Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πέρσι τον Σεπτέμβριο ήρθε καινούργιος ένοικος στην πολυκατοικία όπου δήλωσε καταλάθος το δικό μας ρολόι ρεύματος στο όνομα του. Εμείς ενώ ήμασταν στην ΔΕΗ ξαφνικά βρέθηκε το ρολόι μας στην NRG και σε άλλον άνθρωπο (ο οποίος το πλήρωνε κανονικά).

Ο καινούργιος ένοικος βλέποντας το λάθος του έκανε διακοπή από την NRG προκειμένου να μείνει ελεύθερο το ρολόι και να το δηλώσουμε ξανά στο όνομα και στον πάροχο που επιθυμούμε.

Σήμερα ολοκληρώθηκε η διακοπή από την NRG και ήρθαν και μας έκοψαν το ρεύμα! Το ρολόι είναι στον "αέρα", δηλαδή σε κανέναν πάροχο. Το εξωφρενικό είναι ότι μας λένε πως για να πάρουμε ρεύμα από κάποιον πάροχο έχει διαδικαστικά που κρατάνε 4-7 μέρες!!!

Επειδή προσπαθώ να το χωνέψω, όντως το 2022 θα μείνω μια εβδομάδα χωρίς ρεύμα; Είναι δυνατόν να μην αναλαμβάνει κάνεις την ευθύνη στην μ€/&/@ία που μου δημιούργησαν και με κάποιον τρόπο να έρθουν να μου συνδέσουν το ρεύμα σήμερα;!;!;!
Επεξ/σία από somt
  • Like 1
  • Απαντ. 100
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Αν μπορεί κάποιος mod παρακαλώ να φτιάξει τα γράμματα γιατί δεν φαίνονται σε μαύρο background

Δημοσ.

Ρε 'σεις. Ο 1ος ενοικιαστής σύνδεσε το ρολόι του OP στο όνομά του. Το σπίτι του 1ου ενοικιαστή πώς είχε ρεύμα; Αφού ο ενοικιαστής έδωσε τον αριθμό παροχής του OP, ο αριθμός του ενοικιαστή θα έπρεπε να παραμείνει κομμένος...

• Like 2
Δημοσ.
Spoiler

18 λεπτά πριν, somt είπε

Αν μπορεί κάποιος mod παρακαλώ να φτιάξει τα γράμματα γιατί δεν φαίνονται σε μαύρο background

όταν κάνεις επικόλληση σου βγάζει επιλογή αφαίρεση μορφοποίησης

ή αν είσαι σε PC , shift-ctrl-V για επικόλληση χωρίς μορφοποίηση

Στο θέμα μας , θα κινούμουν νομικά εξαρχής για γερή αποζημίωση απο πάροχο που δεν έλεγξε σωστά τα στοιχεία

όταν ο άλλος πήρε στο όνομά του την παροχή , έδωσε και το ενοικιαστήριο που φυσικά το ακίνητο δεν είχε τον αριθμό παροχής

Ή ξεκίνα όταν βρεις χρόνο μέσω ΣτΚ

και φυσικά πρέπει να λύσεις το άλλο πρώτα για το τι έγινε ακριβώς :

1 λεπτό πριν, ekechagi είπε

Ρε 'σεις. Ο 1ος ενοικιαστής σύνδεσε το ρολόι του OP στο όνομά του. Το σπίτι του 1ου ενοικιαστή πώς είχε ρεύμα; Αφού ο ενοικιαστής έδωσε τον αριθμό παροχής του OP, ο αριθμός του ενοικιαστή θα έπρεπε να παραμείνει κομμένος...

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, ekechagi είπε

Είχε ρεύμα από το δικό του ρολόι που δεν ήταν κομμένο αλλά το οποίο του το κόψανε μετά από λίγο καιρό (γιατί αντί να πληρώνει το δικό του, πλήρωνε το δικό μου)

• Confused 1
Δημοσ.

Δεν μπορώ να καταλάβω πως γίνονται τέτοια μπερδέματα. Οι λογαριασμοί ρεύματος έχουν αριθμούς παροχής, όνομα και επώνυμο, ΑΦΜ. Πως γίνεται να υπάρξει τέτοιο μπέρδεμα;

Θυμαμαι άλλο ένα παλαιό θέμα εδώ με παρόμοιο μπέρδεμα με μετρητές φυσικού αερίου.

Στο ρολόι παρεμβαίνει μόνο ο ΔΕΔΔΗΕ και κανένας άλλος. 

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το Σεπτέμβριο ο 1ος ενοικιαστής πήρε την παροχή σου στο όνομά του.

Άφησε απλήρωτη την παροχή του και την κόψανε.

Προφανώς έκανε κάποιες διαδικασίες και ξαναπήρε ρεύμα, ταυτόχρονα λογικά σε ενημέρωσε ότι η παροχή σου βρίσκεται στο όνομά του. Από τότε μέχρι σήμερα δεν έκανες κάτι...

Και εσύ όταν είπε ο νέος ένοικος είπε ότι θα κάνει αίτημα ΔΙΑΚΟΠΗΣ, τι κατάλαβες ότι θα γίνει; 😄

Επεξ/σία από ekechagi
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Basilhs23___ είπε

Δεν μπορώ να καταλάβω πως γίνονται τέτοια μπερδέματα. Οι λογαριασμοί ρεύματος έχουν αριθμούς παροχής, όνομα και επώνυμο, ΑΦΜ. Πως γίνεται να υπάρξει τέτοιο μπέρδεμα;

Θυμαμαι άλλο ένα παλαιό θέμα εδώ με παρόμοιο μπέρδεμα με μετρητές φυσικού αερίου.

Στο ρολόι παρεμβαίνει μόνο ο ΔΕΔΔΗΕ και κανένας άλλος. 

ο ΔΕΔΔΗΕ ακολουθεί την εντολή απο την εταιρία , αν η εταιρία δεν έλεγξε τα στοιχεία δεν ξέρω ο ΔΕΔΔΗΕ τι ακριβώς μπορεί να δει

Δημοσ.
12 λεπτά πριν, ekechagi είπε

Αυτό. Αν μου αλλάξει εμένα καταλάθος ο γείτονας το ρολόι από ΔΕΗ σε Ήρων (είμαι ερωτευμένος με αυτή τη χώρα btw), το δικό του ρολόι παραμένει χωρίς παροχή. Πώς είχε ρεύμα αυτός και πλήρωνε και ξένο ρολόι;

somt ξηγήσου

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, ekechagi είπε

Προφανώς έκανε κάποιες διαδικασίες και ξαναπήρε ρεύμα, ταυτόχρονα λογικά σε ενημέρωσε ότι η παροχή σου βρίσκεται στο όνομά του. Από τότε μέχρι σήμερα δεν έκανες κάτι...

Και εσύ όταν είπε ο νέος ένοικος είπε ότι θα κάνει αίτημα ΔΙΑΚΟΠΗΣ, τι κατάλαβες ότι θα γίνει; 😄

Θεωρείς δηλαδή ότι είμαι υπεύθυνος επειδή δεν γνωρίζω πως γίνεται η διαδικασία σε τέτοια μπερδέματα; Η ότι πρέπει να καταλάβω τι ακριβώς θα γίνει επειδή εσύ τυχαίνει να γνωρίζεις;

Για να σου φύγει η κάψα πάντως έχω μιλήσει εδώ και πολύ καιρό με NRG, ΔΕΗ και ΔΕΔΔΗΕ όπου μου λέγαν περίμενε να φύγει από την NRG το ρολόι και πήγαινε στον πάροχο που θες.

3 λεπτά πριν, Lucifer είπε

Αυτό. Αν μου αλλάξει εμένα καταλάθος ο γείτονας το ρολόι από ΔΕΗ σε Ήρων (είμαι ερωτευμένος με αυτή τη χώρα btw), το δικό του ρολόι παραμένει χωρίς παροχή. Πώς είχε ρεύμα αυτός και πλήρωνε και ξένο ρολόι;

somt ξηγήσου

Το εξήγησα παραπάνω σε παράθεση.

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Lucifer είπε

somt ξηγήσου

Το έχει απαντήσει ήδη, το ρεύμα στο δικό του ρολόι δεν ήταν κομμένο, στην πορεία κόπηκε λόγω χρέους, έτσι κατάλαβε ότι έγινε μαλακία και ζήτησε να γίνει διακοπή στο λάθος και να πάρει στο όνομα του το σωστό.

Δημοσ.
9 λεπτά πριν, korakios είπε

ο ΔΕΔΔΗΕ ακολουθεί την εντολή απο την εταιρία , αν η εταιρία δεν έλεγξε τα στοιχεία δεν ξέρω ο ΔΕΔΔΗΕ τι ακριβώς μπορεί να δει

Ωραία. Πως γίνεται να δώσει εντολή ο ΔΕΔΔΗΕ όταν ο πελάτης Α με αριθμό παροχής Α επιλέγει σύνδεση η διακοπή στον μετρητή Α ο οποίος φυσικά λέει και τον αριθμό παροχής Α, αλλά αυτοί επεμβαινουν στον μετρητή Β με αριθμό παροχής Β που ανήκει στον πελάτη Β. 

Αυτό με τον πελάτη Α που πληρωνε τον λογαριασμό Β δεν το κατάλαβα, ο λογαριασμός γράφει ονοματεπώνυμο επάνω.... 

Δημοσ.

Α κατάλαβα, για κάποιο λόγο νόμισα ότι ήρθε νέος ένοικος και δεν είχε εξ' αρχής ρεύμα.

Εντάξει, αντάλλαξες τσάμπα ρεύμα από το Σεπτέμβριο για 5 μέρες χωρίς, χαλαρά το έκανα. Ίσως έτσι ξεκουνιόμουν να κάνω επιτέλους και απόψυξη

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...