takoulou Δημοσ. 27 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2022 1 λεπτό πριν, konstantin79 είπε Επειδή μου έτυχε κατι αναλογο με την παροχή της γιαγιάς που μετρήθηκαν 1000kw παραπάνω, απλά θα πάρεις ενα τηλ στον ΔΕΔΔΗΕ και θα πεις οτι εχει γίνει λάθος καταμέτρηση από τον υπάλληλο. Θα σου ζητήσουν να πεις τηλεφωνικά τις κιλοβατόρες σου και θα εκδοθεί νεος λογαριασμός που θα παραλάβεις εντός 10 ημερών. τον προηγούμενο τον αγνοείς. Δεν χρειάζεται να μπλέξεις με πλαγιους τρόπους, το εχουν προβλέψει οτι μπορεί να γίνει και καποιο λάθος Δεν γινεται...Δεν βγαινει νεος λογαριασμος ... Και να τους πεις την ενδειξη δεν βγαινει ... Θα γινει συμψηφισμος στην επομενη καταμετρηση που θα περασει ο Δεδδηε..
Vasilis3797 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2022 Μέλος Δημοσ. 27 Ιουνίου 2022 3 λεπτά πριν, random_dude είπε Μου συνέβη πριν μερικούς μήνες με το ρολόι στο εξοχικό. Πήρα τηλέφωνο στον ΔΕΔΗΕ και ζήτησα να γίνει πάλι μέτρηση. Άφησα τον λογαριασμό απλήρωτο και πλήρωσα κανονικά τον επόμενο. Σου συνέβη σε εκκαθαριστικό λογαριασμό θυμάσαι?Σου είπαν απο την ΔΕΔΔΗΕ να τον αφήσεις απλήρωτο και να γίνει σημψηφισμός στον επόμενο;
Ukforthemoment Δημοσ. 27 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2022 Μόλις τώρα, Vasilis3797 είπε Σου συνέβη σε εκκαθαριστικό λογαριασμό θυμάσαι?Σου είπαν απο την ΔΕΔΔΗΕ να τον αφήσεις απλήρωτο και να γίνει σημψηφισμός στον επόμενο; Εκκαθαριστικός θα ήταν αφου έγινε καταμέτρηση απο Δεδηε.
konstantin79 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2022 (επεξεργασμένο) 16 λεπτά πριν, takoulou είπε Δεν γινεται...Δεν βγαινει νεος λογαριασμος ... Και να τους πεις την ενδειξη δεν βγαινει ... Θα γινει συμψηφισμος στην επομενη καταμετρηση που θα περασει ο Δεδδηε.. βγαίνει νέος λογαριασμός άμεσα με συμψηφισμό όπως αναφέρεις Επεξ/σία 27 Ιουνίου 2022 από konstantin79
ekrepali Δημοσ. 27 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2022 17 λεπτά πριν, Vasilis3797 είπε Γ1 οικιακό τιμολόγιο διμηνιαίο έχω θα δώσω ένδειξη όπως πρότεινε ο φίλος παραπάνω. Όπως νομίζεις... υπάρχει κι άλλο ένα ενδεχόμενο... προσεχώς θα αλλάξουν τα πάντα στα τιμολόγια των παρόχων (θα ανακοινωθούν τιμές μέχρι τις 10/7). Ίσως το Γ1 της ΔΕΗ να γίνει ασύμφορο συγκριτικά με εναλλακτικούς. Σ'αυτή τη περίπτωση μόλις ξεπεράσεις τις 91730kw κάνεις αίτηση για αλλαγή παρόχου.
takoulou Δημοσ. 27 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2022 4 λεπτά πριν, konstantin79 είπε βγαίνει νέος λογαριασμός άμεσα με συμψηφισμό όπως αναφέρεις Δεν βγαινει...Κατι γνωριζω.. Θα πρεπει να περασει ο Δεδδηε για εκτακτη καταμετρηση...
konstantin79 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2022 1 λεπτό πριν, takoulou είπε Δεν βγαινει...Κατι γνωριζω.. Θα πρεπει να περασει ο Δεδδηε για εκτακτη καταμετρηση... και εγω, καθώς διαχειρίζομαι τις παροχές όλων. οπως βλεπεις και στη φωτο παραπάνω το εκαναν.Συγκεκριμένα ο πρωτος λογαριασμός εκδόθηκε 19/4 και βγήκε διορθωτικος 3/5. Αν πιθανώς έτυχε δεν το γνωρίζω. Επίσης δεν μετρησε κανεις γιατί α) η κοπελα ρωτησε τι γράφει ο μετρητής λεγοντας οτι θα βγει νεος λογαριασμός και δεν ήθελε καν φωτογραφία που προσφέρθηκα να στείλω, β) είπα αν χρειάζεται νεα καταμέτρηση που φυσικά δεν είχα κανενα θεμα να γίνει και ανέφεραν οτι δεν είναι απαραίτητο γιατι θα πιστοποιηθεί σε επόμενη φορά που θα γίνει καταμέτρηση και γ) τα ρολογια είναι σε κλειδωμενο κουτί (χωρίς τζάμι) οπότε δεν υπήρχε δυνατότητα πρόσβασης απο οποιονδήποτε Οπως και να εχει δεν χάνει κάτι να κάνει ενα τηλ
Επισκέπτης Δημοσ. 27 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2022 (επεξεργασμένο) 39 λεπτά πριν, Vasilis3797 είπε Σου συνέβη σε εκκαθαριστικό λογαριασμό θυμάσαι?Σου είπαν απο την ΔΕΔΔΗΕ να τον αφήσεις απλήρωτο και να γίνει σημψηφισμός στον επόμενο; Δεν θυμάμαι. Από την ΔΕΔΔΗΕ δεν μου είπαν τίποτα, μόνος μου αποφάσισα να μην τον πληρώσω γιατί το ποσό ήταν x10 του κανονικού που σημαίνει ότι αν πλήρωνα, μετά θα έπρεπε να βγουν καμιά δεκαριά πιστωτικοί για να συμψηφιστεί το ποσό. Στον ΔΕΔΔΗΕ σου λένε ότι θα ενημερώσουν για νέα μέτρηση αλλά χωρίς να δεσμεύονται πότε θα γίνει αυτό. Υπόψη, αν αποφασίσεις να επικοινωνήσεις τηλεφωνικώς με ΔΕΔΔΗΕ να οπλιστείς με υπομονή. Έκανα μισή ώρα να βγάλω γραμμή. Επεξ/σία 27 Ιουνίου 2022 από random_dude
Vasilis3797 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2022 Μέλος Δημοσ. 27 Ιουνίου 2022 2 λεπτά πριν, random_dude είπε Δεν θυμάμαι. Από την ΔΕΔΔΗΕ δεν μου είπαν τίποτα, μόνος μου αποφάσισα να μην τον πληρώσω γιατί το ποσό ήταν x10 του κανονικού που σημαίνει ότι αν πλήρωνα, μετά θα έπρεπε να βγουν καμιά δεκαριά πιστωτικοί για να συμψηφιστεί το ποσό. Στον ΔΕΔΔΗΕ σου λένε ότι θα ενημερώσουν για νέα μέτρηση αλλά χωρίς να δεσμεύονται πότε θα γίνει αυτό. Υπόψη, αν αποφασίσεις να επικοινωνήσεις τηλεφωνικώς με ΔΕΔΔΗΕ να οπλιστείς με υπομονή. Έκανα μισή ώρα να βγάλω γραμμή. Θα επικοινωνήσω αύριο τηλεφωνικώς με ΔΕΔΔΗΕ και θα ενημερώσω εδώ τι θα μου πουνε.
ekrepali Δημοσ. 27 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2022 (επεξεργασμένο) 6 λεπτά πριν, Vasilis3797 είπε Θα επικοινωνήσω αύριο τηλεφωνικώς με ΔΕΔΔΗΕ και θα ενημερώσω εδώ τι θα μου πουνε. Φίλε αγνόησε τις προτροπές όλων και κάνε ότι σου λεω. Χρεώθηκες 300kw με τιμές του περασμένου μήνα, πάει πέρασε. Κερδισμένος είσαι! Δίνεις και μια δική σου μέτρηση όταν έρθει η ώρα και ολοκληρώθηκε το δώρο. Αν επικοινωνήσεις με τον ΔΕΔΔΗΕ και το διορθώσεις, θα πληρώσεις αυτές τις 300kw τουλάχιστον 50% ακριβότερα. Κοίτα εδώ τι γίνεται στη χονδρική... αρχές του μήνα είχε 200 και τώρα έχει 360. Επεξ/σία 27 Ιουνίου 2022 από ekrepali
Vasilis3797 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2022 Μέλος Δημοσ. 27 Ιουνίου 2022 3 λεπτά πριν, ekrepali είπε Φίλε αγνόησε τις προτροπές όλων και κάνε ότι σου λεω. Χρεώθηκες 300kw με τιμές του περασμένου μήνα, πάει πέρασε. Κερδισμένος είσαι! Δίνεις και μια δική σου μέτρηση όταν έρθει η ώρα και ολοκληρώθηκε το δώρο. Αν επικοινωνήσεις με τον ΔΕΔΔΗΕ και το διορθώσεις, θα πληρώσεις τις αυτές τις 300kw τουλάχιστον 50% ακριβότερα. Κοίτα εδώ τι γίνεται στη χονδρική... αρχές του μήνα είχε 200 και τώρα έχει 360. Ναι έχει ανοδική τάση απότι βλέπω στο γράφημα δίνει τιμές σε megawatt (MWh)
ekrepali Δημοσ. 27 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2022 (επεξεργασμένο) 12 λεπτά πριν, Vasilis3797 είπε Ναι έχει ανοδική τάση απότι βλέπω στο γράφημα δίνει τιμές σε megawatt (MWh) Δηλαδή αρχές του μήνα 0.21Ε/Κwh, τώρα 0.36Ε/Κwh (χονδρική τιμή). Αυτό μεταφράζεται στη λιανική στο Γ1 της ΔΕΗ (ανταγωνιστική χρέωση+ρήτρα αναπροσαρμογής) ως: 0.30Ε/Κwh αρχές του μήνα και 0.45Ε/Κwh σήμερα. Σε συμφέρει αυτές οι 300kw να μείνουν χρεωμένες με τις τιμές του περασμένου μήνα. Επεξ/σία 27 Ιουνίου 2022 από ekrepali
thn Δημοσ. 27 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2022 Μια χαρά μου έβγαλαν και εμένα διορθωτικό λογαριασμό και πάνω από μια φορά μάλιστα σε σπίτι στην εξοχή. Καθε φορά όμως μου λένε ότι η επόμενη καταμέτρηση δεν μπορεί να δοθεί μόνο από εμένα και θα πρέπει να περάσουν και για καταμέτρηση για επιβεβαίωση. Ο διορθωτικός όντως ήρθε σε καμία 10αρια μέρες, και μου είπαν απλά να αγνοήσω τον λάθος.
Vasilis3797 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2022 Μέλος Δημοσ. 27 Ιουνίου 2022 2 λεπτά πριν, ekrepali είπε Δηλαδή αρχές του μήνα 0.21Ε/Κwh, τώρα 0.36Ε/Κwh (χονδρική τιμή). Αυτό μεταφράζεται στη λιανική στο Γ1 της ΔΕΗ (ανταγωνιστική χρέωση+ρήτρα αναπροσαρμογής) ως: 0.30Ε/Κwh αρχές του μήνα και 0.45Ε/Κwh σήμερα. Σε συμφέρει αυτές οι 300kw να μείνουν χρεωμένες με τις τιμές του περασμένου μήνα. Φίλε εν τέλει επειδή με πονήρεψες μάλλον θα κάνω τον κινέζο και θα τον πληρώσω ολόκληρο το λογαριασμό και ας πάει στα κομμάτια...άλλωστε δεν είναι και κάποιο τρελό ποσό λίγο τσιμπημένο απο το σύνηθες...η επόμενη καταμέτρηση είναι στις 10 Οκτωβρίου οπότε και να μην δηλώσω εγώ την μέτρηση στο ΔΕΔΔΗΕ θεωρώ θα έχουν καλυφθεί τα 300KW εώς τότε... 1
vodka131 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2022 Άλλη επιλογή σε αντίστοιχη περίπτωση αντί για τηλέφωνα είναι κ το site της δέδηε. Στα δεξια κάπου γράφει αίτημα. Βάζεις της φωτό από τις ενδείξεις κ ημερομηνία που της στέλνεις κ σου εκδίδουν διορθωτικό. Όπως κ τηλεφωνικά γίνεται, αλλά καλύτερα να τα έχουμε κ σε γραπτά σαν απόδειξη. Εμάς αντί για 950 kWh είχαν χρεώσει 6.000...εγκεφαλικο λέμε... Πάντως δε γνωρίζω αν ήταν ανθρώπινα λάθη... Ή προσπάθεια αρπάχτης ( αρπάχτης γιατί η χρέωση είχε κ αντίστοιχη ρήτρα προσαρμογής , συν τα κλιμάκια που ανεβεναν στη χρέωση που σε τίναζαν τα πέταλα .. + οι εταιρείες νοιάζονται για κέρδη..είτε ρεαλιστικά είτε πλασματικά έστω κ σε κάποιες μεμονωμένες στιγμές για φαίνονται κερδοφόρες...κ να προσελκύουν θύματα)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα