Προς το περιεχόμενο

Honda vision


metoo2020

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπέρα στη παρέα. Όπως λέει και ο τίτλος ενδιαφέρομαι για αυτό το μοντέλο καινούργιο. Οποίος είναι κάτοχος ή είναι γνώστης αν μπορεί να πει καμιά κουβέντα σε θέματα αξιοπιστίας κατανάλωσης service και γενικά αν αξίζει. Να σημειωθεί ότι αφορά αποκλειστικά χρήση πόλης ( δεν πρόκειται να βγω έξω από Αθήνα) καθώς και δεν με ενδιαφέρει η ταχύτητα σε λογικά πλαίσια

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Το'χει ένας γνωστός μου αρκετά χρόνια χωρίς προβλήματα . Η ποιότητα κατασκευής-αξιοπιστία της Honda δε συγκρίνεται με τους κύριους ανταγωνιστές (Piaggio-Sym) . Η κατανάλωση είναι ελάχιστη στο συγκεκριμένο μοντέλο και το service με χαμηλό κόστος .

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • 5 μήνες μετά...

Για το παλιο εχω να πως οτι ειναι σκυλι πολεμου. Τα σερβις του να κανεις στην ωρα τους και δεν θα εχεις προβλημα ποτε. Ειχα στα χερια μου για 1 μηνα ενα τετοιο και ξεχναγα τι παει να πει βενζιναδικο. Σβελτο μεσα στην κινηση και οι μεγαλοι του τροχοι ο,τι πρεπει για τις λακουβες της πολης.
Επισης απο γνωστο που τα εχει ως ενοικιαζομενα, προβλημα δεν ειχε ποτε, παρα μονο με τη διαθεσιμοτητα ανταλλακτικων καμια φορα για τα σερβις! 

Το μεγαλυτερο μειων του για εμενα ηταν η σελα... στο μισαωρο πονας.. Ισως αν πας σε ενα σελαδικο και βαλεις ενα gel να ειναι πολυ καλυτερα τα πραγματα! Α! Μην κανεις τη σελα πιο ψηλή εκτος αν το εχουν δοκιμασει ηδη σε αλλα σαν αυτο. Εχω ακουσει περιπτωσεις που μετα ετρεμε το τιμονι λογο αλλαγης κεντρου βαρους. 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...