Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σας,

ήθελα να κάνω την εξής ερώτηση. Είμαι διδακτορική φοιτήτρια, μπορώ να παρακολουθήσω σχολή σε ΕΠΑΛ;

Ευχαριστώ!!

Δημοσ.
9 λεπτά πριν, Annastasia είπε

Καλησπέρα σας,

ήθελα να κάνω την εξής ερώτηση. Είμαι διδακτορική φοιτήτρια, μπορώ να παρακολουθήσω σχολή σε ΕΠΑΛ;

Ευχαριστώ!!

Τί να κάνει διδακτορική φοιτήτρια σε ΕΠΑΛ?

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, pi314 είπε

Θελει να βρει το μονο "σταυρωμα" φοίτησης που σιγουρα δεν εχει προβλεφθει σε καμια εγκυκλιο η νομο...?

Δημοσ.
Μόλις τώρα, pi314 είπε

μπορεί να θέλει να κάνει κάτι πιο χρήσιμο, μπορεί να της αρέσει κάποια τέχνη.., μπορεί να έχει κάνει λάθος επιλογή... πολλά μπορεί.. 
το θέμα είναι αν υπάρχει κάποια απάντηση ως προς αυτό που ρωτάω ... και όχι γιατί θέλω να πάω εκεί... 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 λεπτό πριν, OxiGiannisGiannakis είπε

Θελει να βρει το μονο "σταυρωμα" φοίτησης που σιγουρα δεν εχει προβλεφθει σε καμια εγκυκλιο η νομο...?

Σε "έχασα"...! Δεν ξέρω από διδακτορικά, αλλα μάστερ και δεύτερο προπτυχιακό δεν δικαιούσε παράλληλα με το διδακτορικό?

Επεξ/σία από pi314
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, OxiGiannisGiannakis είπε

μην το λες ξέρω και άλλα άτομα που πήγαν σε ΕΠΑΛ και έκαναν παράλληλα διδακτορικό... και επίσης στην αίτηση αναφέρει ότι: να μην φοιτά σε άλλη σχολή τριτοβάθμιας εκπαίδευσης.. ωστόσο όταν ρώτησα δεν ήταν 100% σίγουρο ότι δεν μπορώ.. επίσης είμαι αρκετά παλιά ... και οι εγγραφές μου στα εξάμηνα δεν γίνονται ηλεκτρονικά... Άρα δεν φαίνομαι πουθενά διδακτορική παρά μόνο στο ίδιο το πανεπιστήμιο λογικά...

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, pi314 είπε

Σε "έχασα"...! Δεν ξέρω από διδακτορικά, αλλα μάστερ και δεύτερο προπτυχιακό δεν δικαιούσε παράλληλα με το διδακτορικό?

Ναι δικαιουσαι. Αλλα ΕΠΑΛ και διδακτορικο τι να πω, δεν εχει κανει προβλεψη ο νομοθετης...

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, OxiGiannisGiannakis είπε

Ναι δικαιουσαι. Αλλα ΕΠΑΛ και διδακτορικο τι να πω, δεν εχει κανει προβλεψη ο νομοθετης...

όντως τώρα δεν υπάρχει κάτι τέτοιο; 
ας πρωτοτυπήσω!
παίζει να ξέρεις τον νόμο που λέει για μαστερ και δεύτερο πτυχίο;

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, Annastasia είπε

όντως τώρα δεν υπάρχει κάτι τέτοιο; 
ας πρωτοτυπήσω!
παίζει να ξέρεις τον νόμο που λέει για μαστερ και δεύτερο πτυχίο;

Κοίτα για αποφάσεις ΣΤΕ (Συμβούλιο της Επικρατείας) μήπως βρεις κάτι....

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, pi314 είπε

Κοίτα για αποφάσεις ΣΤΕ (Συμβούλιο της Επικρατείας) μήπως βρεις κάτι....

ευχαριστώ θα το κοιτάξω!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
17 ώρες πριν, Annastasia είπε

Καλησπέρα σας,

Ευχαριστώ!!

17 ώρες πριν, OxiGiannisGiannakis είπε

Και όμως υπάρχει!

΄Οποιος εκπονεί διδακτορικό, διατηρεί κανονικά την φοιτητική ιδιότητα (ως φοιτητής τρίτου κύκλου πανεπιστημιακών σπουδών) και γι΄αυτόν τον λόγο συνεχίζει να έχει τα προνόμια του πάσο, της δωρεάν σίτισης κτλ.

Στην υπουργική απόφαση 79942/ΓΔ4 /21-5-2019 "Εγγραφές, μετεγγραφές, φοίτηση και θέματα οργάνωσης της σχολικής ζωής στα σχολεία της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης" η οποία δημοσιεύθηκε στο ΦΕΚ 2005 τ.Β΄/31-5-2019 (https://www.minedu.gov.gr/publications/docs2019/ΦΕΚ_2005Β_31.05.2019.pdf), στο ΙΕ του άρθρου 9 του Κεφαλαίου Γ΄(σελίδα 22766) αναφέρεται:
"ΙΕ) Διπλή φοίτηση: Δεν επιτρέπεται η ταυτόχρονη φοίτηση σε Γενικό Λύκειο ή Επαγγελματικό Λύκειο ή σε σχολική μονάδα Ε.Α.Ε. και σε άλλο σχολείο της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης οποιουδήποτε Υπουργείου ή σε σχολή της Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης ή στο Μεταλυκειακό έτος-τάξη μαθητείας, ή σε Ινστιτούτο Επαγγελματικής Κατάρτισης (Ι.Ε.Κ.) ή αντίστοιχων εκπαιδευτικών ιδρυμάτων του εξωτερικού. Για τον λόγο αυτό απαιτείται η υποβολή Υπεύθυνης Δήλωσης του ν. 1599/1986 (Α' 75) ανά έτος φοίτησης."

΄Αρα ένας διδακτορικός φοιτητής δεν μπορεί να φοιτήσει σε ΕΠΑΛ αφού δεν μπορεί να υπογράψει υπεύθυνη δήλωση ότι δεν ειναι φοιτητής.

Επεξ/σία από Sibyl
  • Like 1
Δημοσ.
Στις 1/7/2022 στις 6:36 ΜΜ, pi314 είπε

Μπορεί η διατριβή να έχει θέμα τα μηχανάκια χαμηλού κυβισμού.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...