zoupous Δημοσ. 15 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2022 Καλημέρα,μια ερώτηση για όσους ξερουν. Υπάρχει τρόπος να στείλω συστημένο με έξοδα του παραλήπτη?Δηλαδη απλά να πάω να παραδωσω το γράμμα και με την παραλλαβή να πληρώσει αυτός?Αν ναι,πως ονομάζεται η συγκεκριμενη υπηρεσία? Ευχαριστώ!
Ukforthemoment Δημοσ. 15 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2022 1 λεπτό πριν, zoupous είπε Καλημέρα,μια ερώτηση για όσους ξερουν. Υπάρχει τρόπος να στείλω συστημένο με έξοδα του παραλήπτη?Δηλαδη απλά να πάω να παραδωσω το γράμμα και με την παραλλαβή να πληρώσει αυτός?Αν ναι,πως ονομάζεται η συγκεκριμενη υπηρεσία? Ευχαριστώ! Δεν νομίζω να γίνεται κάτι τέτοιο.
Joshua21 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2022 15 λεπτά πριν, zoupous είπε Καλημέρα,μια ερώτηση για όσους ξερουν. Υπάρχει τρόπος να στείλω συστημένο με έξοδα του παραλήπτη?Δηλαδη απλά να πάω να παραδωσω το γράμμα και με την παραλλαβή να πληρώσει αυτός?Αν ναι,πως ονομάζεται η συγκεκριμενη υπηρεσία? Ευχαριστώ! Όχι δεν γίνεται με έξοδα παραλήπτη, μόνο αν το στείλεις με κούριερ. Εκτός και αν το στείλεις με αντικαταβολή βάζοντας ως ποσό αντικαταβολής τα έξοδα που θα κάνεις, δλδ αυτά που θα πληρώσεις για αντικαταβολή + το κόστος του συστημένου.
George56 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2022 Καλησπέρα θέλω να στείλω δέμα 4-4.5 κιλά σύνολο ένα αερομοντελο πως μπορώ να το πακετάρω χωρίς να πάθει κάτι. Μήκους 1.20 Είναι το σχήμα του κάπως ακανόνιστο Συστημενο και tracked θα πάει πιο πολύ αλλα θα είναι πιο γρήγορα Κάποια ιδέα
takoulou Δημοσ. 30 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2022 4 λεπτά πριν, George56 είπε Καλησπέρα θέλω να στείλω δέμα 4-4.5 κιλά σύνολο ένα αερομοντελο πως μπορώ να το πακετάρω χωρίς να πάθει κάτι. Μήκους 1.20 Είναι το σχήμα του κάπως ακανόνιστο Συστημενο και tracked θα πάει πιο πολύ αλλα θα είναι πιο γρήγορα Κάποια ιδέα Καλυτερα να πας να ρωτησεις απο κοντα..
Επισκέπτης Δημοσ. 31 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2022 22 ώρες πριν, George56 είπε Καλησπέρα θέλω να στείλω δέμα 4-4.5 κιλά σύνολο ένα αερομοντελο πως μπορώ να το πακετάρω χωρίς να πάθει κάτι. Μήκους 1.20 Είναι το σχήμα του κάπως ακανόνιστο Συστημενο και tracked θα πάει πιο πολύ αλλα θα είναι πιο γρήγορα Κάποια ιδέα Εγώ θα τύλαγα με bubble wrap το αερομοντέλο και θα έβαζα φελιζόλ σε όλες τις πλευρές τής κούτας. Βάλε και κομμάτια εφημερίδας, αν δεις ότι αναπηδάει μέσα στο κουτί. Δε νομίζω πως υπάρχει κάτι καλύτερο από αυτό.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα