. Ακριβως στην ωρα πριν το release του 2. Επισης DLSS FG που ειναι ρε naughty dog? The Last of Us Part I v1.1.4 Patch Notes for PC Επεξ/σία 24 Ιανουαρίου από Arkin 2
aetos1988 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 20 ώρες πριν, Arkin είπε Ποιος θα το περιμενε. Ενα μπραβο το αξιζουν μετα τα χαλια του release. Ακριβως στην ωρα πριν το release του 2. Επισης DLSS FG που ειναι ρε naughty dog? The Last of Us Part I v1.1.4 Patch Notes for PC Είναι ιδέα μου ή όντως στα παιχνίδια της Sony σπάνια βρίσκεις DLSS FG.
naruto14 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 4 λεπτά πριν, aetos1988 είπε Είναι ιδέα μου ή όντως στα παιχνίδια της Sony σπάνια βρίσκεις DLSS FG. Δεν έχω βρει παιχνίδι της Sony που να μην υποστηρίζει DLSS FG.
aetos1988 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 7 λεπτά πριν, naruto14 είπε Δεν έχω βρει παιχνίδι της Sony που να μην υποστηρίζει DLSS FG. Τα πχ. God of War έχουν FG;
naruto14 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 4 λεπτά πριν, aetos1988 είπε Τα πχ. God of War έχουν FG; Το πρωτο δεν εχει γιατι οταν βγηκε δεν υπηρχε καν το frame gen σαν εννοια. Τo Ragnarok εχει κανονικα. 1
Arkin Δημοσ. 25 Ιανουαρίου Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 23 λεπτά πριν, aetos1988 είπε Είναι ιδέα μου ή όντως στα παιχνίδια της Sony σπάνια βρίσκεις DLSS FG. Οχι βρε συ γιατι το λες αυτο? Forbidden west/zero dawn εχουν dlss+fg God of war εχουν και τα 2 DLSS Sackboy εχει dlss+fg+αψογο ray tracing Ratchet and clank επισης dlss+fg+δυνατο ray tracing To last of us ηταν amd sponsored και ισχυει οτι δεν το κοιταξαν τοσο δεν εχουν βαλει nvidia FG Και τα 2 spiderman dlss+fg+reflex
aetos1988 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου Δημοσ. 25 Ιανουαρίου Άρα είναι ιδέα μου . Αυτά που έπαιξα ή θέλω να πάρω ( Last of us ) δεν έχουν και είπα μήπως η sony δεν βάζει FG στα παιχνίδια της.
Arkin Δημοσ. 25 Ιανουαρίου Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 8 λεπτά πριν, aetos1988 είπε Άρα είναι ιδέα μου . Αυτά που έπαιξα ή θέλω να πάρω ( Last of us ) δεν έχουν και είπα μήπως η sony δεν βάζει FG στα παιχνίδια της. Ναι στο συνολο τους τα sony ports ειναι απο τα καλυτερα και εχουν καθε νεα τεχνολογια dlss fsr fg fsr nvidia fg γενικα τα παντα. Το last of us δεν το ανελαβε η nixxes αλλα η iron galaxy που δεν ηξερε που πηγαιναν τα 4 αν βοηθαγε η nixxes θα ειχαν ηδη βαλει nvidia FG. Το returnal δεν γνωριζω τι εχει μονο αλλα στο 80% τα sony ports εχουν dlss+fg και το 90% DLSS+FSR 3.
naruto14 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου Δημοσ. 25 Ιανουαρίου Στο TLOU δεν βαλαν DLSS FG με update? μαλλον λαθος θυμαμαι. Το επαιξα στο launch με απλο DLSS που ειχε τοτε.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα