Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα σε όλους!

Έχω ένα Nissan Micra 1.0 του 2019.. Το τελευταίο διάστημα και ενώ είμαι σε πορεία, το καντράν σβήνει τελείως και οι δείκτες στροφόμετρου ταχύμετρου πέφτουν στο μηδέν...Αυτό για 1-2 δευτερόλεπτα και μετά επανέρχονται όλα κανονικά, χωρίς να επηρεάζεται η κίνηση του αυτοκινήτου όλο αυτό το διάστημα..

Χτες το πήγα για δεύτερη φορά στο σερβις της αντιπροσωπείας..Το τσέκαραν πάλι, έβγαλαν και ξαναέβαλαν όλες τις καλωδιώσεις, χωρίς να βρουν κάτι..Και μου είπαν ότι σε περίπτωση που το ξανακάνει, η Nissan προτείνει αντικατάσταση ολόκληρου καντράν..Τιμή : 750 ευρώ (!!!)

Σήμερα το πρωί λοιπόν έκανε ακριβώς το ίδιο 4-5 φορές..Και επειδή προφανώς δεν είμαι για αντικατάσταση καντράν σε αμάξι 3 χρόνων και 3 μηνών..καμιά ιδέα τι μπορεί να συμβαίνει ??

Ευχαριστώ πολύ!

Δημοσ.

Προφανώς είναι θέμα καλωδίωσης. Αλλά τα σημερινά μαστόρια το μόνο που ξέρουν είναι να αλλάζουν ολόκληρα κομμάτια του αυτοκινήτου

Δημοσ.
4 ώρες πριν, Ulfang13 είπε

Καλημέρα σε όλους!

Έχω ένα Nissan Micra 1.0 του 2019.. Το τελευταίο διάστημα και ενώ είμαι σε πορεία, το καντράν σβήνει τελείως και οι δείκτες στροφόμετρου ταχύμετρου πέφτουν στο μηδέν...Αυτό για 1-2 δευτερόλεπτα και μετά επανέρχονται όλα κανονικά, χωρίς να επηρεάζεται η κίνηση του αυτοκινήτου όλο αυτό το διάστημα..

Χτες το πήγα για δεύτερη φορά στο σερβις της αντιπροσωπείας..Το τσέκαραν πάλι, έβγαλαν και ξαναέβαλαν όλες τις καλωδιώσεις, χωρίς να βρουν κάτι..Και μου είπαν ότι σε περίπτωση που το ξανακάνει, η Nissan προτείνει αντικατάσταση ολόκληρου καντράν..Τιμή : 750 ευρώ (!!!)

Σήμερα το πρωί λοιπόν έκανε ακριβώς το ίδιο 4-5 φορές..Και επειδή προφανώς δεν είμαι για αντικατάσταση καντράν σε αμάξι 3 χρόνων και 3 μηνών..καμιά ιδέα τι μπορεί να συμβαίνει ??

Ευχαριστώ πολύ!

Στην εγγύηση δεν μπορούν να στο περάσουν; 

Δημοσ.

προφανως χρησιμοποιεις εγγυηση. Αλλιως μιλας με δικηγορο και πας αγκαλιτσα μεχρι εκει να τους κανει καλα...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 λεπτά πριν, Beefeater είπε

προφανως χρησιμοποιεις εγγυηση. Αλλιως μιλας με δικηγορο και πας αγκαλιτσα μεχρι εκει να τους κανει καλα...

Αν εχει ληξει ομως η εγγυηση ?Εναι του 2019 αλλα μηνας ?

Επεξ/σία από Γιάννης Platano
Δημοσ.

Πηγές στη nissan άλλη μια φορά και το πρόβλημα δεν λύθηκε, μήπως ήταν εντός εγγύησης τότε; αν ναι και έχεις κάποιο αποδεικτικό τοτε ίσως μπορέσεις να το επισκευασεις δωρεάν 

Δημοσ.
12 ώρες πριν, Ulfang13 είπε

Καλημέρα σε όλους!

Ευχαριστώ πολύ!

Μιλα με αντιπροσωπειες που φημιζονται για την εξυπηρετηση τους μηπως σου μαρτυρησουν κατι..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...