giorgaras_OGAME Δημοσ. 12 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2022 Γυρνώντας πρόσφατα από ταξίδι στο Ντουμπάι βρήκα στο αεροδρόμιο και αγόρασα τσιγάρα που δεν τα έχουμε πουθενά εδώ όπως dunhill select, Marlboro double ice, double mix, summer fusion με διάφορες γεύσεις. Δεν πιστεύω να έρθουν ποτέ εδώ και ούτε βρίσκω κάτι αντίστοιχο αλλά ξέρει κανένας αν μπορώ να τα παραγγείλω απέξω ή θα περιμένω να τα ξαναβρώ στο επόμενο ταξίδι?
The_Other_One Δημοσ. 12 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2022 Γιωργάρας και τσιγάρα με γεύσεις είναι κάπως... Τεσπα, μπορεί να τα θέλεις για κανα γκομενάκι ξέρω γω. Γούστα είναι αυτά.
giorgaras_OGAME Δημοσ. 12 Ιουνίου 2022 Μέλος Δημοσ. 12 Ιουνίου 2022 1 ώρα πριν, The_Other_One είπε Γιωργάρας και τσιγάρα με γεύσεις είναι κάπως... Τεσπα, μπορεί να τα θέλεις για κανα γκομενάκι ξέρω γω. Γούστα είναι αυτά. Ότι τραβάνε τα γκομενάκια είναι σίγουρο σε ρωτάει τι τσιγάρα είναι αυτά κερνάς και παίζεις την μπαλίτσα σου 2
StamTheMan Δημοσ. 12 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2022 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, The_Other_One είπε Γιωργάρας και τσιγάρα με γεύσεις είναι κάπως... Τεσπα, μπορεί να τα θέλεις για κανα γκομενάκι ξέρω γω. Γούστα είναι αυτά. Δεν κρινουμε. 41 λεπτά πριν, giorgaras_OGAME είπε Ότι τραβάνε τα γκομενάκια είναι σίγουρο σε ρωτάει τι τσιγάρα είναι αυτά κερνάς και παίζεις την μπαλίτσα σου Γιωργακη,αν χρειαζεσαι τσιγαρα απο το dubai για να "παιξεις μπαλιτσα",μαλλον κανεις κατι λαθος. Εγω εχω παει με λιγες λιγοτερες απο τον Σπαλιαρα και σκεψου οτι δεν καπνιζω καν,ενας φλωρος κομπιουτερας/ντελιβερας ειμαι. Οκ,ισως με εχετε δει σε R Rated ταινιες,οντως παιζουν τετοια σεναρια στη δουλεια. Επεξ/σία 12 Ιουνίου 2022 από StamTheMan
giorgaras_OGAME Δημοσ. 12 Ιουνίου 2022 Μέλος Δημοσ. 12 Ιουνίου 2022 37 λεπτά πριν, StamTheMan είπε Δεν κρινουμε. Γιωργακη,αν χρειαζεσαι τσιγαρα απο το dubai για να "παιξεις μπαλιτσα",μαλλον κανεις κατι λαθος. Εγω εχω παει με λιγες λιγοτερες απο τον Σπαλιαρα και σκεψου οτι δεν καπνιζω καν,ενας φλωρος κομπιουτερας/ντελιβερας ειμαι. Οκ,ισως με εχετε δει σε R Rated ταινιες,οντως παιζουν τετοια σεναρια στη δουλεια. Πάντως από τα τσιγάρα αυτά έφαγα γκομενάκι μετά από ερώτηση της από που είναι κτλ. Στο βασικό δεν μας απαντάει κανένας αν υπάρχει δυνατότητα παραγγελίας από δω
ekrepali Δημοσ. 12 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2022 Marlboro μέντα που έκανα τράκα μια φορά, με πονούσε ο λαιμός για 2 μέρες.
StamTheMan Δημοσ. 12 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2022 42 λεπτά πριν, giorgaras_OGAME είπε Πάντως από τα τσιγάρα αυτά έφαγα γκομενάκι μετά από ερώτηση της από που είναι κτλ. Στο βασικό δεν μας απαντάει κανένας αν υπάρχει δυνατότητα παραγγελίας από δω Βρηκα μια σελιδα dubaidutyfree,αλλα ειναι μονο για παραλαβη απο το αεροδρομιο. Μετα βαρεθηκα να ψαξω
giorgaras_OGAME Δημοσ. 12 Ιουνίου 2022 Μέλος Δημοσ. 12 Ιουνίου 2022 3 ώρες πριν, StamTheMan είπε Βρηκα μια σελιδα dubaidutyfree,αλλα ειναι μονο για παραλαβη απο το αεροδρομιο. Μετα βαρεθηκα να ψαξω Εδώ πάμε με παρέα αεροδρόμιο για να φάμε Burger King στο να παραλάβω τσιγαρα θα μασησω?
StamTheMan Δημοσ. 13 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2022 18 λεπτά πριν, giorgaras_OGAME είπε Εδώ πάμε με παρέα αεροδρόμιο για να φάμε Burger King στο να παραλάβω τσιγαρα θα μασησω? Δεν ξερω,εδω μπηκες στο ινσομνια να ρωτησεις.
giorgaras_OGAME Δημοσ. 13 Ιουνίου 2022 Μέλος Δημοσ. 13 Ιουνίου 2022 4 ώρες πριν, ekrepali είπε Marlboro μέντα που έκανα τράκα μια φορά, με πονούσε ο λαιμός για 2 μέρες. Αμαθος ο λαιμός θέλει εκπαίδευση
giorgaras_OGAME Δημοσ. 13 Ιουνίου 2022 Μέλος Δημοσ. 13 Ιουνίου 2022 2 ώρες πριν, StamTheMan είπε Δεν ξερω,εδω μπηκες στο ινσομνια να ρωτησεις. Εννοώ ότι πάω άνετα να τα παραλάβω από αεροδρόμιο
Προτεινόμενες αναρτήσεις