MikeJ Δημοσ. 25 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2022 Βλέπω την εθνική και μου πετάει συνέχεια ένα "σφάλμα δικτύου 403 έλεγχος σύνδεσης" και απορούσα αν έχει κανένας άλλος έτσι θέμα ή μόνο εγώ. Γενικά το ίντερνετ μου είναι καλό και δεν έχω άλλο θέμα.
TheDay2012 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2022 17 λεπτά πριν, MikeJ είπε Βλέπω την εθνική και μου πετάει συνέχεια ένα "σφάλμα δικτύου 403 έλεγχος σύνδεσης" και απορούσα αν έχει κανένας άλλος έτσι θέμα ή μόνο εγώ. Γενικά το ίντερνετ μου είναι καλό και δεν έχω άλλο θέμα. Το εχει και στο γιουτιουμπ 1
noa113 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2022 Κι εμένα σφάλμα μου βγάζει. Γενικά τραγική εμπειρία. Αν είχα πληρώσει θα έκλαιγα... 1
chriskourou Δημοσ. 25 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2022 Τραγικά πράγματα. Εκτός από το σφάλμα επανειλημμένως, στο τέλος έκοψαν και τη μετάδοση πριν τελειώσει το ματς. Επίσης διέκοψαν τη μετάδοση στο youtube. Υποτίθεται τώρα αυτό είναι promo; Και διακόπτεται στην πιο κρίσιμη καμπή του παιχνιδιού; Ούτε τζάμπα. 1
tiniakos Δημοσ. 25 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2022 Μας τρόλαρε κανονικά αυτή τη φορά η Nova. Θέαση από το promo απαράδεκτη,μαύρες οθόνες και κολλήματα. YouTube να κόβεται 3 λεπτά πριν το τέλος. Παιδιά ασχοληθείτε με κάτι άλλο ή δουλειά δεν είναι ντροπή.
xrhstosiak Δημοσ. 25 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2022 καλύτερα να μην δίνουν αυτές τις προσφορές γιατί μόνο δυσφήμηση για την όποια υπηρεσία προσπαθούν να παρέχουν ή λένε ότι παρεχουν
noa113 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2022 2 λεπτά πριν, xrhstosiak είπε καλύτερα να μην δίνουν αυτές τις προσφορές γιατί μόνο δυσφήμηση για την όποια υπηρεσία προσπαθούν να παρέχουν ή λένε ότι παρεχουν Χαίρομαι που δοκίμασα σήμερα αυτήν την εμπειρία διότι ψαχνόμουν να βάλω ΕΟΝ/Nova λόγω Αγγλικής Premier League στο ποδόσφαιρο και μπασκετικής Euroleague. Προφανώς δεν θα βάλω ΕΟΝ/Nova και θα διερευνήσω άλλες λύσεις (Euroleague TV κλπ).
ksessalonikios Δημοσ. 26 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2022 η νόβα έχει καλύτερο αθλητικό περιεχόμενο αλλά σε ΌΛΑ τα υπόλοιπα είναι πολύ πίσω σε σχέση με την cosmote. Καταριέμαι την ώρα και την στιγμή που πήρε την premier league για 6 χρόνια.
kirileman Δημοσ. 26 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2022 Τι να πούμε κι εμείς που την πληρώνουμε. Χθες είχε πάλι αρκετά θέματα, αλλά κάποια στιγμή έστρωσε.
TheDay2012 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2022 2 ώρες πριν, ksessalonikios είπε η νόβα έχει καλύτερο αθλητικό περιεχόμενο αλλά σε ΌΛΑ τα υπόλοιπα είναι πολύ πίσω σε σχέση με την cosmote. Καταριέμαι την ώρα και την στιγμή που πήρε την premier league για 6 χρόνια. Δε νομίζω. Η cosmote έχει champions league, europa league, ολυμπιακό, παο, αεκ, NBA, F1.
ksessalonikios Δημοσ. 26 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2022 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, TheDay2012 είπε Δε νομίζω. Η cosmote έχει champions league, europa league, ολυμπιακό, παο, αεκ, NBA, F1. τα ευρωπαϊκά είναι μια φορά στις 2 βδομάδες και αν (+ ότι το σημαντικό ματς της Τετάρτης το δείχνει και το μεγκα). Οι ελληνικές ομάδες μπορεί για κάποιους να είναι κίνητρο αλλά δεν παύει να είναι ελληνικό ποδόσφαιρο που στο 20λεπτο έχεις νυστάξει. F1 την έχει και η ΕΡΤ. ΝΒΑ ώρες απλησίαστες, καλό το replay αλλά αλλη χάρη εχει το live. Τα Σάββατοκυριακα το πρόγραμμα της cosmote είναι σχεδον άδειο, μόνο το Καμπιονάτο έχει να προβάλει Επεξ/σία 26 Αυγούστου 2022 από ksessalonikios 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα