Joshua21 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2022 2 ώρες πριν, vodka131 είπε Άλλη επιλογή σε αντίστοιχη περίπτωση αντί για τηλέφωνα είναι κ το site της δέδηε. Στα δεξια κάπου γράφει αίτημα. Βάζεις της φωτό από τις ενδείξεις κ ημερομηνία που της στέλνεις κ σου εκδίδουν διορθωτικό. Όπως κ τηλεφωνικά γίνεται, αλλά καλύτερα να τα έχουμε κ σε γραπτά σαν απόδειξη. Εμάς αντί για 950 kWh είχαν χρεώσει 6.000...εγκεφαλικο λέμε... Πάντως δε γνωρίζω αν ήταν ανθρώπινα λάθη... Ή προσπάθεια αρπάχτης ( αρπάχτης γιατί η χρέωση είχε κ αντίστοιχη ρήτρα προσαρμογής , συν τα κλιμάκια που ανεβεναν στη χρέωση που σε τίναζαν τα πέταλα .. + οι εταιρείες νοιάζονται για κέρδη..είτε ρεαλιστικά είτε πλασματικά έστω κ σε κάποιες μεμονωμένες στιγμές για φαίνονται κερδοφόρες...κ να προσελκύουν θύματα) Δηλαδή πιστεύεις πως ο ΔΕΔΔΗΕ σε χρέωσε επίτηδες 5.000 KWh παραπάνω ώστε να αυξήσει πλασματικά τα κέρδη του και έτσι να προσεκλύσει κάποια... "θύματα"? 1
vodka131 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2022 Θύματα σε επίπεδο μετοχών κυρίως αναφέρομαι. Όλες οι εταιρείες δεν κάνουν αγώνα να φαίνονται ότι έχουν μεγάλα/μεγαλύτερα κέρδη? ( Κινητή τηλεφωνία μοιράζουν κάρτες αβερτα, κ έχουν αυξηση στους χρήστες!! ;άσχετα αν περισσότερα νούμερα είναι ανενεργά πια). Πριν λίγα χρόνια κάποιες ελληνικές εταιρείες πάλι δεν δείχνανε μεγάλο κύκλο με ψεύτικους χρήστες/ συνδρομητές ( folie, μια akazoo, interamerican, Hellas power). Κ άλλες πολλές. Δε θα μου κάνει εντύπωση κ αν οι εταιρείες οι σημερινές ενέργειας βαρεσουν κάποια στιγμή κανόνι. Ήταν το Μάρτη η χρέωση αυτή, τότε που σχεδόν όλος ο κόσμος έφαγε καλές σφαλιάρες, δε ξέρω σε πόσους ακόμη γίναν λάθη , χωρίς ουσιαστικά να έχουν γίνει μετρήσεις..κ χωρίς ούτε καν να βάζουν μέτρηση ανάλογη της περσινής. Μη ξεχνάμε ότι είμαστε παραγωγός χώρα ρεύματος με εξαγωγές σε όλους τους γείτονες. Ιταλία,Αλβανία,Σκόπια,Βουλγαρία Τουρκία. Τιμή ρεύματος θα έπρεπε να είναι το κόστος + κάποιο μικρό κέρδος για ΔΕΗ, για επανεπνδυση. Αντί αυτού εμφανίστηκαν ρήτρες προσαρμογής. Κ μη ξ χάναμε ότι προηγούμενη περίοδο όλες οι εταιρείες ενέργειας είχαν επιδοθεί σε έναν τρελό αγώνα προσέλκυσης πελατών ( δε ξέρω τότε κ ένα εξάμηνο πριν πόσες φορές τη βδομάδα σε παίρναν τηλ για προσφορά συνέχεια, εμένα πάντως πολλές, κ τώρα ούτε μια ). Οι εταιρειες κάθε τρίμηνο, χρόνο εμφανίζουν κύκλους κερδων. Τώρα αν έναν λογαριασμό μου 80 ευρώ τον κάνανε 180 ή 1800 αρχικά, κ αν σε όλους είχαν έρθει 2*,3*,4* πόσα...φαντάζομαι ότι κ τα κέρδη τους θα είναι αντίστοιχα πολλαπλάσια φέτος. Κ μια εταιρεία με άνοδο κερδών τόσο πολύ... Προσελκύει πελάτες.. μετόχους επενδυτές...( Όπως κάναν κ αυτές που βαρεσουν κανόνι) ή αλλιώς θύματα όπως είπα. Οπότε ναι το πιστεύω
Joshua21 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2022 @vodka131 Από φαντασία καλά πας, το μόνο σίγουρο. 1
vodka131 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2022 Ευτυχώς έχω, αν κ τα περισσότερα είναι γεγονότα δυστυχώς. Μακάρι να κάνω λάθος
Joshua21 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2022 17 λεπτά πριν, vodka131 είπε Ευτυχώς έχω, αν κ τα περισσότερα είναι γεγονότα δυστυχώς. Μακάρι να κάνω λάθος Το πρόβλημα σε αυτά που γράφεις δεν είναι τα γεγονότα, είναι τα αυθαίρετα συμπεράσματα που βγάζεις, πχ γεγονός είναι ότι οι εταιρείες κινητής τηλεφωνίας μοιράζουν αβέρτα κάρτες, αλλά αυτό δεν γίνεται για να έχουν περισσότερους συνδρομητές και να χαίρονται οι μέτοχοι με ανούσια μεγέθη όπως νομίζεις, αλλά γιατί ελπίζουν ότι ένα ποσοστό από αυτούς θα συνεχίσουν να χρησιμοποιούν το νούμερο ανανεώνοντας το υπόλοιπο. Κατά τα άλλα δεν καταλαβαίνω το "μακάρι να κάνω λάθος", κάνεις δεν κάνεις (που κάνεις αλλά λέμε) ποια ακριβώς η διαφορά για σένα? Εκτός και αν είσαι μέτοχος και αγόρασες μετοχές τον Μάρτιο επειδή εξαπατήθηκες με τον τρόπο που περιέγραψες...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα