sugarias Δημοσ. 21 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2022 Έχω δίκτυο με τον υπολογιστή στον επάνω όροφο μέσω powerline. Ενώ όλη μέρα το δίκτυο λειτουργεί κανονικά, το απόγευμα, κάθε μέρα, δεν πραγματοποιείται σύνδεση ή κόβεται κλπ... Αυτό κρατάει τουλάχιστον 2,5-3 ώρες!
kostasbm Δημοσ. 21 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2022 2 ώρες πριν, sugarias είπε Έχω δίκτυο με τον υπολογιστή στον επάνω όροφο μέσω powerline. Ενώ όλη μέρα το δίκτυο λειτουργεί κανονικά, το απόγευμα, κάθε μέρα, δεν πραγματοποιείται σύνδεση ή κόβεται κλπ... Αυτό κρατάει τουλάχιστον 2,5-3 ώρες! ξεκινά από κει που παίρνεις ήτοι στο άλλο powerline .....γινεται εκει διακοπη???
sugarias Δημοσ. 23 Ιουνίου 2022 Μέλος Δημοσ. 23 Ιουνίου 2022 Διακοπή δεν γίνεται... Είναι σαν να υπάρχει ένα χρονόμετρο, μετά τις 18:30 και μέχρι τις 21:00 σίγουρα (πιο μετά δεν ξέρω) δεν μπορώ να συνδεθώ καθόλου στον υπολογιστή μέσω δικτύου... τα πρωινά δεν έχω κανένα πρόβλημα
e1995kati Δημοσ. 25 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2022 Δες τα σεταπ μήπως έχουν κάποιο time control....όπως έχουν κάποιες τβ που σβηνουν.....επίσης ελενξε τα powerlines αν έχουν πάνω πολυμπριζα η ταφ...με ενεργοβορες συσκευές....και στείλε και το μοντέλο των plc Δες τα σεταπ μήπως έχουν κάποιο time control....όπως έχουν κάποιες τβ που σβηνουν.....επίσης ελενξε τα powerlines αν έχουν πάνω πολυμπριζα η ταφ...με ενεργοβορες συσκευές....και στείλε και το μοντέλο των plc...αν το θέμα συνεχίζει φέρε τεχνικό να περάσει utp..η αν ftp αν περνάει δίπλα από ρευματα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα