Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Υπαρχει ενα τροφοδοτικο xfx 750w ,3 ssd(120g-500g-1t) case nzxt 630 phantom,LG 27GL850-B Gaming Monitor 27" QHD 144Hz  κ ολα τα περιφεριακα.Οταν πεσουν κ αλλο οι τιμες των καρτων εχω σκοπο να παρω μια 3070ti.

H ερωτηση μου ειναι αν θα αλλαζατε κατι σ αυτα που εχω διαλεξει μετα απο ψαξιμο.Το μπατζετ μου μαζι με αγορα καρτα γραφικων (3070ti)  ειναι μεχρι 1200 ευρο.

AMD.png

Επεξ/σία από hitman 21 original
Δημοσ.

Πολλά λεφτά σε rgb και ομορφιά ενώ το κουτί σου έχει κουτσουρεμενο παραθύρου.

Οποτε εγώ θα άλλαζα μνήμες και ψύκτρα σε non rgb και με την διαφορά θα έπαιρνα κάποιον nvme για main(os).

Δεν αναφέρεις ποιο τροφοδοτικό έχεις ούτε την ηλικία του, πιθανόν να μη ρίσκαρα μια καινούργια 3070ti επάνω του εφόσον είναι γερασμένο

Σκέψου και το ενδεχόμενο b660/12400f, πρακτικά σε 2k gaming δεν έχουν διαφορές, όμως θα πάρει μια γενιά επεξεργαστών αναβάθμιση, αν έχει νόημα για σένα αυτό.

• Like 3
  • Thanks 1
Δημοσ.

Ψύκτρα πάρε μια Arctic Freezer 34 esports duo (~20 ευρω κάτω) και μνήμες τις G.Skill Ripjaws V 16GB DDR4 (2x8GB) 3200MHz (F4-3200C16D-16GVKB) (~20 ευρω κάτω)

οπότε κερδίζεις ~40 ευρώ για να πάρεις έναν nvme, ή κάτι άλλο (π.χ. ανεμιστηρα για το tower case)

• Like 3
  • Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
15 ώρες πριν, nickol-us είπε

Πολλά λεφτά σε rgb και ομορφιά ενώ το κουτί σου έχει κουτσουρεμενο παραθύρου.

Οποτε εγώ θα άλλαζα μνήμες και ψύκτρα σε non rgb και με την διαφορά θα έπαιρνα κάποιον nvme για main(os).

Δεν αναφέρεις ποιο τροφοδοτικό έχεις ούτε την ηλικία του, πιθανόν να μη ρίσκαρα μια καινούργια 3070ti επάνω του εφόσον είναι γερασμένο

Σκέψου και το ενδεχόμενο b660/12400f, πρακτικά σε 2k gaming δεν έχουν διαφορές, όμως θα πάρει μια γενιά επεξεργαστών αναβάθμιση, αν έχει νόημα για σένα αυτό.

Το τροφοδοτικο το αναφερω πιο πανω ειναι το XFX pro750w ειναι γυρω στα 8 χρονια αλλα δουλευει αψογα μεχρι στιγμης>Για πιο λογο θα ηταν ρισκο?

Επισης λατρευω τα RGB  κ ειχα κοψει το πλαινο με τροχο κ του εβαλα πλεξι γκλας οπως φαινεται κ στην φωτο.Τωρα οσο για το σετακι ιντελ το χα σκεφτει αλλα επειδη δεν ειμαι τυπος που κανω αναβαθμιση αμεσα παρα μονο μετα την 5ετια ετσι κατεληξα σto σετακι της  AMD.Ισως το ξανασκεφτω παντως.Επισης ξεχασα να αναφερω πως εχω σκοπο να παρω στο μελλον μια oled lg 4k στην οποια θα συνδεθει το πισι.

Screenshot_1.png

Επεξ/σία από hitman 21 original
  • Like 1
Δημοσ.
8 λεπτά πριν, hitman 21 original είπε

Το τροφοδοτικο το αναφερω πιο πανω ειναι το XFX pro750w ειναι γυρω στα 8 χρονια αλλα δουλευει αψογα μεχρι στιγμης>Για πιο λογο θα ηταν ρισκο?

Γιατί όπως κάθε τι ηλεκτρονικό έχει στοιχεία που φθείρονται με το χρόνο (πχ ηλεκτρολυτικοί πυκνωτές) τα οποία μπορεί να οδηγήσουν το τροφοδοτικό σε αποτυχία, κατά συνέπεια σε πιθανό βραχυκύκλωμα ή κάποια ψηλή τάση η οποία μπορεί κατά περίπτωση να γίνει αιτία καταστροφής επιμέρους hardware.

8 ετών τροφοδοτικό, μπροστά σε τέτοια επένδυση, καλό θα ήταν να αλλαχτεί.

Επίσης η αλλαγή κατηγορίας σε gold σε ένα τέτοιο σύστημα που έχει καταναλώσεις, θα φέρει τα λεφτά του από την εξοικονόμηση ενέργειας,

Εφόσον είσαι τύπος που του αρέσει το rgb τότε απλά αγνοείς οτι είπα.

Σου αρέσει, το πληρώνεις και κανείς δε μπορεί να σου πει τίποτα.

• Like 2
Δημοσ.
7 λεπτά πριν, nickol-us είπε

Γιατί όπως κάθε τι ηλεκτρονικό έχει στοιχεία που φθείρονται με το χρόνο (πχ ηλεκτρολυτικοί πυκνωτές) τα οποία μπορεί να οδηγήσουν το τροφοδοτικό σε αποτυχία, κατά συνέπεια σε πιθανό βραχυκύκλωμα ή κάποια ψηλή τάση η οποία μπορεί κατά περίπτωση να γίνει αιτία καταστροφής επιμέρους hardware.

8 ετών τροφοδοτικό, μπροστά σε τέτοια επένδυση, καλό θα ήταν να αλλαχτεί.

Επίσης η αλλαγή κατηγορίας σε gold σε ένα τέτοιο σύστημα που έχει καταναλώσεις, θα φέρει τα λεφτά του από την εξοικονόμηση ενέργειας,

Εφόσον είσαι τύπος που του αρέσει το rgb τότε απλά αγνοείς οτι είπα.

Σου αρέσει, το πληρώνεις και κανείς δε μπορεί να σου πει τίποτα.

Ευχαριστω για τον χρονο σου φιλε οποτε θα αλλαξω κ το τροφοδοτικο,να σαι καλα!!!

• Like 1
  • 2 εβδομάδες αργότερα...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...