IoannisSM Δημοσ. 14 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2022 Καλημέρα. Παρέλαβε ο αδερφός μου καινούριο αυτοκίνητο. Και είδαμε ότι είχε διανύσει ήδη 15 χιλιόμετρα (15.1 για την ακρίβεια). Αυτό γιατί, γνωρίζει κάποιος;
paylidis Δημοσ. 14 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2022 (επεξεργασμένο) ειναι απο τις μεταφορτώσεις που γινονται (εργοστασιο-αμαξα-καραβι-logistics-αμαξα-αντιπροσωπεια)... συνηθως μεχρι 10 ειναι αποδεκτό αλλα εαν το συνεργειο που το ετοιμαζουν απεχει και 4-5 χλμ απο την εκθεση (πραγμα πολυ πιθανό στην αττικη) ειναι λογικο να φορτωθούν μερικα ακομη καλοταξιδο κ μη τα σκεφτεστε αυτα... Επεξ/σία 14 Ιουλίου 2022 από paylidis 2
sphinxgr Δημοσ. 14 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2022 10 λεπτά πριν, IoannisSM είπε Καλημέρα. Παρέλαβε ο αδερφός μου καινούριο αυτοκίνητο. Και είδαμε ότι είχε διανύσει ήδη 15 χιλιόμετρα (15.1 για την ακρίβεια). Αυτό γιατί, γνωρίζει κάποιος; Λογικό είναι. Παράλογο θα ήταν αν είχε λιγότερα.
Joshua21 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2022 9 λεπτά πριν, IoannisSM είπε Καλημέρα. Παρέλαβε ο αδερφός μου καινούριο αυτοκίνητο. Και είδαμε ότι είχε διανύσει ήδη 15 χιλιόμετρα (15.1 για την ακρίβεια). Αυτό γιατί, γνωρίζει κάποιος; Ποπο... τα έχει φάει τα ψωμιά του, θα χρειαστεί ρεκτιφιέ το μοτέρ 😂 Σοβαρά τώρα, κάποια χιλιόμετρα είναι λογικό να τα γράψει από τις φορτοεκφορτώσεις και μόνο. Συνήθως είναι κάτω από 10, αλλά και τα 15 δεν είναι κάτι ασυνήθιστο.
vamvakoolas Δημοσ. 14 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2022 1 ώρα πριν, IoannisSM είπε Καλημέρα. Παρέλαβε ο αδερφός μου καινούριο αυτοκίνητο. Και είδαμε ότι είχε διανύσει ήδη 15 χιλιόμετρα (15.1 για την ακρίβεια). Αυτό γιατί, γνωρίζει κάποιος; στειλτο πισω και ζητα να σου φερουν με 0 χλμ
Ukforthemoment Δημοσ. 14 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2022 1 ώρα πριν, IoannisSM είπε Καλημέρα. Παρέλαβε ο αδερφός μου καινούριο αυτοκίνητο. Και είδαμε ότι είχε διανύσει ήδη 15 χιλιόμετρα (15.1 για την ακρίβεια). Αυτό γιατί, γνωρίζει κάποιος; Αυτά είναι τα χλμ που έκανε μετά το PDI.Σε φυσιολογικά πλαίσια είναι.
Joshua21 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2022 24 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε Αυτά είναι τα χλμ που έκανε μετά το PDI.Σε φυσιολογικά πλαίσια είναι. Δλδ τα χλμ που γράφει πριν το PDI δεν καταγράφονται? Πρώτη φορά το ακούω αυτό...
Black Demis Δημοσ. 14 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2022 (επεξεργασμένο) μια χαρά ειναι ........ σημαίνει οτι εκαναν και καποια τεστς της περισσότερες φορές απλα σου το παρατάνε απο την κουτα και αντε γεια και ολα ειναι αρρύθμιστα..... + μεταφορές απο πλοιο κλπ (σαν συνολο ειναι οκ και λιγα θα έλεγα αλλά απο το κάτι 2 με 36 χιλομετρα που εχω δει που σημαινει δεν έγινε κανένας έλεγχος καλύτερα ) Επεξ/σία 14 Ιουλίου 2022 από Black Demis
filarhos Δημοσ. 14 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2022 Σε κάποια αυτοκίνητα τα χλμ πριν το pdr δεν διαγράφονται... Στο punto για παράδειγμα τα γράφει όλα, για αυτό είχε καμιά 30αριά. Τα 10 ξέρω ότι έγιναν από την μια έκθεση στην άλλη και 4-5 ακόμα από το pdr στην έκθεση. Αλλιώς θα έγραφε μόνο 15... Έκαναν πριν το pdr αυτά τα 10 μετά αποό άδεια δική μου γιατί δεν υπήρχε διαθέσιμη αυτοκινητάμαξα να το φέρει. Υ.Γ. Έχω φίλο στην αντιπροσωπία που το παρέλαβε πριν το pdr και έγραφε ήδη 25χλμ...
PLACEBO_89 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2022 3 ώρες πριν, IoannisSM είπε Καλημέρα. Παρέλαβε ο αδερφός μου καινούριο αυτοκίνητο. Και είδαμε ότι είχε διανύσει ήδη 15 χιλιόμετρα (15.1 για την ακρίβεια). Αυτό γιατί, γνωρίζει κάποιος; Καλα ειναι.. Εχω δει και παραπανω! Πιο πολυ αξιζει να ασχοληθεις με ατελειες και λεπτομερειες καροτσα/ταπετσαρια παρα αν γραφει 15 ή 30χλμ!
epp Δημοσ. 14 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2022 (επεξεργασμένο) λογικο ειναι, καποια λιγα χλμ. κανουν για δοκιμη (στο εργοστασιο και στην αντιπροσωπεια), εμενα ειχε καπου 12-13 δε θυμαμαι. Εκτος αν νομιζες οτι παιρνεις αμαξι και απτην αντιπροσωπεια (που το πληρωσαν πρωτοι στο εργοστασιο αρα επρεπε να τσεκαρουν τι παραλαμβανουν) δεν το κουνησαν εστω ενα δεκαλεπτο να ειναι σιγουροι οτι λειτουργει. Επεξ/σία 14 Ιουλίου 2022 από epp
gsisr Δημοσ. 14 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2022 άμα το μετανιώσεις και το γυρίσεις αντιπροσωπεία με 15 χλμ στο κοντερ θα στο παίρνουν κάνα 5αρι χιλιάρικα λιγότερο η λαμογιάρηδες γιατί θα ναι μεταχειρισμένο
Ukforthemoment Δημοσ. 14 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2022 26 λεπτά πριν, filarhos είπε Σε κάποια αυτοκίνητα τα χλμ πριν το pdr δεν διαγράφονται... Στο punto για παράδειγμα τα γράφει όλα, για αυτό είχε καμιά 30αριά. Τα 10 ξέρω ότι έγιναν από την μια έκθεση στην άλλη και 4-5 ακόμα από το pdr στην έκθεση. Αλλιώς θα έγραφε μόνο 15... Έκαναν πριν το pdr αυτά τα 10 μετά αποό άδεια δική μου γιατί δεν υπήρχε διαθέσιμη αυτοκινητάμαξα να το φέρει. Υ.Γ. Έχω φίλο στην αντιπροσωπία που το παρέλαβε πριν το pdr και έγραφε ήδη 25χλμ... pdr είναι επιδιόρθωση σε λαμαρίνες κλπ. 1
tasanton Δημοσ. 14 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2022 21km είχε σε μένα, ολοκαίνουργιο. Μην ασχολείσαι. 1
Ntinaras Δημοσ. 14 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2022 3 ώρες πριν, vamvakoolas είπε στειλτο πισω και ζητα να σου φερουν με 0 χλμ Μπορει να το γυρισει με την οπισθεν, να κατεβαινουν τα χλμ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα