Προς το περιεχόμενο

Αναβάλλεται το λανσάρισμα του HBO Max στην Ελλάδα


Hal9000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Μεγαλύτερη υπομονή θα πρέπει να κάνουν όσοι περιμένουν την έλευση του HBO Max στη χώρα μας, με την εταιρεία να επιβεβαιώνει ότι το λανσάρισμα δεν θα συμβεί τελικά φέτος. 

Ο λόγος είναι μια μεγάλη αναδιοργάνωση στην οποία προχωρά η μητρική εταιρεία Warner Bros Discovery, με την οποία η δημοφιλής video streaming υπηρεσία θα «ενωθεί» με μια άλλη υπηρεσία του ομίλου, το discovery+, σε ένα ενιαίο πακέτο. Έχοντας ήδη κάνει το ντεμπούτο του σε 61 περιοχές στην Αμερική και την Ευρώπη, το HBO Max είχε ανακοινώσει από τον περασμένο Οκτώβριο ότι θα επεκταθεί το β’ εξάμηνο του έτους σε άλλες έξι χώρες και συγκεκριμένα στην Ελλάδα, την Ισλανδία,  την Ισλανδία, την Τουρκία, την Λετονία και την Εσθονία, κάτι που πλέον δεν ισχύει. 

Σε δήλωση που δημοσιεύτηκε στην ιστοσελίδα TVBEurope, η εταιρεία δηλώνει ότι «η Warner Bros Discovery έχει δηλώσει δημόσια τη δέσμευσή της για μια μοναδική υπηρεσία streaming που θα συνδυάζει το HBO Max και το discovery+ και θα αξιοποιεί το απαράμιλλο περιεχόμενο του ομίλου κάτω από μια ενιαία προσφορά. Συνεχίζουμε να εργαζόμαστε πάνω στην ανάπτυξη μιας παγκόσμιας υπηρεσίας υψηλής ποιότητας τόσο σε περιοχές όπου έχουμε παρουσία στο video streaming, όσο και σε νέες αγορές».

Το Warner Bros Discovery έκανε το ντεμπούτο το νωρίτερα φέτος μετά τη συγχώνευση της Warner Bros και της Discovery ενώ στην Ελλάδα το discovery+ είχε ανακοινωθεί ότι θα κάνει την εμφάνισή του μέσω της Vodafone μαζί με άλλες 11 χώρες. Κατά την ανακοίνωση των τελευταίων οικονομικών αποτελεσμάτων, ο διευθύνων σύμβουλος και πρόεδρος της εταιρείας, David Zaslav δήλωσε: «Προς το παρόν δεν θα εμφανιστούμε σε νέες αγορές. Η προτεραιότητά μας για το επόμενο διάστημα είναι η συγχώνευση των υπηρεσιών μας και όχι η επιθετική αύξηση της συνδρομητικής μας βάσης». 

Την περασμένη εβδομάδα η Warner Bros Discovery ανακοίνωσε ακόμα ότι σχεδιάζει να μειώσει τη δημιουργία πρωτότυπων σειρών για το HBO Max στην Ευρώπη, με την παραγωγή σε ορισμένες περιοχές να τερματίζεται οριστικά.
 


Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • Απαντ. 48
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

"Αναβάλλεται το λανσάρισμα του HBO Max στην Ελλάδα"

Συγνώμη ΡΕ φίλε πότε ανέλαβα το HBO Max.

A αναβάλλεται έγραψες Συγνώμη έκανα λάθος.

  • Confused 2
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Βγάλτε ότι και όσα θέλετε... εγώ και πάλι 1 συνδρομή θα έχω. Θα ακυρώνω το netflix να πάω σε disney, θα ακυρώνω το disney να πάω στο hbo, θα ακυρώνω το youporn premium να πάω στον ant+

  • Like 4
  • Confused 2
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

19 minutes ago, enlightened said:

Ε λόγω Disney+ 

Εσύ αυτό κατάλαβες? Όλο αυτό γίνεται επειδή έχουν αλλάξει αφεντικά και πλέον και προτεραιότητες όπως βλέπεις. Ήλπιζα να μην αλλάξει τίποτα όσον αφορά την επέκταση σε άλλες χώρες αλλά δεν είναι και τόσο παράλογο αφού άλλαξαν χέρια.

7 minutes ago, agnostos13 said:

Ας το βάλουν τουλάχιστον Τουρκία και κάτι θα γίνει...

Η Τουρκία ήταν στην επόμενη επέκταση μαζί με την Ελλάδα, οπότε λογικά δεν θα μπει ούτε εκεί. 

  • Like 2
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Από τη στιγμή που έχουν κλείσει συμφωνίες με μεγάλες συνδρομητικές πλατφόρμες να υπάρχουν ως ένθετο είναι λογικό να συμβαίνει αυτό. Ενδιαφέρονται ποιο πολύ για τις μεγάλες αγορές όπως Αγγλία, Γερμανία, Ιταλία..!! Με απλά λόγια θέλουν συνεργασίες με πλατφόρμες που έχουν ηγετικό ρόλο στην αγορά της συνδρομητικής τηλεόρασης. Μάλλον έχουν καταλάβει ότι τόσες streaming υπηρεσίες είναι δύσκολο να επιβιώσουν ιδίως σε μικρές αγορές.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

  • Δημιουργία νέου...