Executor Δημοσ. 16 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2022 Καλημέρα, η πεθερά μου προσπάθησε να αλλάξει κωδικό στο gmail της και τα έκανε σαν τα μούτρα της. Τι εννοώ... Στον λογαριασμό είχε βάλει το κινητό της και κατά την προσπάθεια επαναφοράς του κωδικού στέλνει κανονικά SMS και ενώ βάζω τον αριθμό προχωράει η google στο επόμενο βήμα που λέει ότι έστειλε ακόμα έναν κωδικό στο email για επιβεβαίωση (μα δεν έχω πρόσβαση στο email για να δω τον κωδικό). Έχει αρκετές φώτο στο drive και η κλάψα της είναι αφόρητη. Γνωρίζει κάποιος χριστιανός κάποια λύση ? Ευχαριστώ
Ukforthemoment Δημοσ. 16 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2022 Οταν το μπλοκάρει δεν λεει να βάλει τον παλιό κωδικό; Μηπως εννοεί ότι στέλνει κωδικό στο email ανάκτησης που ειναι διαφορετικό απο το email που αλλάζει; 1
NikosKallithea Δημοσ. 16 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2022 40 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε Μηπως εννοεί ότι στέλνει κωδικό στο email ανάκτησης που ειναι διαφορετικό απο το email που αλλάζει; Εννοείται 1
Ukforthemoment Δημοσ. 16 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2022 6 λεπτά πριν, NikosKallithea είπε Εννοείται Ο φίλος όμως νομίζει ότι στέλνει στο ίδιο email .
Executor Δημοσ. 16 Ιουνίου 2022 Μέλος Δημοσ. 16 Ιουνίου 2022 Δεν είχε δηλώσει email ανάκτησης και δείχνει ότι στέλνει στο ίδιο email που προσπαθεί να ξεκλειδώσει.
NikosKallithea Δημοσ. 16 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2022 Εμενα παντως που το εκανα τωρα μου εχει κάποιες επιλογες πχ αριθμό κινητου εμαιλ, του βαζω το εμαιλ ανάκτησης έρχεται το εμαιλ και μπαίνω χωρις πρόβλημα και δεύτερες επιλογες.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα