Messi99 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2022 Καλησπέρα παιδιά, παρέλαβα και ενεργοποίησα την Alpha enter bonus σήμερα. Μου έδωσε 2000 πόντους αντί για 3000 που αναφέρει η Alpha. Έκανα μια διαδικτυακή αγορά με την κάρτα και δεν μου προστέθηκαν πόντοι. Επίσης μου ήρθε alert για την αγορά στο viber μόνο. Το viber θέλει internet.. Αν δεν έχω internet δεν θα λαμβάνω alerts; Γιατί δεν μου έρχεται sms;
lector Δημοσ. 6 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2022 Δεν προστιθενται ποντοι με οποιαδηποτε αγορα απο οπουδηποτε, ισχυει για συγκεκριμενα καταστηματα ή εταιρειες που εχουν συμβαση με την alpha. Αν και κατα τη γνωμη μου μαλλον τσαμπα ασχολεισαι γιατι η επιβραβευση ειναι ασημαντη. Τη λες και κοροιδια. Οσο για το alert, πλεον ετσι λειτουργει, δεν ξερω αν γινεται ακομα μεσω sms αλλα ακομα κι αν γινεται λογικα θα υπαρχει χρεωση οπως συνεβαινε παλιοτερα.
Messi99 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2022 Μέλος Δημοσ. 6 Ιουλίου 2022 8 λεπτά πριν, lector είπε Δεν προστιθενται ποντοι με οποιαδηποτε αγορα απο οπουδηποτε, ισχυει για συγκεκριμενα καταστηματα ή εταιρειες που εχουν συμβαση με την alpha. Αν και κατα τη γνωμη μου μαλλον τσαμπα ασχολεισαι γιατι η επιβραβευση ειναι ασημαντη. Τη λες και κοροιδια. Οσο για το alert, πλεον ετσι λειτουργει, δεν ξερω αν γινεται ακομα μεσω sms αλλα ακομα κι αν γινεται λογικα θα υπαρχει χρεωση οπως συνεβαινε παλιοτερα. Δεν ισχύει. Από παντού παίρνεις πόντους απλά στα καταστήματα που συνεργάζεται η Alpha παίρνεις περισσότερους και μόνο εκεί μπορείς να τους εξαργυρωσεις. Τουλάχιστον έτσι αναφέρουν. Σίγουρα δεν φαίνεται να συμφέρει αλλά λέμε τώρα. Χρέωση υπάρχει έτσι κι αλλιώς με την κάρτα και σου δίνουν τα alert δωρεάν. Ίσως όταν έχεις internet σου έρχεται στο viber και όταν δεν έχεις σου έρχεται sms. Δεν βγάζει νόημα να σου έρχονται μόνο όταν έχεις internet. Θα το δοκιμάσω αύριο.
lector Δημοσ. 6 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2022 5 λεπτά πριν, Messi99 είπε Δεν ισχύει. Από παντού παίρνεις πόντους απλά στα καταστήματα που συνεργάζεται η Alpha παίρνεις περισσότερους και μόνο εκεί μπορείς να τους εξαργυρωσεις. Τουλάχιστον έτσι αναφέρουν. Σίγουρα δεν φαίνεται να συμφέρει αλλά λέμε τώρα. Χρέωση υπάρχει έτσι κι αλλιώς με την κάρτα και σου δίνουν τα alert δωρεάν. Ίσως όταν έχεις internet σου έρχεται στο viber και όταν δεν έχεις σου έρχεται sms. Δεν βγάζει νόημα να σου έρχονται μόνο όταν έχεις internet. Θα το δοκιμάσω αύριο. Κι ομως με βαση το ιστορικο αγορων που βλεπω εγω φαινεται οτι γινονται αγορες χωρις να προστιθεται κανενας ποντος. Ακομα χειροτερα να φανταστεις, σημερα κιολας πληρωσα λογαριασμους vodafone που μεχρι προτινος εδιναν αρκετους ποντους και δε μπηκε ουτε ενας, μηδεν, γιοκ. Η χρεωση που λες ειναι 12€ ετησιως. SMS δε μου εχει ερθει εδω και χρονια, αλλα ισως να παιζει αυτο που λες για τα data, μιας που εχω μονιμως ενεργοποιημενα data στο κινητο.
oasisAthens Δημοσ. 7 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2022 Εκτός από τους μεγάλους συνεργάτες του προγράμματος όπου και πάλι πρέπει να περάσεις την κάρτα από μηχανάκι της alpha οι υπόλοιπες συναλλαγές αποδίδουν τους πόντους όταν αντιλογιστει η συναλλαγή. Μετά από 1 2 3 μερες δλδ
purif Δημοσ. 7 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2022 Απενεργοποιήστε τις ειδοποιήσεις της Αlpha Bank στο Viber και θας σας έρχονται με SMS. Έτσι το έχω κάνει κι εγώ και λαμβάνω μόνο SMS. Μάθανε όλοι με την καραμέλα το Viber που είναι δωρεάν και πρέπει να έχουμε παντού internet...
Messi99 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2022 Μέλος Δημοσ. 7 Ιουλίου 2022 1 ώρα πριν, purif είπε Απενεργοποιήστε τις ειδοποιήσεις της Αlpha Bank στο Viber και θας σας έρχονται με SMS. Έτσι το έχω κάνει κι εγώ και λαμβάνω μόνο SMS. Μάθανε όλοι με την καραμέλα το Viber που είναι δωρεάν και πρέπει να έχουμε παντού internet... Πως το κάνω αυτό;
SabotazNic Δημοσ. 7 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2022 16 λεπτά πριν, Messi99 είπε Πως το κάνω αυτό; Ebanking, κάπου στις ειδοποιήσεις
lefkrc Δημοσ. 7 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2022 Στο Viber το κάνεις, μπλοκάρεις την Alpha (οποιαδήποτε τράπεζα βασικά) και εφόσον δεν περνάει, έρχεται αυτόματα SMS.
Joshua21 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2022 20 ώρες πριν, Messi99 είπε Καλησπέρα παιδιά, παρέλαβα και ενεργοποίησα την Alpha enter bonus σήμερα. Μου έδωσε 2000 πόντους αντί για 3000 που αναφέρει η Alpha. Έκανα μια διαδικτυακή αγορά με την κάρτα και δεν μου προστέθηκαν πόντοι. Επίσης μου ήρθε alert για την αγορά στο viber μόνο. Το viber θέλει internet.. Αν δεν έχω internet δεν θα λαμβάνω alerts; Γιατί δεν μου έρχεται sms; Για τα δύο πρώτα που ρωτάς (2k αντί για 3k πόντους και μη απόδοση πόντων από μια συγκεκριμένη αγορά) την τράπεζα να ρωτήσεις, τι να σου πούμε εμείς? Όσον αφορά τα alerts μάλλον δεν έκατσες να διαβάσεις τι προβλέπεται. H ειδοποίηση έρχεται με push notification αν έχεις ενεργοποιημένη την ανάλογη υπηρεσία, αν όχι σου έρχεται με viber, και αν δεν λάβεις μήνυμα στο viber ή αν δεν είσαι εγεγραμμένος στο viber τότε θα παραλάβεις sms. Υπηρεσία Alpha alerts | ALPHA BANK
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα