Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γειά σε όλους. Θα με ενδιέφερε να σπουδάσω θεατρολογία με κατεύθυνση υποκριτικής στο ΑΠΘ αλλά αναρωτιέμαι αν γίνεται να πάω από υγείας και όχι θεωρητική , που χλωμό το κόβω αλλά δεν χάνω κάτι να ρωτήσω. Επίσης, θέλω να βεβαιωθώ πως βγαίνεις ηθοποιός από το συγκεκριμένο τμήμα. Τέλος, αν μπορείτε να μου πείτε τις άλλες σχολές στην Ελλάδα από τις οποίες να βγαίνεις ηθοποιός. 

Δημοσ.
19 ώρες πριν, Darach είπε

Γειά σε όλους. Θα με ενδιέφερε να σπουδάσω θεατρολογία με κατεύθυνση υποκριτικής στο ΑΠΘ αλλά αναρωτιέμαι αν γίνεται να πάω από υγείας και όχι θεωρητική , που χλωμό το κόβω αλλά δεν χάνω κάτι να ρωτήσω. Επίσης, θέλω να βεβαιωθώ πως βγαίνεις ηθοποιός από το συγκεκριμένο τμήμα. Τέλος, αν μπορείτε να μου πείτε τις άλλες σχολές στην Ελλάδα από τις οποίες να βγαίνεις ηθοποιός. 

Το τμήμα Θεάτρου ΑΠΘ, μέχρι πέρσι τουλάχιστον, υπήρχε στο μηχανογραφικό του πεδίου Επιστημών Υγείας και Ζωής (το φετινό μηχανογραφικό δεν έχει ανακοινωθεί ακόμα).

΄Οποιος θέλει να γίνει ηθοποιός θα πρέπει να φοιτήσει σε μια δραματική σχολή. Από τα πανεπιστημιακά τμήματα Θεάτρου βγαίνεις Θεατρολόγος. Ασχολείσαι δηλαδή με την μελέτη,την έρευνα και την κριτική του θεάτρου. Κάποιοι επιλέγουν να φοιτήσουν σε κάποιο από τα πανεπιστημιακά τμήματα και αφού πάρουν το πτυχίο τους να πάνε σε μια δραματική σχολή προκειμένου να έχουν μια σφαιρική γνώση του αντικειμένου. 

Εν συντομία, αν σ΄ενδιαφέρει να γίνεις ηθοποιός πήγαινε σε μια δραματική σχολή.

• Like 2
  • Thanks 1
Δημοσ.

Εγώ γιατί τόσο καιρό νόμιζα ότι από το απθ μπορείς να βγεις και ηθοποιός😅😅? Ευχαριστώ πολύ που απάντησες, μήπως έχεις να μου προτείνεις κάποια δραματική σχολή εκτός από του εθνικού? 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Darach είπε

Εγώ γιατί τόσο καιρό νόμιζα ότι από το απθ μπορείς να βγεις και ηθοποιός😅😅? Ευχαριστώ πολύ που απάντησες, μήπως έχεις να μου προτείνεις κάποια δραματική σχολή εκτός από του εθνικού? 

https://ts.uop.gr/images/files/fek-epaggelmatika-dikaiomata-1.pdf

Δυστυχώς δεν γνωρίζω να σου προτείνω κάποια συγκεκριμένη όμως νομίζω ότι εύκολα μπορείς να ψάξεις και να πάρεις τις πληροφορίες που θέλεις.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...