CretanMan2 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2022 Γεια σας, εχω ενα samsung galaxy a52 s και ξαφνικα οταν το βαζω στην μπριζα λεει αργη φορτιση και οταν το δουλεύω ενω είναι στην μπριζα δειχνει οτι φορτιζει αλλα το ποσοστο της μπαταριας μικραινει. Φταιει ο φορτιστης;
Dantε Δημοσ. 5 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2022 Δοκιμασε αλλο φορτιστη και αλλη πριζα. Αν δεν αλλαξει κατι,αρκετα πιθανο το πας για εγγυηση.Μπορει να εχει ζημια στη πλακετα φορτισης.
dhmak Δημοσ. 5 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2022 (επεξεργασμένο) Κάνε και μία επανεκκίνηση στο κινητό. Έχω το a70 και ξαφνικά αργούσε να φορτίσει, λέω πάει τα έφτυσε η μπαταρία αλλά τελικά ήταν κάτι τόσο κουφό που δεν μου πήγε στο μυαλό, ευτυχώς μετα από λίγες ημέρες, πήρε μία αναβάθμιση και μου ζήτησε επανεκκίνηση. Επεξ/σία 5 Ιουλίου 2022 από dhmak
Bitbit Δημοσ. 5 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2022 1 ώρα πριν, Ukforthemoment είπε Και καλώδιο άλλαξε. ίδιο πρόβλημα κι εγώ. δοκίμασα άλλο φορτιστή, άλλη πρίζα και ετοιμαζόμουν να πετάξω τον φορτιστή. πως μου κόβει και αλλάζω καλώδιο και διορθώθηκε. 1
CretanMan2 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2022 Μέλος Δημοσ. 8 Ιουλίου 2022 Τελικα πηρα αλλο φορτιστη με καλωδιο και διορθωθηκε ευτηχως.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα