thephotoshoped Δημοσ. 8 Ιουλίου 2022 Μέλος Δημοσ. 8 Ιουλίου 2022 16 λεπτά πριν, Stergios74 είπε Ρώτα και τον από κάτω. Τον έχω ρωτήσει μου λέει δεν έχω κάτι...
ekrepali Δημοσ. 8 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2022 (επεξεργασμένο) Στον λέβητα αερίου είσαι σίγουρος ότι η βάνα που κλείνεις ειναι νερού και όχι βάνα αερίου; Επίσης αν είσαι σίγουρος ότι είναι βάνα νερού... είναι για το ζεστό η για το κρύο; Γιατί αν δεν έχεις βάνα νερού για την εισαγωγή στο κρύο και ο λεβητας έχει προβλημα... αν έχεις αυτοματο πληρωσης τραβάει συνέχεια νερό για να κρατήσει τη πίεση. Επεξ/σία 8 Ιουλίου 2022 από ekrepali
Stergios74 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2022 Πάντως η διαρροή είναι πολύ μεγάλη. 0,005 την ώρα είναι 5 λίτρα. Δεν μπορεί να μην φαίνεται. Κάπου φεύγει αυτό το νερό. (αν δεν κάνω λάθος 1 κυβικό =1000 λίτρα)
OxiGiannisGiannakis Δημοσ. 8 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2022 Παιζει να εχει τραβηξει κανενας πονηρος παροχη και να σε κλεβει?
Joshua21 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2022 2 λεπτά πριν, Stergios74 είπε Πάντως η διαρροή είναι πολύ μεγάλη. 0,005 την ώρα είναι 5 λίτρα. Δεν μπορεί να μην φαίνεται. Κάπου φεύγει αυτό το νερό. (αν δεν κάνω λάθος 1 κυβικό =1000 λίτρα) Μια χαρά μπορεί να μην φαίνεται, έχει γίνει άπειρες φορές.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα