archer100 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2022 2 λεπτά πριν, Bitbit είπε με την τρέλα που έχει πιάσει όλους με τα προσωπικά δεδομένα, το θεωρώ πολύ πιθανό να σου πούνε... α δε μπορούμε να σου πούμε λόγω προσωπικών δεδομένων. Η τράπεζα τα πάντα έχει καταγεγραμένα Το τραπεζικο δικαιο ειναι απο τα πλεον αυστηρα και υπαρχει πολυ πριν την τρελα των προσωπικων δεδομενων. Ολες οι διαδικασιες στην τραπεζα ειναι σαφεστατα καθορισμενες και οι περισσοτερες προκυπτουν απο αντιστοιχους νομους περι τραπεζικου απορρητου, δικαιου κοινων καταθεσεων, κλπ δε μπορει να κανει καποιος υπαλληλος του κεφαλιου του
Ukforthemoment Δημοσ. 13 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2022 3 λεπτά πριν, Efgedi4970 είπε Αυτό με αρκεί ...να μάθω αν έγινε από το μοναδικό συνδικαιούχο Αφού μονο οι δυό σας έχετε κάρτα και δεν την έκανες εσύ την ανάληψη ρώτα την τράπεζα αν έγινε με την δικιά σου κάρτα.Αυτό πρέπει να στο πουν .
archer100 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2022 (επεξεργασμένο) 7 λεπτά πριν, Efgedi4970 είπε Αυτό με αρκεί ...να μάθω αν έγινε από το μοναδικό συνδικαιούχο Δεν ξερω αν τα λεφτα ειναι δικα σου, δικα του, η απο κοινου, παντως αν εχει αρχισει να βαζει χερι ενω ανηκουν μονο σε εσενα και θελεις να τα διασφαλισεις, ο μονος τροπος ειναι να τα σηκωσεις ολα πρωτη εσυ και να τα βαλεις σε αλλον λογαριασμο στην ιδια τραπεζα η σε αλλη. Διαφορετικα θα υπαρχει παντα κινδυνος οπως σου ειπα να παει ενα πρωι και να αδειασει ολον τον λογαριασμο. Απο κει και περα καλη τυχη στις μεταξυ σας σχεσεις και συνδιαλλαγες 3 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε Αφού μονο οι δυό σας έχετε κάρτα και δεν την έκανες εσύ την ανάληψη ρώτα την τράπεζα αν έγινε με την δικιά σου κάρτα.Αυτό πρέπει να στο πουν . Αυτο μπορει να το δει και μονη απο ενα ΑΤΜ μεσω των προσφατων κινησεων Επεξ/σία 13 Ιουνίου 2022 από archer100
Ukforthemoment Δημοσ. 13 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2022 2 λεπτά πριν, archer100 είπε Αυτο μπορει να το δει και μονη απο ενα ΑΤΜ μεσω των προσφατων κινησεων Δείχνει απο ποια κάρτα έγινε η συναλλαγή; Τι το ψαχνει τότε;
Bitbit Δημοσ. 13 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2022 θα έκανε ανάληψη από τον λογαριασμό της πρώην για να πάει τριήμερο με τη νυν, 1
SabotazNic Δημοσ. 13 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2022 12 λεπτά πριν, Bitbit είπε με την τρέλα που έχει πιάσει όλους με τα προσωπικά δεδομένα, το θεωρώ πολύ πιθανό να σου πούνε... α δε μπορούμε να σου πούμε λόγω προσωπικών δεδομένων. Η τράπεζα τα πάντα έχει καταγεγραμένα Η op προφανώς ήλπιζε να της πούνε σε ποιο κατάστημα έγινε και αν έχουν βιντεοσκοπημενο υλικό του ΑΤΜ. Προφανώς και δεν μπορούν να της πουν τπτ λόγω προσωπικών δεδομένων. Αφού δεν έχει γίνει καταγγελία ή αμφισβήτηση, η τράπεζα δεν μπορεί να κάνει κάτι παραπάνω. 41 λεπτά πριν, Efgedi4970 είπε Ένας είναι και είναι πρώην δεν τον βρίσκω ..μόλις μηλησα με τράπεζα με είπαν ότι αυτοί δε βλέπουν κάτι παραπάνω ,ίσως η τράπεζα ....ίσως ... Ξανά πάρε τηλ. Αν είσαι σίγουρη ότι δεν είχε κάρτα, ρώτα αν ένας συνδικαιούχος μπορεί να βγάλει κάρτα χωρίς να είναι παρών όλοι οι δικαιούχοι του λογαριασμού. Αν δεν μπορεί, είτε έβγαλε με πλάγιο τρόπο, ή παίζει κάτι άλλο και πρέπει να προχωρήσεις σε αμφισβήτηση. 1
Efgedi4970 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2022 Μέλος Δημοσ. 13 Ιουνίου 2022 10 λεπτά πριν, archer100 είπε Δεν ξερω αν τα λεφτα ειναι δικα σου, δικα του, η απο κοινου, παντως αν εχει αρχισει να βαζει χερι ενω ανηκουν μονο σε εσενα και θελεις να τα διασφαλισεις, ο μονος τροπος ειναι να τα σηκωσεις ολα πρωτη εσυ και να τα βαλεις σε αλλον λογαριασμο στην ιδια τραπεζα η σε αλλη. Διαφορετικα θα υπαρχει παντα κινδυνος οπως σου ειπα να παει ενα πρωι και να αδειασει ολον τον λογαριασμο. Απο κει και περα καλη τυχη στις μεταξυ σας σχεσεις και συνδιαλλαγες Αυτο μπορει να το δει και μονη απο ενα ΑΤΜ μεσω των προσφατων κινησεων Από τη δική μου δεν έγινε το ξέρω σιγουρα ,θα φαινόταν στο e banking ....πως θα δείξω ότι το έκανε αυτός
SabotazNic Δημοσ. 13 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2022 10 λεπτά πριν, archer100 είπε Αυτο μπορει να το δει και μονη απο ενα ΑΤΜ μεσω των προσφατων κινησεων Έχω την εντύπωση ότι η απόδειξη βγαίνει σε μορφή "αριθμός λογαριασμού...... +/- ποσό" και όχι αριθμός κάρτας. Βέβαια, ξέρω μόνο για Πειραιώς
NikosKallithea Δημοσ. 13 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2022 Το ατμ ξερει τα παντα, ακόμα και τα χαρτονομίσματα φωτογραφίζοντε ενα προς ενα, τωρα αν θελουν ή δε θέλουν να σου πουν είναι αλλο θεμα
SabotazNic Δημοσ. 13 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2022 Μόλις τώρα, Efgedi4970 είπε Από τη δική μου δεν έγινε το ξέρω σιγουρα ,θα φαινόταν στο e banking ....πως θα δείξω ότι το έκανε αυτός Αν το ποσό είναι σημαντικό, ρωτάς δικηγόρο για το τι ισχύει σε κοινό λογαριασμό σε χωρισμένο ζευγάρι και αν μπορεί ο ένας να βάλει χέρι στα χρήματα του άλλου. Αν το ποσό είναι μικρό, το μάθημα πάθημα και κλείνεις τον λογαριασμό.
Efgedi4970 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2022 Μέλος Δημοσ. 13 Ιουνίου 2022 1 λεπτό πριν, SabotazNic είπε Αν το ποσό είναι σημαντικό, ρωτάς δικηγόρο για το τι ισχύει σε κοινό λογαριασμό σε χωρισμένο ζευγάρι και αν μπορεί ο ένας να βάλει χέρι στα χρήματα του άλλου. Αν το ποσό είναι μικρό, το μάθημα πάθημα και κλείνεις τον λογαριασμό. Μικρό αλλά σημαντικό για μένα ,και όντως θα κλείσω το λογαριασμό ,.....
george1807 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2022 6 λεπτά πριν, Efgedi4970 είπε Από τη δική μου δεν έγινε το ξέρω σιγουρα ,θα φαινόταν στο e banking ....πως θα δείξω ότι το έκανε αυτός Και να μάθεις ότι έκανε ανάληψη αυτός τι θα γίνει; Αφού είναι συνδικαιούχος έχει κάθε δικαίωμα να σηκώσει όσα θέλει και όποτε θέλει. 3
zx1234r Δημοσ. 13 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2022 24 λεπτά πριν, Efgedi4970 είπε Αυτό με αρκεί ...να μάθω αν έγινε από το μοναδικό συνδικαιούχο Μα αφού είστε μόνο 2 δικαιούχοι και την ανάληψη δεν την έκανες εσύ, τότε την έκανε ο δεύτερος. Πιο μυστήριο θέλεις να λύσουμε ακριβώς?
SabotazNic Δημοσ. 13 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2022 1 λεπτό πριν, george1807 είπε Και να μάθεις ότι έκανε ανάληψη αυτός τι θα γίνει; Αφού είναι συνδικαιούχος έχει κάθε δικαίωμα να σηκώσει όσα θέλει και όποτε θέλει. Ναι μεν συνδικαιούχος, αλλά είναι χωρισμένοι. Οπότε δεν ξέρω κατά πόσο ισχύει αυτό. Δλδ δεν νομίζω να μπορεί να είναι άνεργος ο άλλος, και απλά να σηκώνει λεφτά για να πληρώνει τις υποχρεώσεις του, χωρίς να φαίνονται και αλλού (πχ δωρεά ή ότι είναι) 5 λεπτά πριν, Efgedi4970 είπε Μικρό αλλά σημαντικό για μένα ,και όντως θα κλείσω το λογαριασμό ,..... Δες το παραπάνω μήνυμα μου και ρώτα αν μπορεί να βγάλει κάρτα χωρίς εσένα παρών.
Ukforthemoment Δημοσ. 13 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2022 1 λεπτό πριν, SabotazNic είπε Ναι μεν συνδικαιούχος, αλλά είναι χωρισμένοι. Οπότε δεν ξέρω κατά πόσο ισχύει αυτό. Δλδ δεν νομίζω να μπορεί να είναι άνεργος ο άλλος, και απλά να σηκώνει λεφτά για να πληρώνει τις υποχρεώσεις του, χωρίς να φαίνονται και αλλού (πχ δωρεά ή ότι είναι) Δες το παραπάνω μήνυμα μου και ρώτα αν μπορεί να βγάλει κάρτα χωρίς εσένα παρών. Δεν παίζει κανένα ρόλο τι είναι ο άλλος.Αφού είναι συνδικαιούχος κάνει οτι θέλει. 4
Προτεινόμενες αναρτήσεις