Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πόσοι από εσάς παιδιά κάνετε δώρα τεχνολογίας η κοσμήματα στο ετερο ήμισυ σας;; και τι κατηγορίες προτιμάτε;;

Επεξ/σία από Ducatista
Δημοσ.
6 minutes ago, Ducatista said:

Πόσοι από εσάς παιδιά κάνετε δώρα τεχνολογίας η κοσμήματα στο εταίρο ήμισυ σας;; και τι κατηγορίες προτιμάτε;;

δωρα τεχνολογιας .

Δημοσ.

Αν γνωρίζει τι είναι τι σαν τεχνολογια για δώρο εχει καλώς,  αλλιώς πας στα καθιερωμένα: Κοσμημα,φόρεμα,άρωμα, τσάντα. Ιδίως με το τελευταίο κανεις θραύση. 

• Like 1
Δημοσ.
8 λεπτά πριν, poulinos είπε

δωρα τεχνολογιας .

Κινητό?

4 λεπτά πριν, Nabuko είπε

Κάτι που συνδυάζει και τα 2. Κόσμημα με ενσωματωμένο gps tracker 😄

Χαχαχ!

Δημοσ.

Κινητό δεν της έχω αγοράσει ακόμη αλλά ρούχα και κοσμήματα φυσικά. Επισης αρώματα και παπούτσια (περιλαμβάνονται στα ρούχα υποθέτω).

Δημοσ.
7 minutes ago, Ducatista said:

Κινητό?

κινητο.bluetooth ακουστικα. smartwatch.γενικα διαφορα δωρα αλλα οχι κοσμηματα .συνηθως προσπαθω να μαθω με πλαγιο τροπο τι θελει μια κοπελα.εχει τυχει ακομα και πραγματα για υπολογιστη να εχω παρει δωρο ή ακομα και κατι διαφορετικο.πχ μια δοκιμαστικη καταδυση,ενα ζευγαρι  παπουτσια κτλ. κοσμηματα τα αντιπαθω σαν δωρα τα θεωρω αχρηστα .γενικως και προσωπικα θελω να παρω δωρο κατι που θα ειναι  useful στο αλλο ατομο και οχι κατι που  πρεπει να μεινει ή δεν ξερω τι. ή δωρα που θεωρουν  καποιοι must ή θεωρουν δεδομενα επειδη πρεπει και bullshit

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, poulinos είπε

κινητο.bluetooth ακουστικα. smartwatch.γενικα διαφορα δωρα αλλα οχι κοσμηματα .συνηθως προσπαθω να μαθω με πλαγιο τροπο τι θελει μια κοπελα.εχει τυχει ακομα και πραγματα για υπολογιστη να εχω παρει δωρο ή ακομα και κατι διαφορετικο.πχ μια δοκιμαστικη καταδυση,ενα ζευγαρι  παπουτσια κτλ. κοσμηματα τα αντιπαθω σαν δωρα τα θεωρω αχρηστα .γενικως και προσωπικα θελω να παρω δωρο κατι που θα ειναι  useful στο αλλο ατομο και οχι κατι που  πρεπει να μεινει ή δεν ξερω τι. ή δωρα που θεωρουν  καποιοι must ή θεωρουν δεδομενα επειδη πρεπει και bullshit

Καλα άχρηστα δεν είναι απλά έχουν μόνο ένα σκοπό (βασικά 2 3) ενώ εσύ θες να παίρνεις χρήσιμα δώρα κατάλαβα...

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, The_Other_One είπε

Εμείς; Ό,τι θέλει η γυναίκα. 

Καλα ναι  αλλα σαν αποψη τι θα κοιτάξετε αν δεν κλέψεις την γνώμη της;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 λεπτά πριν, Ducatista είπε

Καλα ναι  αλλα σαν αποψη τι θα κοιτάξετε αν δεν κλέψεις την γνώμη της;

Αλυσίδα για τον αστράγαλο επειδή φετίχ. 

Επίσης κάτι για το λαιμό σαν τσόκερ. 

Επεξ/σία από The_Other_One
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, The_Other_One είπε

Αλυσίδα για τον αστράγαλο επειδή φετίχ. 

Να και κατι διαφορετικό για δώρο!

• Thanks 1
Δημοσ.
16 minutes ago, Ducatista said:

Καλα άχρηστα δεν είναι απλά έχουν μόνο ένα σκοπό (βασικά 2 3) ενώ εσύ θες να παίρνεις χρήσιμα δώρα κατάλαβα...

u get my point. το βασικο ειναι να βρεις τι αρεσει στο αλλο ατομο.πχ μου χουν κανει δωρο αξιας 15 ευρω που αξιζε πιο πολυ απο το να μου ειχαν παρει ps5

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...