Προς το περιεχόμενο

Ξαναπαίζοντας όλα τα Kingdom Hearts


Gingerbread

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Από τότε που αγόρασα την νεα μου κονσόλα μπόρεσα να παίξω τα kh1,5+2,5 to 2,8 το 3 (μαζί με το DLC) και το demo του melody of memory. Είναι πιθανότατα από τα αγαπημένα μου παιχνίδια αλλά παίζοντας τα σε πιο μεγάλη ηλικία μπορώ να μαι πιο αντικειμενικός. Μερικές σκέψεις μου

1. Tα final mix είναι πολύ καλύτερα από τα πρωτότυπα, δεν είναι απλά 1,2 πράγματα διαφορετικά αλλά προσωπικά φαίνεται ότι υπάρχει πολλή προσπάθεια.

2. Το 3D δεν ξέρω γιατί αλλά προσωπικά δεν παλεύεται. Τα γραφικά του φαίνονται κάπως αίσχος ενώ παιχνίδια που ήταν προγενέστερα αυτού δεν φαίνονται τόσο χάλια. Οι κόσμοι του (ειδικά η Παναγιά των Παρισίων) τραγικά άδειοι. Οι dreameaters.. ούτε καν.. Η ιστορία καλή

3. Το chain of memories ενώ δεν μαρέσει το σύστημα με τις κάρτες είναι μια ενδιαφέρουσα προσπάθεια. Και τεχνικά το θεωρώ πολύ μπροστά να βγει για gba (τότε) ένα παιχνίδι τέτοιας έκτασης. Το remake/remaster (whatever its called) πολύ καλό και συνεισφέρει σημαντικά στην ιστορία

4. Το kh2 παίζει να ναι και το καλύτερο της σειράς. Τότε δύσκολο να την καταλάβεις την υπόθεση γιατί πολλοί δεν είχαν παίξει το com. Καλύτερα καμερα, κατλύτερη μάχη, καλύτερα γραφικά απο το 1.

5. Το kh1 ήταν επίσης φοβερό. Πιο σκοτεινό από όλα τα άλλα θεωρώ το οποίο μαρέσει. O Sora ήταν μέρος των ιστοριών δεν ήταν θεατής όπως στο 3

6. BBS εντυπωσιακό πως ένα παιχνίδι του psp στέκεται σαν αυτόνομος τίτλός. Μας σύστησε σημαντικούς χαρακτήρες και νεό σύστημα μάχης.

7. Το fragmentary passage ωραία γραφικά και μάχη, δίνει ένα τσικ στην ιστορία αλλά επί της ουσίας σαν demo είναι.

8. Melody of memory.. ε δεν μπορώ να το θεωρήσω παιχνίδι σορυ κιολας. Δεν είναι κακό αλλά σαν ένα χαζό spin off που παίζεις μουσική είναι (πατάς κουμπάκια στο ρυθμο)

9. Kh3 φοβερά γραφικά. Μαρεσε η προσθήκη των -ja spells. Ο Sora παρά ήταν δυνατός αλλά είχε καταντήσει κουραστικό να έχεις έναν sora level 99 και στο επόμενο παιχνίδι να μάθαινες το fire. Ηθελες και ενα παιχνίδι να ναι τούμπανο. Η ιστορία στην αρχή έλεγες τι φάση τι σχέσουν έχουν όλα αυτά; Η kairi άχρηστη όπως πάντα. Όλες οι ιστορίες μπλέχτηκαν στο τέλος και όποιον πάρει ο χάρος. Ωραία levels μεγάλα και καλοσχηματισμένα αλλά κάποιες φορές απλά τεράστια (το frozen δεν ήταν καλό ένα ατέλειωτο λευκό). Ήθελα ένα hollow bastion (όχι το leon's house). Τι βίτσιο και αυτό να μην σαφήνουν να ξαναμπείς στο κάστρο. Η maleficent πρέπει να κουράστηκε, απλά έκανε επίδειξη το sequel χωρίς να ασχοληθεί με το 3. Ο Pete είναι ένας γκαφαντζής. Μια τόσο κακιά θα ήθελε κάποιον λιγότερο αστείο.

  • Like 2
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Το CoM πάντως είναι πολύ καλύτερο στο gba αντί για το ps2, το σύστημα μάχης του βολεύει καλύτερα στο gba.

Παίξε και το 358/2 days αν μπορείς, όχι απλά να δεις το story.

Το kh3 καλό αλλά και λίγο απογοητευτικό κατ' εμέ. Ωραίοι κόσμοι αν και κάποιοι θα έλεγα άδειοι και το story απλά ήθελαν να το ξεπετάξουν για να τελειώσουν με το dark seeker saga και να πάμε στο επόμενο.

Kh1 είναι η αρχή και kh2 η κορυφή και λόγο story και κυρίως gameplay με τα drive forms σε αντίθεση με τα forms του kh3.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...