Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
28 λεπτά πριν, pug_f_e είπε

ποιες 3..? είμαστε στην 7η...

3 εβδομάδες από προχθές που ήρθε η απάντηση άρα ζήσε Μάη μου....

Δημοσ.

Καλώς τα παιδιά...

Καλησπέρα σας,

Μέχρι την Τετάρτη 22/03/2023 θα έχετε λάβει οδηγίες ενεργοποίησης της ψηφιακής χρεωστικής κάρτας του Προγράμματος.    

Η κάρτα του Προγράμματος θα λήξει στις 30/6/2023. Μέχρι τότε θα πρέπει να έχει αξιοποιηθεί το ποσό που φέρει. Εάν η συναλλαγή πραγματοποιηθεί εγκαίρως, το διάστημα αξιοποίησης της για διακοπές δεν επηρεάζει. Πρόβλημα θα υπάρξει, εάν κανείς επιχειρήσει κίνηση με την κάρτα μετά τις 30/6/2023. Η κράτησή σας μπορεί να αφορά ημερομηνία και μετά τη λήξη της κάρτας, αρκεί να έχει ήδη εξοφληθεί το ποσό πριν από αυτή

Δημοσ.

Ειναι γελειο να ειναι μεχρι 30/6 οταν στην ουσια το καλοκαιρι ειναι ακομα τουλαχιστον 2 μηνες.

Μην μου πειτε κλεινεις και προπληρωνεις γιατι υπαρχουν ανθρωποι που μεχρι 30/6 δεν ξερουν καν ποτε θα παρουν αδεια παραδειγμα στην δουλεια της γυναικας μου το ξερουν το πολυ ενα μηνα πριν.

Δημοσ.
28 λεπτά πριν, nickmanak είπε

Σε ταβερνες θα περναει η αυλη ή ειναι μονο για διαμονή;

Ξέρω ότι είναι μόνο για διαμονή.

Δημοσ.
Μόλις τώρα, MikhailBakurin είπε

Telikά έχουμε μάθει αν περνάει σε airbnb + booking; Στο εξωτερικό; Πλησιάζει η με΄ρα  που λήγει η κάρτα και θέλω να δω τι θα την κάνω.

Όχι δεν περνάει σε booking - airbnb

Δημοσ.
Στις 17/3/2023 στις 6:31 ΜΜ, LLLEFTERIS είπε

Ειναι γελειο να ειναι μεχρι 30/6 οταν στην ουσια το καλοκαιρι ειναι ακομα τουλαχιστον 2 μηνες.

Μην μου πειτε κλεινεις και προπληρωνεις γιατι υπαρχουν ανθρωποι που μεχρι 30/6 δεν ξερουν καν ποτε θα παρουν αδεια παραδειγμα στην δουλεια της γυναικας μου το ξερουν το πολυ ενα μηνα πριν.

Ο σκοπος δεν ειναι μονο να πας διακοπες εσυ. Επισης σκοπος ειναι να βοηθησουν τα τουριστικα καταλυματα τους δυσκολοτερους μηνες. Τον αυγουστο δεν εχουν αναγκη τα ξενοδοχεια. Φουλ ειναι ουτως η αλλως.

• Like 1
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, andreaspA είπε

Ο σκοπος δεν ειναι μονο να πας διακοπες εσυ. Επισης σκοπος ειναι να βοηθησουν τα τουριστικα καταλυματα τους δυσκολοτερους μηνες. Τον αυγουστο δεν εχουν αναγκη τα ξενοδοχεια. Φουλ ειναι ουτως η αλλως.

Δεν εχεις αδικο αλλα για πολλους ειναι δωρον αδωρον.

Στην αρχη ειχαν πει οτι μπορεις να τα φας ακομα και σε εστιαση που εμενα με βολευε γιατι εχω εξοχικο ακομα και στα Χανια οποτε δεν εχω την αναγκη να μεινω σε ξενοδοχειο.

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, LLLEFTERIS είπε

Δεν εχεις αδικο αλλα για πολλους ειναι δωρον αδωρον.

Στην αρχη ειχαν πει οτι μπορεις να τα φας ακομα και σε εστιαση που εμενα με βολευε γιατι εχω εξοχικο ακομα και στα Χανια οποτε δεν εχω την αναγκη να μεινω σε ξενοδοχειο.

Εχεις εξοχικο στα χανια και ασχολεισαι με τα 150€ της καρτας Τουρισμος για Ολους ??

Δωσε μου τα κλειδια να παω μια εβδομαδουλα διακοπες, και θα σου δωσω 300€ :)

Ασε που η γυναικα μου θα στο αφησει αποστειρωμενο!

Υ.γ Εχω ερωτα με τα Χανια!

Δημοσ.

Μου είπε γνωστός ότι πήρε τηλέφωνο και του έδωσαν τον αριθμό Κάρτας. Ισχύει κάτι τέτοιο; πρέπει να απευθύνουμε κάπου; ή θα έρθουν οι αριθμοί αυτόματα;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...