Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μην καθησυχαζεις και μην τους υποτιμας  επειδη δεν εχεις δει νεο τσιμπημα. Κανε οπωσδηποτε απολυμανση και ρωτα το συνεργειο αν χρειαζεται ξανα μετα απο καποιο διαστημα( εγω στην θεση σου θα εκανα και 2 η φορα  παντως).

Καλυτερα  τωρα που ειναι αρχη να ξεμπερδεψεις γτ μετα ισως ειναι πιο δυσκολο.

Δημοσ.

Ακόμα και να έχεις δει μείωση των τσιμπιμάτων, πρέπει να συνεχίζεις να καθαριζεις. Τα πλυμμένα ρούχα σε υψηλη θερμοκρασία να απομονώνονται σε σακούλες αποθηκευσης ρουχων, για να είσαι σίγουρος οτι συγκεκριμενα πραγματα δεν θελουν καθαρισμα. Για να σκοτωθουν έντομα και αυγα, θελει θερμοκρασια συγκεκριμενη για 20 λεπτα τουλαχιστον, μην στηριζεσαι στον ατμοκαθαριστη. Βρήκες την φωλια? Ειδες κατι ζωντανο να περπαταει;

Δημοσ.
2 hours ago, Menelaos83 said:

Μην καθησυχαζεις και μην τους υποτιμας  επειδη δεν εχεις δει νεο τσιμπημα. Κανε οπωσδηποτε απολυμανση και ρωτα το συνεργειο αν χρειαζεται ξανα μετα απο καποιο διαστημα( εγω στην θεση σου θα εκανα και 2 η φορα  παντως).

Καλυτερα  τωρα που ειναι αρχη να ξεμπερδεψεις γτ μετα ισως ειναι πιο δυσκολο.

Είναι πανάκριβα εδώ, γι αυτό σκέφτομαι αν μπορώ να το αποφύγω τελικά.

2 hours ago, georgemvg said:

Ακόμα και να έχεις δει μείωση των τσιμπιμάτων, πρέπει να συνεχίζεις να καθαριζεις. Τα πλυμμένα ρούχα σε υψηλη θερμοκρασία να απομονώνονται σε σακούλες αποθηκευσης ρουχων, για να είσαι σίγουρος οτι συγκεκριμενα πραγματα δεν θελουν καθαρισμα. Για να σκοτωθουν έντομα και αυγα, θελει θερμοκρασια συγκεκριμενη για 20 λεπτα τουλαχιστον, μην στηριζεσαι στον ατμοκαθαριστη. Βρήκες την φωλια? Ειδες κατι ζωντανο να περπαταει;

Δεν βρήκα φωλιά ούτε είδα κάτι ζωντανό.

2 hours ago, *Kopanos* said:

Φτιάξε μια παγίδα για να δεις αν έχεις ψύλλους μέσα στο σπίτι βάλε την κοντά εκεί που τους είδες για πρώτη φορά.

Έβαλα κερί μέσα σε ένα πιάτο με νερό. Δεν έχει πιαστεί τίποτα εδώ και μέρες.

Δημοσ.

Φωναξε να σου κανουν απολυμανση.

Αν εχουν εξαπλωθει οτι και να κανεις μονος σου δε θα τους ξεφορτωθεις.

Ειχε στο στρατοπεδο που εκανα θητεια και οτι μα οτι και αν δοκιμασα ,δε καταλαβαιναν τιποτα.

Μονο απολυμανση εχω δει να δινει αποτελεσματα.

Δημοσ.
51 λεπτά πριν, funbreaker είπε

Έβαλα κερί μέσα σε ένα πιάτο με νερό. Δεν έχει πιαστεί τίποτα εδώ και μέρες.

Δοκίμασε με πολύ δυνατό φως το κερί δεν είναι αρκετό.

Δημοσ.

Καλησπέρα για να μην ανοίγω άλλο θέμα.

έχετε ιδέα τι μπορεί να είναι αυτό;; το εντόπισα κάτω από τα μαξιλάρια του καναπέ.

η φωτο είναι με ζουμ, το πραγματικό μέγεθος είναι όσο μία παρανυχίδα.

Κοριός δεν πρέπει να είναι αφού στο στρατό τους είχα μάθει για τα καλά..

Αναφορά σε κείμενο

image.jpeg.45f99fdee005063a7f95957421ef1d34.jpeg

Δημοσ.
2 hours ago, st@kas said:

Καλησπέρα για να μην ανοίγω άλλο θέμα.

έχετε ιδέα τι μπορεί να είναι αυτό;; το εντόπισα κάτω από τα μαξιλάρια του καναπέ.

η φωτο είναι με ζουμ, το πραγματικό μέγεθος είναι όσο μία παρανυχίδα.

Κοριός δεν πρέπει να είναι αφού στο στρατό τους είχα μάθει για τα καλά..

silverfish

• Like 1
  • 1 μήνα μετά...
Δημοσ.
Στις 12/6/2022 στις 11:00 ΠΜ, funbreaker είπε

Παιδιά, ζω ένα δράμα.

Φιλοξένησα κάποιον και μου έφερε ψύλλους στο σπίτι. Ζώα δεν έχω.

Δεν ξέρω κιόλας δηλαδή σίγουρα πως είναι ψύλλοι αλλά τα σημάδια από τα τσιμπήματα είναι στα πόδια και στον κορμό μέχρι την μέση και είναι σε σειρά.

Αυτό που έκανα είναι να καθαρίσω τα κρεβάτια, τον καναπέ, τα πατώματα και τις καρέκλες με ατμοκαθαριστη.

Αμφιβάλλω όμως αν θα απαλλαγώ. Έχετε καμιά παρόμοια εμπειρία;

φιλε μου ειχα παθει τα ιδια οταν ο αδερφόσ μου ηταν στρατό. Ερχοταν απο το στρατοπεδο του αυλωνα σπιτι, ενα δραμα απο κοριους. Είχαμε και παντα πρόβλημα με κατσαριδες εν τω μετξυ επειδη το σπιτι ηταν παλιό και ολη η φαση χαλια. Εν τελει να ξέρεις για απεντομώσεις στην Αθήνα ψαξε στο eco pest control. Ο κυρ Σάββας ηταν καλός και μπαμ στην ώρα του. Τσεκαρε το λινκ που έβαλα θα σου κάνει καλη τιμή, εχει σωσει σπίτια.

Δημοσ.
17 λεπτά πριν, dimitris2431 είπε

φιλε μου ειχα παθει τα ιδια οταν ο αδερφόσ μου ηταν στρατό. Ερχοταν απο το στρατοπεδο του αυλωνα σπιτι, ενα δραμα απο κοριους. Είχαμε και παντα πρόβλημα με κατσαριδες εν τω μετξυ επειδη το σπιτι ηταν παλιό και ολη η φαση χαλια. Εν τελει να ξέρεις για απεντομώσεις στην Αθήνα ψαξε στο eco pest control. Ο κυρ Σάββας ηταν καλός και μπαμ στην ώρα του. Τσεκαρε το λινκ που έβαλα θα σου κάνει καλη τιμή, εχει σωσει σπίτια.

αν διάβασες το θέμα γράφει ότι είναι στο εξωτερικό.

Δημοσ.

Μάλλον ήθελε να κάνει διαφήμιση στον μπάρμπα Σάββα.

Εν τω μεταξύ, δεν κάλεσα συνεργείο τελικά, καθάρισα μόνος μου με τον ατμοκαθαριστη μερικές μέρες και δεν έχω επανεμφάνιση προς το παρόν.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...