vkokkalisA57 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2022 Καλησπέρα σε 4μπούλωνο αμάξι (νομίζω 4x100 καρέ αν δεν κάνω λάθος) υπάρχει κάποιος τρόπος να μπει 5μπουλωνη ζάντα ; Με κάποιον αποστάτη που κάνει μετατροπή η κάτι παρόμοιο ; Έχω ένα ζευγάρι καινούριες 5μπουλωνες και λυπάμαι να τις δώσω.
Joshua21 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2022 (επεξεργασμένο) Φυσικά και υπάρχουν, το αν σε συμφέρει κάτι τέτοιο όμως είναι αλλουνού παπά ευαγγέλιο (για μένα προσωπικά δεν συμφέρει), θα δώσεις ένα κάρο λεφτά και θα χαλάσεις τη γεωμετρία της ανάρτησης του αυτοκινήτου σου. Δες στο παρακάτω λινκ ένα εντελώς τυχαίο παράδειγμα: Car.gr - ΑΠΟΣΤΑΤΕΣ ΜΕΤΑΤΡΟΠΗΣ ΚΑΡΕ Επεξ/σία 13 Ιουλίου 2022 από Joshua21 1
iml Δημοσ. 14 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2022 21 ώρες πριν, vkokkalisA57 είπε Καλησπέρα σε 4μπούλωνο αμάξι (νομίζω 4x100 καρέ αν δεν κάνω λάθος) υπάρχει κάποιος τρόπος να μπει 5μπουλωνη ζάντα ; Με κάποιον αποστάτη που κάνει μετατροπή η κάτι παρόμοιο ; Έχω ένα ζευγάρι καινούριες 5μπουλωνες και λυπάμαι να τις δώσω. Οι άλλοι 2 τροχοί θα είναι τιμωρία?
TechnoState Δημοσ. 15 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2022 14 ώρες πριν, iml είπε Οι άλλοι 2 τροχοί θα είναι τιμωρία? Σχεδιάζει set-up με ασύμμετρες.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα