alkistismenelaos Δημοσ. 15 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2022 ΠΑΙΔΙΑ καλησπέρα ξερω οτι ακουγεται κουφο αλλα ανησυχω για το γιο μου τριων χρονων όσον αφορά το ύψος κατά τα άλλα μια χαρα ειναι τριών κ εχει ύψος 93 εκατοστά ειναι μικρόσωμος και τον περνούν όλοι οι συνομίληκοι του (και τα κορίτσια) εγώ είμαι 160 εκ και ο πατερας του 187, η παιδίατρος λέει ότι είμαι υπερβολική...
adi32 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2022 (επεξεργασμένο) Τώρα πια υπάρχουν ειδικά βοηθήματα που δίνονται στα παιδιά για να πάρουν ύψος. https://www.iatronet.gr/symptom-checker/aneparkeia-afxitikis-ormonis-stin-paidiki-ilikia.html Ρώτα κάποιον ειδικό Επεξ/σία 15 Ιουλίου 2022 από adi32
Basilhs23___ Δημοσ. 15 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2022 Τζάμπα αγχώνεσαι. Οτι στοιχείο επάνω στο παιδί το θεωρείς ύποπτο ότι κρύβει κάποιο πρόβλημα αδιάγνωστο η πρόβλημα που θα έρθει μετά, ερώτηση στο παιδίατρο σας και λήγει εκεί το θέμα.
SabotazNic Δημοσ. 15 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2022 Βάλτε το σε μονόζυγο για 1 ώρα, 3 φορές την εβδομάδα. 50 ευρώ 1
alkistismenelaos Δημοσ. 15 Ιουλίου 2022 Μέλος Δημοσ. 15 Ιουλίου 2022 1 λεπτό πριν, SabotazNic είπε Βάλτε το σε μονόζυγο για 1 ώρα, 3 φορές την εβδομάδα. 50 ευρώ τι είναι αυτό??
gbras Δημοσ. 15 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2022 7 λεπτά πριν, alkistismenelaos είπε τι είναι αυτό?? Χρεωση γιατρου. ... Παρτε και μια δευτερη γνωμη. Μαλλον δεν ειναι τιποτα αλλα μπορει να εχει και θεμα στις ορμονες και να κανει καποια θεραπεια.
alkistismenelaos Δημοσ. 15 Ιουλίου 2022 Μέλος Δημοσ. 15 Ιουλίου 2022 ίσως χρειαζεται να δούμε εναν αναπτυξιολογο....εχετε κανεναι γνωστό σας που ηταν κοντουλης και μετά έγινε νορμάλ στο ύψος??? 1
Basilhs23___ Δημοσ. 15 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2022 Δεν βγαίνει καμία άκρη με το να εντοπίσεις παιδιά που ήτανε κάποτε κοντά και ξαφνικά έγιναν ψηλά. Ναι υπάρχουν αρκετά τέτοια παιδιά.
Dr_Pepper Δημοσ. 15 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2022 5 λεπτά πριν, alkistismenelaos είπε ίσως χρειαζεται να δούμε εναν αναπτυξιολογο....εχετε κανεναι γνωστό σας που ηταν κοντουλης και μετά έγινε νορμάλ στο ύψος??? Πήγαινε και σε γιατρό για να σου φύγει το άγχος απο εκει και πέρα το ύψος δεν ειναι κάτι το ιδιαίτερο και να μην ειναι ψηλός όταν μεγαλώσει τι έγινε; Απο εκει και πέρα ειδικά σε τέτοιες ηλικίες δεν μπορείς να έχεις άποψη για το ύψος .. εδώ γυμνάσιο είχα συμμαθητές που τους περνούσα ένα κεφάλι και στο λύκειο με πέρναγαν αυτοί 1,5 και δεν ειμαι κοντός εγώ προσωπικά ούτε και ψηλός (1,83) Απο εκει και πέρα πήγαινε σε κάποιον διατροφολόγο να σου βγάλει πρόγραμμα και διάβασε και κάνα σχετικό βιβλίο κτλ για να σιγουρέψεις πως το παιδί ακολουθεί μια καλή διατροφή (δεν χρειάζεται να γίνει health junky το παιδί και να το φλομώσεις στα τόφου και τις σόγιες ας φάει και την σαχλαμαρίτσα του παιδί ειναι, απλά λέω να μάθεις απο κάποιον που ξέρει πως να κάνεις γεύματα που θα ειναι γεμάτα με θρεπτικά συστατικά κτλ για το παιδί) και σε ύστερο χρόνο προς το τέλος του δημοτικού ή το γυμνάσιο στείλτον σε κάνα κολυμβητήριο ή κάνα μπάσκετ. Σημασία έχει η ρουτίνα δηλαδή να πηγαίνει μια φορά στο τόσο δεν έχει ουσία πρέπει να πηγαίνει συστηματικά για χρόνια (προκειμένω να γίνουν αλλαγές στο σώμα του) Το ίδιο ισχύει και με την διατροφή.
Uptheirons Δημοσ. 15 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2022 Τα παντα κρινονται απο την εφηβεια. Ποτε θα ξεκινησει. Εφοσον η παιδιατρος που παρακολουθει το παιδι βλεπει οτι ειναι μεσα στις "καμπυλες" δεν ανησυχει και δεν πρεπει κι εσεις. Γνωριζω κοπελα που ηταν η ψηλοτερη σε ολο το δημοτικο. Αδιαθετησε 11 ετων και δεν ψηλωσε ιδιαιτερα μετα. Ειναι 1.65 τωρα.
me3ikan Δημοσ. 15 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2022 55 λεπτά πριν, alkistismenelaos είπε ίσως χρειαζεται να δούμε εναν αναπτυξιολογο....εχετε κανεναι γνωστό σας που ηταν κοντουλης και μετά έγινε νορμάλ στο ύψος??? Ναι, τον αδερφό μου. Ήταν το πιο κοντό αγοράκι στο Δημοτικό. (Εννοείται τον πήγαν οι γονείς μας σε γιατρούς, αλλά όλα καλά) Από το γυμνάσιο και μετά έγινε νορμάλ. Ως ενήλικες ήμαστε πλέον στο ίδιο ύψος. (1.73) 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις