Προς το περιεχόμενο

Κάποια συμβουλή στο πρόβλημα του σήματος eon tv?


George7Byron

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπέρα σε όλους

Είμαι στον πρώτο όροφο με 200αρα οπτική της wind με το router/modem της zyxel.

Στον δεύτερο όροφο είναι σε ξεχωριστό διαμέρισμα οι γονείς μου οι οποίοι έχουν την wind vision (πλέον eon) την οποία συνδέουμε μέσω tp link repeater στην 2.4 band.Μεσω internet speed test πάνω πιάνουν γύρω στα 20 Mbps.

Το πρόβλημα είναι ότι όσο είχαν την vision δεν είχαν θέμα buffering και η ροή θέασης ήταν ομαλή,τώρα αντιμετωπίζουν σπασίματα και επιστροφή κάποια δευτερόλεπτα πίσω της εικόνας...Μάλλον το box της eon είναι πιο ευαίσθητο η δεν είναι το ίδιο καλό με της vision.

Δεν έχω γνώσεις δικτύων αλλά χωρίς να είναι δυνατή η αγορά powerline καθώς έχουμε αλλά ρολόγια,υπάρχει δυνατότερη λυση από το ήδη υπάρχον repeater ?Καλώδιο δεν θέλω να πετάξω πάνω γτ η εγκατάσταση θα είναι μεγάλη βαβούρα.Δεν τους νοιάζει να εχουν μεγάλες ταχύτητες καθώς δεν κάνουν download αλλα να παίζει σωστά η eon tv.

 

 

 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αρχικα δοκιμαζεις σε διαφορετικες θεσεις το repeater μεχρι ενα σημειο που μπορεις να συνδεσεις με καλωδιο στο box. Εκει πρεπει να δοκιμαζεις συνεχως και να κανεις μικρες μετακινησεις καθε φορα . Επισης τσεκαρε τις συχνοτητες και επελεξε τις πιο διαθεσιμες για το ρουτερ και repeater. Αν τιποτα απο αυτα δεν το βελτιωσει πας σε mesh αφου αποκλειεις καλωδιο και powerline.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...