Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά, ζω ένα δράμα.

Φιλοξένησα κάποιον και μου έφερε ψύλλους στο σπίτι. Ζώα δεν έχω.

Δεν ξέρω κιόλας δηλαδή σίγουρα πως είναι ψύλλοι αλλά τα σημάδια από τα τσιμπήματα είναι στα πόδια και στον κορμό μέχρι την μέση και είναι σε σειρά.

Αυτό που έκανα είναι να καθαρίσω τα κρεβάτια, τον καναπέ, τα πατώματα και τις καρέκλες με ατμοκαθαριστη.

Αμφιβάλλω όμως αν θα απαλλαγώ. Έχετε καμιά παρόμοια εμπειρία;

Δημοσ.

για κοίτα στις άκρες του στρώματος του κρεβατιού μήπως είναι κοριοί. Για να σε τσίμπησαν, σημαίνει ότι είναι κάπου εκεί κοντά.

• Like 1
Δημοσ.
18 λεπτά πριν, Vigilante1319 είπε

Κοριοι ειναι και καλα ξεμπερδεματα. Καψε το κρεβατι σου για αρχη 😄

Αν είναι μεταλλικό σα του στρατού, αν είναι ξύλινο, βλέπω να καίει το μισό οικοδομικό τετράγωνο μέχρι να έρθει η πυροσβεστική 😂

Δημοσ.
3 hours ago, funbreaker said:

Παιδιά, ζω ένα δράμα.

Φιλοξένησα κάποιον και μου έφερε ψύλλους στο σπίτι. Ζώα δεν έχω.

Δεν ξέρω κιόλας δηλαδή σίγουρα πως είναι ψύλλοι αλλά τα σημάδια από τα τσιμπήματα είναι στα πόδια και στον κορμό μέχρι την μέση και είναι σε σειρά.

Αυτό που έκανα είναι να καθαρίσω τα κρεβάτια, τον καναπέ, τα πατώματα και τις καρέκλες με ατμοκαθαριστη.

Αμφιβάλλω όμως αν θα απαλλαγώ. Έχετε καμιά παρόμοια εμπειρία;

τα τσιμπήματα σε σειρά είναι κοριός, ψάξε για επαγγελματία όσο είναι ακόμα νωρίς, γιατί μετά θα θες σπίτι

Δημοσ.

Οι περιγραφές για τα τσιμπήματα από ψύλλους λένε πως είναι επίσης σε σειρά κτλ. Γιατί καταλήξατε πως είναι κοριοί; Ψάχνω από χθες και δεν μπορώ να τους βρω

Δημοσ.

Αυτό. Οι κοριοί δύσκολα φαίνονται και τους καταλαβαίνεις μετά τα τσιμπήματα.

Οι ψύλλοι κάνουν το χαρακτηριστικό πήδημα!

Δημοσ.

πρόσφατα είδα τσιμπήματα απο ψύλλους και ήταν σκόρπια, όχι σε σειρά. Κοριοί είναι. Και γω πιστεύω χρειάζεται απεντόμωση από επαγγελματία για σιγουριά.

• Moderators
Δημοσ.

Aν ειναι οντως κοριοι, που πρεπει να ειναι, μην ασχοληθείς καν μονος σου. Καλεσε ειδικο γιατι οσο το αφηνεις θα πηξεις, μπαινουν σε χαραμαδες κλπ που εσυ ουτε καν μπορεις να υποψιαστεις και... well πολλαπλασιαζονται..

Δημοσ.

Πιο παλιά εγώ είχα θέμα με ψύλλους (τσιμπήματα random). Η μητέρα μου είχε πάρει τότε νομίζω από γεωπόνο κάτι που το αφήνεις και ρίχνει σκόνη σε όλο το σπίτι. Ανοίγεις συρτάρια κτλ. Μετά προφανώς έχει καθάρισμα και πλυσίματα. 

Δεν ξέρω αν θες να ψάξεις αυτό. Αλλά και εγώ συμφωνώ για κάποιον επαγγελματία τώρα που είναι νωρίς. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...