Pwpwpw Δημοσ. 27 Ιουνίου 2022 Μέλος Δημοσ. 27 Ιουνίου 2022 (επεξεργασμένο) 39 λεπτά πριν, dtzgr είπε Καλά μην το δένεις και κόμπο αυτό, αν δεν το έχεις δει ο ίδιος με τα μάτια σου. Μπορεί και να το έκανε, όπως μπορεί και απλά να λέει μούσια μόνο και μόνο για να νομίζεις ότι κάτι γίνεται και στο τέλος να σου πει "το τράβηξα όσο πάει, δεν γίνεται τίποτα", ενώ δεν έκανε απολύτως τίποτα. Το έχω δει να συμβαίνει... Να πω την αμαρτία μου το σκέφτηκα και εγω αυτό. Αλλά από την άλλη αν λέει παπατζες τι θα μου πει; Το έλυσα και δεν βρηκα βλάβη ενώ το μηχάνημα συνεχίζει να εμφανίζει το προβλημα ; Θα έρθω άμεσως σε επικοινωνία με την αντιπρόσωπεια και θα εξηγήσω το πρόβλημα που παρουσιάζει. Να πει ψέμματα ότι και καλά επισκευάστηκε ενώ δεν έκανε τίποτα, θα κανει πάλι το πρόβλημα όποτε θα του πω δεν φτιαχτηκε. Αν δεν επισκευαστεί πως μπορεί να με «δουλέψει»; Το σενάριο απλα να το πάρω πίσω με θέμα και να το κρατήσω έτσι χωρίς μα ασχοληθώ δεν παίζει, είναι μηχανημα που αγοράστηκε πριν ένα μήνα και μέσα στις πρώτες 15 μέρες εβγαλε θέμα. Επεξ/σία 27 Ιουνίου 2022 από Pwpwpw
Pwpwpw Δημοσ. 28 Ιουνίου 2022 Μέλος Δημοσ. 28 Ιουνίου 2022 (επεξεργασμένο) Update σημερινό: Mε πηρε τηλεφωνο σήμερα και μου είπε εάν μπορω να περάσω σήμερα από το κατάστημα και να του πάω εκεί και το καλάθι της μηχανής που μαζεύει τα κομμένα χορτα, μου είπε ότι η μηχανή θα σταλεί στην κεντρική αντιπροσωπεια να αναλάβουν αυτοι και χρειάζεται και το καλάθι ώστε να είναι ολόκληρη.( όταν πήγα την πρώτη φορά από εκεί να του εξηγήσω το πρόβλημα, μου είχε πει φέρε την μηχανή από εδώ για έλεγχο, το καλάθι μην το φέρνεις μαζί δεν χρειάζεται). Εννοείτε μετά από λίγο πήγα από το κατάστημα άφησα και το καλαθι. Νομίζω το πράγμα μπαίνει πλέον σε σειρά, ειδικά σε σύγκριση με το αρχικό «δεν υπάρχει βλάβη» νομίζω το θα σταλεί αντιπροσωπεια είναι σημαντική εξέλιξη και πρόοδος. Επεξ/σία 28 Ιουνίου 2022 από Pwpwpw 1
Pwpwpw Δημοσ. 7 Ιουλίου 2022 Μέλος Δημοσ. 7 Ιουλίου 2022 (επεξεργασμένο) Περιπου 20 ημερες περασανε απο τοτε που πηγα την μηχανη στο καταστημα αγορας και 10 ημερες απο τοτε που μου ειπε οτι θα σταλει στην κεντρικη αντιπροσωπεια.Μεχρι και σημερα κανενα απολυτως νεο και καμια ενημερωση απο πλευρας του. Καλα θα παει και αυτο... Επεξ/σία 7 Ιουλίου 2022 από Pwpwpw
Menelaos83 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2022 28 λεπτά πριν, Pwpwpw είπε Περιπου 20 ημερες περασανε απο τοτε που πηγα την μηχανη στο καταστημα αγορας και 10 ημερες απο τοτε που μου ειπε οτι θα σταλει στην κεντρικη αντιπροσωπεια.Μεχρι και σημερα κανενα απολυτως νεο και καμια ενημερωση απο πλευρας του. Καλα θα παει και αυτο... Μιλα με την αντιπροσωπεια να δεις την εξελιξη του ολου θεματος. 1
Pwpwpw Δημοσ. 7 Ιουλίου 2022 Μέλος Δημοσ. 7 Ιουλίου 2022 (επεξεργασμένο) 16 λεπτά πριν, Menelaos83 είπε Μιλα με την αντιπροσωπεια να δεις την εξελιξη του ολου θεματος. Πως να μιλήσω με την αντιπροσωπεια και τι να τους πω, δεν έχω μιλήσει ποτέ μαζί τους, ο πωλητης επικοινώνησε μαζί τους και κανόνισε να σταλεί εκεί η μηχανή. Επεξ/σία 7 Ιουλίου 2022 από Pwpwpw
Ukforthemoment Δημοσ. 7 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2022 9 λεπτά πριν, Pwpwpw είπε Πως να μιλήσω με την αντιπροσωπεια και τι να τους πω, δεν έχω μιλήσει ποτέ μαζί τους, ο πωλητης επικοινώνησε μαζί τους και κανόνισε να σταλεί εκεί η μηχανή. Θα παρεις τηλέφωνο και θα τους πεις ότι εχεις μια μηχανή που ο Χ αντιπρόσωπος σου είπε ότι τους την έχει στείλει για επισκευή.Θα σε συνδεσουν με το τεχνικό κλπ τμημα και θα μάθεις.Ολα αυτά αν όντως ο Χ την έστειλε . 2
Pwpwpw Δημοσ. 7 Ιουλίου 2022 Μέλος Δημοσ. 7 Ιουλίου 2022 46 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε Θα παρεις τηλέφωνο και θα τους πεις ότι εχεις μια μηχανή που ο Χ αντιπρόσωπος σου είπε ότι τους την έχει στείλει για επισκευή.Θα σε συνδεσουν με το τεχνικό κλπ τμημα και θα μάθεις.Ολα αυτά αν όντως ο Χ την έστειλε . Αυτο που λες θα κανω. Ο Χ να μην την εστειλε και να μου ειπε ψεμματα τι θα κερδισει? Να την εχει τωρα ενα 20ημερο στο μαγαζι του και απλα να την κοιταει? Δεν εχει καποιο οφελος νομιζω να μου πει ψεμματα για αυτο.
catmaster Δημοσ. 7 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2022 (επεξεργασμένο) 14 λεπτά πριν, Pwpwpw είπε Δεν εχει καποιο οφελος νομιζω να μου πει ψεμματα για αυτο. Καμία σημασία δεν έχει αυτό , το θέμα το δικό σου είναι πως έδωσες 800 ευρώ για μια καλή μηχανή και περίμενες ανάλογη ποιότητα - και after market support- και τελικά πάμε για Αύγουστο όπως το βλέπω ("κύριε λείπουν όλοι με άδεια και η αντιπροσωπεία έχει κλείσει ... αναμονή για ανταλλακτικό το προσεχή Οκτώβριο" ) και τελικά στον κήπο σου θα φιλοξενήσεις γορίλες εκεί που θα φτάσει το χόρτο Επεξ/σία 7 Ιουλίου 2022 από catmaster 1
Pwpwpw Δημοσ. 7 Ιουλίου 2022 Μέλος Δημοσ. 7 Ιουλίου 2022 (επεξεργασμένο) 32 λεπτά πριν, catmaster είπε Καμία σημασία δεν έχει αυτό , το θέμα το δικό σου είναι πως έδωσες 800 ευρώ για μια καλή μηχανή και περίμενες ανάλογη ποιότητα - και after market support- και τελικά πάμε για Αύγουστο όπως το βλέπω ("κύριε λείπουν όλοι με άδεια και η αντιπροσωπεία έχει κλείσει ... αναμονή για ανταλλακτικό το προσεχή Οκτώβριο" ) και τελικά στον κήπο σου θα φιλοξενήσεις γορίλες εκεί που θα φτάσει το χόρτο Έχεις απόλυτο δίκαιο σε όσα λες. Το σπίτι θα είχε γίνει ήδη ζούγκλα από χορτα γιατί σκέψου η μηχανή εχει ήδη ένα 20ημερο που δεν βρίσκεται στα χέρια μου, ευτυχώς έχω στην άκρη την παλιά μηχανή που είναι 20ετιας και τα κόβω με αυτή, αλλά είναι στα τελευταία της και μου βγάζει την πίστη μέχρι να γίνει η δουλεια. Βλέπω ότι θα πάει μακριά η βαλίτσα με αυτή την ιστορία. Θα δώσω λόγο χρόνο ακόμη μέχρι και αυτή την εβδομάδα, εάν δεν έχω νέα από το κατάστημα αγόρασα, Δευτέρα θα πάρω απευθείας αντιπροσωπία να δω τι γίνετε. Επεξ/σία 7 Ιουλίου 2022 από Pwpwpw
haris_216 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2022 @ts Προσωπικά έχω βρεθεί να απαντάω τηλέφωνα μεγάλης εταιρίας όπου πελάτες επαρχίας που μιλούσαν με τους κατά τόπους συνεργάτες έπαιρναν στα κεντρικά για να επιβεβαιώσουν αυτά που τους έλεγαν. Από τιμές και χρόνο παράδοσης μέχρι πως να τσεκάρουν αν ο συνεργάτης στην Άνω Πετρομαγούλα τους έδωσε το σωστό προϊόν σύμφωνα με αυτό που πλήρωσαν. Άρα το να πάρεις να τον τσεκάρεις δεν είναι όχι μόνο περίεργο αλλά ούτε καν ασυνήθιστο 1
Pwpwpw Δημοσ. 7 Ιουλίου 2022 Μέλος Δημοσ. 7 Ιουλίου 2022 (επεξεργασμένο) 57 λεπτά πριν, haris_216 είπε @ts Προσωπικά έχω βρεθεί να απαντάω τηλέφωνα μεγάλης εταιρίας όπου πελάτες επαρχίας που μιλούσαν με τους κατά τόπους συνεργάτες έπαιρναν στα κεντρικά για να επιβεβαιώσουν αυτά που τους έλεγαν. Από τιμές και χρόνο παράδοσης μέχρι πως να τσεκάρουν αν ο συνεργάτης στην Άνω Πετρομαγούλα τους έδωσε το σωστό προϊόν σύμφωνα με αυτό που πλήρωσαν. Άρα το να πάρεις να τον τσεκάρεις δεν είναι όχι μόνο περίεργο αλλά ούτε καν ασυνήθιστο Όπως είπα και ποιο πριν θα περιμένω να ολοκληρωθεί αυτή η εβδομάδα, και αν δεν έχω νέα του, Δευτέρα πρωί θα παρω τηλέφωνο στην κεντρική αντιπροσωπεια να δω τι θα πούνε. Δεν θα αφήσω στην τύχη της την διαδικασία, με τους ρυθμούς που πάμε θα φύγει το καλοκαίρι και ακόμη μηχανή θα περιμένω, όπως είπα πάνε ήδη περίπου 20 ημέρες που δεν την έχω στα χέρια μου. Επεξ/σία 7 Ιουλίου 2022 από Pwpwpw
Pwpwpw Δημοσ. 8 Ιουλίου 2022 Μέλος Δημοσ. 8 Ιουλίου 2022 (επεξεργασμένο) Πηρα τηλεφωνο αντιπροσωπεια. Το θετικο ειναι οτι οντως η μηχανη εχει σταλει, ειναι εκει απο 30/6 μου ειπανε. Το αρνητικο ειναι, οτι δεν την εχουν κοιταξει καν ακομη. Επεξ/σία 8 Ιουλίου 2022 από Pwpwpw
Mr_Terror Δημοσ. 8 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2022 Κανε λιγο υπομονη.Μην ξεχνας ειναι καλοκαιρι εχουν αρχισει οι αδειες.Λιγοτερο προσωπικο να κανει δουλεια.
Pwpwpw Δημοσ. 8 Ιουλίου 2022 Μέλος Δημοσ. 8 Ιουλίου 2022 (επεξεργασμένο) 6 λεπτά πριν, Mr_Terror είπε Κανε λιγο υπομονη.Μην ξεχνας ειναι καλοκαιρι εχουν αρχισει οι αδειες.Λιγοτερο προσωπικο να κανει δουλεια. Υπομονη κανω. Αλλα εαν ερθεις για λιγο στην θεση μου και θα δεις οτι η υπομονη αρχιζει να τελειωνει. Στα τελη Μαιου εδωσα 800 ευρω για καινουργια μηχανη γκαζον.Γυρω στις 10/6 μετα απο μολις 2 χρησεις της μηχνανης παρουσιαστηκε το προβλημα. Στις 20/6 η μηχανη πηγε στο καταστημα αγορας για ελεγχο και στην συνεχεια πηγε αντιπροσωπεια. Οπως καταλαβαινεις εχω δωσει 800 ευρω για μια μηχανη που δουλεψε μολις για 2 κοψιματα χορτων σωστα, τις τελευταιες 20 ημερες δεν την εχω καν στα χερια μου και προσπαθω να κανω την δουλεια μου με μια 20ετιας που ειναι ετοιμη να διαλυθει αλλα ευτυχως που υπαρχει και αυτη γιατι 20 ημερε τωρα θα ειχε γινει το σπιτι ζουκλα απο τα χορτα. Επεξ/σία 8 Ιουλίου 2022 από Pwpwpw
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα