paylidis Δημοσ. 5 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2022 1 ώρα πριν, achilles_g_ είπε Ποιος παίρνει vag??? Πέρνα από Τοyota, Peugeot ktl Πάνω από τα μισά που πωλούνται είναι vag… καθυστερήσεις χοντρές έχει μόνο η τουοτα και η ford στην πράξη… να περάσω να δω τι..; Υπερτιμημένους Ματρακαδες; Άσε…να μου λειπει! 1
harris78 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2022 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, paylidis είπε Καλά παιδιά αυτό με τα 2 χρόνια που λέτε δεν ισχύει… είπαμε υπερβολή αλλά όχι έτσι. Τα περισσότερα μοντέλα της κοσμοκαρ έχουν παράδοση από 20 μερες έως 3 μήνες… Η seat και η cupra δεν κλείνει παραγγελίες πλέον για το 2022. Παραγγελίες από πέρυσι το καλοκαίρι δεν έχουν παραδοθεί ακόμα. Γενικά το VAG group έχει σταματήσει να δέχεται παραγγελίες. Εκτός αν αναφέρεσαι σε μοντέλα που έχουν εκτελωνιστεί και έχουν ξεμείνει από την αρχική εισαγωγή και τα παίρνεις όπως είναι... Α και προφανώς όσοι ξέρουν παίρνουν VAG!!!🙂 Επεξ/σία 5 Ιουλίου 2022 από harris78
NikosKallithea Δημοσ. 6 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2022 2 ώρες πριν, achilles_g_ είπε Ποιος παίρνει vag??? Πέρνα από Τοyota, Peugeot ktl Οσα δεν φτάνει η αλεπού τα κάνει κρεμαστάρια.
kaktos77 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2022 3 ώρες πριν, Ironside είπε Έχω παραγγείλει εδώ και μερικούς μήνες ένα Kona, το οποίο ήταν να έρθει τέλος Ιουνίου. Προκαταβολή έδωσα 500€. Τελικά και ύστερα από δική μου "ενόχληση" προς την αντιπροσωπεία, έμαθα ότι η παράδοση έχει αλλάξει και πήγε για τέλη Αυγούστου. Προφανώς δεν έχω προσδοκίες ότι θα παραδοθεί Ι.Χ. στην Ελλάδα μέσα στον Αύγουστο, ακόμα και τέλη, οπότε το βλέπω να καθυστερεί παραπάνω. Η ερώτηση είναι η εξής: Μπορώ να ακυρώσω την παραγγελία και να πάρω την προκαταβολή πίσω; Έχω υπογράψει ηλεκτρονικά (digital signature σε pdf) ένα χαρτί του αντιπροσώπου της Huyndai που αναφέρει τα επίσημα χαρακτηριστικά/έκδοση του Ι.Χ. και το τελικό ποσό. Το έκανα πριν ακριβώς μια εβδομάδα με τη Renault/Dacia. Είχα παραγγείλει 8 Απριλίου, μου είχαν πει ότι το αυτοκίνητο θα έρθει 17 Αυγούστου ή το αργότερο, αρχές Σεπτεμβρίου. Μετά από δικιά μας επαφή με την αντιπροσωπεία και δίχως να έχουν ενημερώσει μας είπαν ότι πάμε για Νοέμβριο και βλέπουμε. Μετά από αναζήτηση άλλου αυτοκινήτου και εφόσον βρήκαμε skoda kamiq διαθέσιμο, πήγαμε από εκεί και δεν έφεραν καμία αντίρρηση στην επιστροφή της εγγύησης, αντίθετα όπως είπαν, μόλις το πουν στην Renault θα χαρούν κιόλας, ναι αυτό απάντησαν… Έψαχναν εντωμεταξύ σε άλλες παραγγελίες μήπως βρουν καμία νωρίτερα με τα ίδια χαρακτηριστικά να με εξυπηρετήσουν, πράγμα που μου κακοφάνηκε εντελώς, καθώς αυτό με υποψίασε οτι μπορεί να έγινε και στη δικιά μου περίπτωση και επειδή δεν τους είχα ενοχλήσει, η δικιά μου ημερομηνία να πήγε σε κάποιον που παραπονέθηκε. Σε κάθε περίπτωση, την επόμενη μέρα επέστρεψε την εγγύηση στο λογαριασμό μου. Επειδή το έψαχνα, δεν φέρνουν συνήθως αντίρρηση να στην γυρίσουν. Στην ακραία περίπτωση που το αυτοκίνητο έχει κατασκευαστεί με πολλά πρόσθετα που είχες ζητήσει και έχει έρθει στην αντιπροσωπία τότε συνήθως σου λένε ότι πρέπει πρώτα να το πουλήσουν και να σου δώσουν πισω τα λεφτα. Αλλα αυτο το ενδεχόμενο δεν παίζει τωρα με την παρούσα κατάσταση. Πες τους και εσυ οτι ξέφυγαν απο το προβλεπόμενο χρονοδιάγραμμα και επίσης ότι νοικιάζεις αυτοκινητο και άρα έχεις μεγάλα έξοδα που σου γίνονται δυσβάσταχτα και τελος. 27 λεπτά πριν, harris78 είπε Η seat και η cupra δεν κλείνει παραγγελίες πλέον για το 2022. Παραγγελίες από πέρυσι το καλοκαίρι δεν έχουν παραδοθεί ακόμα. Γενικά το VAG group έχει σταματήσει να δέχεται παραγγελίες. Εκτός αν αναφέρεσαι σε μοντέλα που έχουν εκτελωνιστεί και έχουν ξεμείνει από την αρχική εισαγωγή και τα παίρνεις όπως είναι... Α και προφανώς όσοι ξέρουν παίρνουν VAG!!!🙂 Η skoda πάντως μια χαρά εξυπηρετεί παραγγελίες εντός τριμήνου, εγώ βρήκα kamiq σε 3 αντιπροσωπείες, από την μια με άμεση διαθεσιμότητα - δεν πήρα από αυτή λόγω υψηλότερου επιτοκίου, οι άλλες δυο παράδοση σε ένα μήνα. Παρήγγειλα από τη μια εξ’ αυτών. Επίσης, επειδή ρώτησα, ακόμα και δικιά μου παραγγελία να έκανε θα πήγαινε 3 μήνες που πάλι δεν είναι τραγικά για τα τωρινά δεδομένα. Αντίθετα, σε Toyota που ρώτησα για το yaris cross είπαν ότι αν παραγγείλω τώρα θα πάμε για παράδοση Δεκέμβριο του 2023 ή Ιανουάριο του 2024…τραγικά τα πραγματα… 1
gbras Δημοσ. 6 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2022 Και εγω εχω κλεισει ενα κονα και εγινε ακριβως το ιδιο , μου ειχαν πει παραδοση τον Αυγουστο και τωρα πηγε Φεβρουαριο του 23. Εγω ειχα ξεκαθαρισει απο την αρχη οτι υπαρχει περιπτωση να ακυρωσω την αγορα σε περιπτωση που δεν καταφερω να πουλησω αυτο που εχω και μου ειχαν πει κανενα προβλημα. Ποσο μαλλον αν καθυστερει και πολυ η παραδοση. 1
piiii Δημοσ. 6 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2022 (επεξεργασμένο) Πωπω... Θυμήθηκα εποχές 2005 που είχα πάρει το octavia μου και τότε η παραγγελία έπαιζε μεταξύ 3μηνου και 6μηνου max. Χαλάστηκα πολύ τότε, και πήρα ένα ετοιμοπαράδοτο που είχαν στην έκδοση που ήθελα μετά απο μερικές μέρες και γειά σας... Ακου εκεί 2 χρόνια... Εδώ δεν ξέρουμε αν θα ζούμε σε 1 μήνα... Επεξ/σία 6 Ιουλίου 2022 από piiii 3
Zan_gachette Δημοσ. 6 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2022 8 ώρες πριν, paylidis είπε Πάνω από τα μισά που πωλούνται είναι vag… καθυστερήσεις χοντρές έχει μόνο η τουοτα και η ford στην πράξη… να περάσω να δω τι..; Υπερτιμημένους Ματρακαδες; Άσε…να μου λειπει! Toyota Hyundai Peugeot και μετά vw είναι η σειρά στις πωλήσεις, τόσο το 2021 όσο και φέτος
The_Judas Δημοσ. 6 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2022 11 ώρες πριν, Ironside είπε Έχω παραγγείλει εδώ και μερικούς μήνες ένα Kona, το οποίο ήταν να έρθει τέλος Ιουνίου. Προκαταβολή έδωσα 500€. Τελικά και ύστερα από δική μου "ενόχληση" προς την αντιπροσωπεία, έμαθα ότι η παράδοση έχει αλλάξει και πήγε για τέλη Αυγούστου. Προφανώς δεν έχω προσδοκίες ότι θα παραδοθεί Ι.Χ. στην Ελλάδα μέσα στον Αύγουστο, ακόμα και τέλη, οπότε το βλέπω να καθυστερεί παραπάνω. Η ερώτηση είναι η εξής: Μπορώ να ακυρώσω την παραγγελία και να πάρω την προκαταβολή πίσω; Έχω υπογράψει ηλεκτρονικά (digital signature σε pdf) ένα χαρτί του αντιπροσώπου της Huyndai που αναφέρει τα επίσημα χαρακτηριστικά/έκδοση του Ι.Χ. και το τελικό ποσό. και μετά τι θα κάνεις; θα παραγγείλεις νέο αυτοκίνητο και θα περιμένεις ξανά 2-6 μήνες από την αρχή; Αν μετάνιωσες για την επιλογή σου μπορείς να ρωτήσεις την αντιπροσωπεία αρχικά, ίσως το δεχτούν. Αλλωστε υπάρχουν και άλλοι που μπήκαν σε λίστα αναμονής μετά από σένα και θα θέλουν να πάρουν το δικό σου.
sellsoap Δημοσ. 6 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2022 (επεξεργασμένο) Δουλευω στην αυτοκινητοβιομηχανια (σε εισαγωγικές μόνο) τα τελευταια 25 χρονια. Σε περιπτωση ακυρωσης, βάση Ευρωπαικου νόμου είναι υποχρεωμένοι να σου επιστρέψουν τη προκαταβολη. Δεν υπάρχει καμμία συζήτηση γι' αυτό.... Επεξ/σία 6 Ιουλίου 2022 από sellsoap 5 5
achilles_g_ Δημοσ. 6 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2022 (επεξεργασμένο) 12 ώρες πριν, NikosKallithea είπε Οσα δεν φτάνει η αλεπού τα κάνει κρεμαστάρια. Mη τρελαίνεσαι, vag έχω... Αυτοκίνητα του λαού είναι , δεν είναι super car για να τα κάνουμε κρεμαστάρια... Επεξ/σία 6 Ιουλίου 2022 από achilles_g_
makis269 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2022 9 ώρες πριν, harris78 είπε Η seat και η cupra δεν κλείνει παραγγελίες πλέον για το 2022. Παραγγελίες από πέρυσι το καλοκαίρι δεν έχουν παραδοθεί ακόμα. Γενικά το VAG group έχει σταματήσει να δέχεται παραγγελίες. Εκτός αν αναφέρεσαι σε μοντέλα που έχουν εκτελωνιστεί και έχουν ξεμείνει από την αρχική εισαγωγή και τα παίρνεις όπως είναι... Α και προφανώς όσοι ξέρουν παίρνουν VAG!!!🙂 υπάρχει ακόμα κάποιος που αγοράζει σεατ ? 3
Επισκέπτης Δημοσ. 6 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2022 10 ώρες πριν, Nabuko είπε Η ερώτηση η δικιά μου είναι η εξής: Μήπως έχεις αρχίσει να έχεις δεύτερες σκέψεις για την επιλογή σου και η καθυστέρηση των 2 μηνών ήταν η αφορμή που έψαχνες για να προχωρήσεις στην ακύρωση? Έχω δεύτερες σκέψεις λόγω της τιμής της βενζίνης, όχι λόγω μοντέλου. Και αυτό γιατί το παρήγγειλα πριν γίνουν γνωστές οι "συνέπειες" του πολέμου. Θα μου πεις, 1000αρι είναι, δεν θα καίει πολύ και λογικά θα έχει μεταπώληση. Σχετικά με το μοντέλο, και να το είχα μετανιώσει οι τιμές των ανταγωνιστικών μοντέλων και οι χρόνοι παράδοσης δεν αφήνουν περιθώρια. Μιλάμε για ένα B-SUV με "δυνατό" εξοπλισμό, που κόστισε λίγο πάνω από τις 20.000€. 8 ώρες πριν, gbras είπε Και εγω εχω κλεισει ενα κονα και εγινε ακριβως το ιδιο , μου ειχαν πει παραδοση τον Αυγουστο και τωρα πηγε Φεβρουαριο του 23. Εγω ειχα ξεκαθαρισει απο την αρχη οτι υπαρχει περιπτωση να ακυρωσω την αγορα σε περιπτωση που δεν καταφερω να πουλησω αυτο που εχω και μου ειχαν πει κανενα προβλημα. Ποσο μαλλον αν καθυστερει και πολυ η παραδοση. Πότε το παρήγγειλες και από που;
tutuyo Δημοσ. 6 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2022 Εαν δεν εχει καποια σοβαρη επιπτωση στην καθημερινοτητα σου και σου αρεσει το αυτοκινητο, μην ακυρωσεις. Ειδικα απο την στιγμη που δεν εχεις καταβαλει ολο το ποσο Τετοιες καθυστερησεις ειναι αρκετα συνηθισμενες στα αυτοκινητα, συνεβεναν και πριν την ολη κατασταση τωρα με κοβιντ-ελλειψη τσιπ. Το ΄15 που αγορασα εγω το δικο μου, εφαγα ενα μηνα καθυστερηση γιατι ετσι (ποτε δεν μου δοθηκε καποιος ουσιαστικος λογος)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα