Προς το περιεχόμενο

MSI RTX 3070 GAMING Z TRIO 8G LHR 650€ [TEΛΟΣ]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

https://www.digital-master.gr/nvidia-rtx3xxx/61994-msi-rtx-3070-gaming-z-trio-8g-lhr-graphics-card-nvidia-geforce-rtx-3070-8-gb-gddr6-4719072850784.html

Επειδή εδώ και καιρο ψάχνω για καλή υλοποίηση της 3070 έπεσε το μάτι μου σε αυτήν σήμερα που μου φενετε αρκετά καλή τιμή σε σχέση με τον ανταγωνισμό. 

Ανταγωνισμός ένα 100αρι πάνω στην Ελλάδα και παραπάνω εξω

Τι λέτε? 

Επεξ/σία από matrixxx
καθαρισμος συνδεσμου
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

οι τιμές πέφτουν συνεχώς. για τη δεδομένη στιγμή είναι μια χαρά και αν σε καλύπτει η κάρτα να την πάρεις. σε 1 μήνα μπορεί να τη δεις και 580ευρώ. το θέμα είναι πόσο βιάζεσαι και αν η συνεχής πτώση τιμών θα σε νοιάξει στη τσέπη για π.χ. 1μηνα υπομονή -50ευρώ 2μήνες υπομονή -100ευρώ.

αν θες κάτι τώρα το πληρώνεις όσο κάνει ΤΩΡΑ.

Επεξ/σία από greekfragma
Δημοσ.
Μόλις τώρα, greekfragma είπε

οι τιμές πέφτουν συνεχώς. για τη δεδομένη στιγμή είναι μια χαρά και αν σε καλύπτει η κάρτα να την πάρεις. σε 1 μήνα μπορεί να τη δεις και 580ευρώ. το θέμα είναι πόσο βιάζεσαι και αν η συνεχής πτώση τιμών θα σε νοιάξει στη τσέπη για π.χ. 1μηνα υπομονή -50ευρώ 2μήνες υπομονή 100ευρώ.

αν θες κάτι τώρα το πληρώνεις όσο κάνει ΤΩΡΑ.

οτι λεει και ο φιλος απο πανω ...εαν χρειαζεσαι καρτα επειγοντος ..τσιμπα την ..εαν δεν ειναι επιτακτικη αναγκη ...κατσε και περιμενε ..οι τιμες πεφτουν συνεχως ..οποτε δεν υπαρχει νοημα να αγορασεις τωρα ..ασε που σεπτεμβριο βγαινει η νεα σειρα 4000

Δημοσ.

Απλά να υπενθυμίσω ότι πριν 2 χρόνια που πάλι οι τιμές είχαν πτωτική πορεία, και αναμενόταν να βγει η σειρά 3000, η κοινή γνώμη που υπήρχε ήταν αναμονή για τις καινούργιες. Κάτι που αποδείχθηκε εκ το υστέρων ως λάθος καθώς η αγορά, ο κορωνοιός και το mining συνέβαλαν στον να μην είναι δυνατή και συμφέρουσα η αγορά των καινούργιων τότε καρτών. 

Εγώ με γνώμονα το παραπάνω αγοράσα το προηγούμενο διάστημα δύο κάρτες. την 6600x και την 3060ti. Σωστό-λάθος, θα δείξει. Βέβαια περίμενα δύο χρόνια για μια κάρτα σε νορμάλ τιμή για τα δεδομένα μου. 

• Like 1
Δημοσ.

επίσης μια παρατήρηση...

4-10 μέρες είναι ίσως και 15-20 μέρες έως 1 μήνα μέχρι να παραλάβεις στην Ελληνική πραγματικότητα του Μπανανιστάν.

σκέψου να παραγγείλεις σήμερα στα 650 και όταν τελικά παραλάβεις η κάρτα να κοστίζει 550ευρώ σε διπλανά καταστήματα ετοιμοπαράδοτη

Δημοσ.

Εχει μια λογική αυτό που λέτε αλλα με αυτά που ακούγονται για την σειρά 4 δεν ξέρω κατά πόσο θα αξίζει η αναμονη. 

Πολύς λόγος γίνεται για τρομερα ενεργοβορες κάρτες και ακόμα δεν ξέρουμε τι διαφορά θα έχουμε σε επιδόσεις. Αφήστε που μιλάμε για χαλαρά ένα 6μηνο αν σκεφτούμε ότι οι κάρτες θα βγούνε Σεπτέμβρη οκτομβρη (4060 + 4070) και μετά θα θέλουμε κάνα 2 μήνες ακόμα για custom υλοποιήσεις. 

Πολλά μπορούν να γίνουν σε αυτό το διάστημα 😁

Δημοσ.

Οσα χρονια υπαρχω διαβαζω το ιδιο πραγμα σαν απαντηση. Ρωταει καποιος να παρω; και Απανταει ο κοσμος, καλυτερα να περιμενεις την ΧΨ καρτα που θα βγει τον ταδε μηνα. Φτανει ο ταδε μηνας λεει ο αλλος να παρω τωρα; Και ερχετε η απαντηση παλι, αναμονη γιατι βγαινει η Ω καρτα τον Ω μηνα.. 
Για μενα εχει καταντήσει κουραστικο αυτο. 

Θες καρτα; Για σενα τα χρηματα ειναι οκ; Παρε την. Οσο ζητας γνωμη θα μενεις στην αναμονή γιατι παντα βγαινει κατι καινουριο..... 

• Like 6
  • Thanks 1
Δημοσ.
6 minutes ago, gorge18 said:

Οσα χρονια υπαρχω διαβαζω το ιδιο πραγμα σαν απαντηση. Ρωταει καποιος να παρω; και Απανταει ο κοσμος, καλυτερα να περιμενεις την ΧΨ καρτα που θα βγει τον ταδε μηνα. Φτανει ο ταδε μηνας λεει ο αλλος να παρω τωρα; Και ερχετε η απαντηση παλι, αναμονη γιατι βγαινει η Ω καρτα τον Ω μηνα.. 
Για μενα εχει καταντήσει κουραστικο αυτο. 

Θες καρτα; Για σενα τα χρηματα ειναι οκ; Παρε την. Οσο ζητας γνωμη θα μενεις στην αναμονή γιατι παντα βγαινει κατι καινουριο..... 

ίσα ίσα εδώ του λέμε τελείως άλλο 😅

Δημοσ.
5 ώρες πριν, peponas είπε

Επειδή εδώ και καιρο ψάχνω για καλή υλοποίηση της 3070 έπεσε το μάτι μου σε αυτήν σήμερα που μου φενετε αρκετά καλή τιμή σε σχέση με τον ανταγωνισμό. 

Ανταγωνισμός ένα 100αρι πάνω στην Ελλάδα και παραπάνω εξω

Τι λέτε? 

669€ έχει στη Γερμανία αν θες, https://www.mindfactory.de/product_info.php/8GB-MSI-GeForce-RTX-3070-GAMING-Z-TRIO-LHR-DDR6--Retail-_1423051.html

Και μπορείς να τη φέρεις Ελλάδα μέσω https://www.transport-to-greece.gr/en/forwarding-service.html για κανα 20αρικο

Αξίζει; Εσύ το αποφασίζεις, πάντως εγώ έχω πάρει πολλά εξαρτήματα υπολογιστών με αυτό τον τρόπο, και όσο πιο πολλά σώζεις στην αγορά τόσο πιο ασήμαντα είναι τα μεταφορικά.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, logo15 είπε

Η nvidia τις πουλάει 500€ έξω στο επίσημο σάιτ της

κράτα μου 2-3 να περάσω να τις πάρω

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, logo15 είπε

Η nvidia τις πουλάει 500€ έξω στο επίσημο σάιτ της

Μπορείς να μου δώσεις ένα link σε τι αναφέρεσαι? Γιατί εγώ δεν βρίσκω τίποτα κοντά σε αυτό που λες 

Δημοσ.

Ενταξει, ειπε μια κουβεντα παραπανω για τις εντυπωσεις, μην το ψαχνετε και 'σεις.

Σαν τιμες Αμερικης ενα 'πραμα, ανεφαρμοστες εδω, ετσι να 'χουμε να λεμε... :P

Δημοσ.
21 ώρες πριν, peponas είπε

Μπορείς να μου δώσεις ένα link σε τι αναφέρεσαι? Γιατί εγώ δεν βρίσκω τίποτα κοντά σε αυτό που λες 

Δεν μπορει γιατι ξεχνάει οτι στην Αμερικη η MSRP δεν περιλαμβανει ΦΠΑ.

Επισης μπορει να θυμάται εποχες που το 1$ ηταν 0,82€. Τώρα με 0,95 δεν υπαρχουν τέτοια.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...